reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Dzien dobry wszystkim

Malgorzatka
szczerze wspolczuje-wiem jak o jest bo mam 2 dobre kolezanki,ktore tez takie matki maja i widzialam juz rozne akcje u nich w domu.Dziwie sie ze wogole mozna tak wlasne dzieci traktowac

Coffe ja wkladki kupilam w Bootsie na poczatku,ale jak tylko wyszlam do domu to kupilam sobie wieksze podpaski bo jakos lepiej sie z nimi czulam-wkladki byly za grube.
Moja mala nigdy kolek nie miala,ale przed porodem jak sie pytalam to duzo dzieczyn polecilo mi INFACOL-kupisz w kazdym sklepie tu.
Tak jak Kwiateczek napisala-do prania FAIRY tylko ja zamiast proszku uzywam zelu no i do plukania tez FAIRY
A co do nawalu pokarmu to jak mialam za duzo to recznie odciagalam troche-ogolnie to z tym raczej problemu nie mialam bo Olivka za kazdym razem wisiala mi po pol godziny na cycku.
Co do pepka to tu nie kaza niczym smarowac ale ja z Polski spirytus mialam,rozrabialam go z woda i codziennie smarowalam-odpadl po 3 dniach.

reklama
Witam
Magusia juz tylko miesiac ci zostal wiec nie ma co prosic ludzi bo beda wiedziec ze to nazastepstwo:sorry:Bedziesz miala super wesele,zobaczysz a kolezanki widocznie nie sa az takie super skoro odmowily:no:nie przejmuj sie.Mi tez juz prawie odmowila jedna,tzn mowi ze chce zajsc w ciaze a ostatnio dodoalam jedno zdjecie na nk i w sumie nie zapytalam sie czy moge i sie obrazila.napisala do mnie tak ze szok:szok::szok:czyli juz praktycznie odmowila gdzie wesele za rok:baffled:Kazxdy pretekst dobry....Ja u niej nie bylam tez bo mi wolnego tu nie chcieli dac i mysle ze moje kolezanki tez nie przyjda za to:no:Dopraszac nie bede bo sala mam na 100 osob max i jak cos to trudno.tyle mamy wyliczone ludzi ale jak ktos odmowi to trudno.
Pinka ale masz apetyt:szok:ja to pierwsze 2 mies nic nie jadlam a potem to tez nie wiele ale nadrabialam ptasim mleczkiem:szok::szok:jadlam kilami:-D:-D przytylam 27kg:sorry:nie wiem po czym,teraz jem tak samo i nic:dry:
Kik odpocznij chwile,moze jakis wypad relaksujacy by ci sie przydal:sorry:czemu nie mozesz prowadzic?????az tak zle jest???

My wrocilismy nie dawno od lekarza bo ostatnie kilka dni Kondzio robil kupe z krwia.wczoraj juz bylo bardzo widoczne:baffled:Mam gop obserwowac przez kilka dni i jak cos to wrocic za tydz.Umowia mnie do pediatry znowu:baffled:ledwo sie pozbylam i od nowa:sorry:Mam zanies kupe do nich jak cos bedzie co dobrze bo juz myslalm ze tylko mam patrzec:sorry:
Uciekam na spacer zaraz.

Witajcie Kobietki,

Ja na forum całkiem świeżynka, właśnie się przeprowadziłam( z oxfordu do kornwalii), nie znam póki co nikogo w okolicy a poza tym przeżywam moją pierwszą ciąże i to w uk więc postanowiłam poszukać osób w podobnej sytuacji, czyli w ciąży i w uk;-)i tak oto trafiłam tutaj, mam nadzieję że się zadomowię:-)

Hej dziewczyny ja tez postanowilam do Was dolaczyc :) pisalam na watku Ciezarne na wyspach ale tam malo sie dzieje :) Pozdrawiam w PIATEK 13 ;)

Hej dziewczyny ja tez postanowilam do Was dolaczyc :) pisalam na watku Ciezarne na wyspach ale tam malo sie dzieje :) Pozdrawiam w PIATEK 13 ;)

witaj i tu ;))))))))))

szczebiotka- witaj i zapraszamy do naszgo grona jak sie czujesz????????????

a ja witam gwiazdy dzis od rana dobre wiesci kolezanka urodzila synusia ale sie ciesze starsznie bo juz z bólami to 16 h chodzila ale w koncu sie udało...............

ja wlasnie wstałam zapowiadała sie sliczna pogoda a tu duuuuuuupa chmur juz pełno i po słoncu,tzreba zjesc sniadanko jakies i sie odziać;-)

W ciąży super:)
Ogólnie trochę mniej, bo 3rok na wyspach i 3miasto( Mąż ma taką pracę, choć teraz w jednym miejscu całe 2lata)do tego sama w domu praktycznie cały dzień, muszę się ruszyć i znaleźć sobie choć jakiś kurs w colegu bo zwariuję ale póki co odpoczywam po szaleństwie przeprowadzkowym , może od poniedziałku...
Nie tęsknicie za latem? ja bym najchętniej do Polski na resztę miesiąca uciekła, tam ponoć znów ciepełko;)

no dokladnie ja tez bym chciala duuuuuuuuuuuuuzo slonca i prawdziwego lata to jest jedyna rzecz za jaka tesknie i to bardzo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dziendoberek sobotnio.
witam nowe.
dzisiaj u mnei doslownie od ran alalo i przed godz przestalo. mama mase pomidorow i nie czerwienieja przez brak slonca.:baffled: no i kurcze nei wiem czy nie bede musiala zmieniac chaty, bo cos landlord wspominal o podniesieniu czynszu:crazy: pytalismy o zmiane szafek w kuchni, bo rudera doslownie, to sugerowal, zebysmy sobei kupili uzywane:crazy:

kik1976 to powiedz zeby dal Ci pieniadze na te szafki :) My tez wynajmujemy stare mieszkanie :/ chcielismy panele polozyc choc w jednym pokoju ale stwierdzilismy ze nie ma sensu, tymbardziej ze wlascicielka sie nie wyswietla aby cos w tym kierunku dzialac :/

reklama
dobry;-)

ja znów nie moge spac z głodu rzecz jasna chyba oszalej wciagnełam juz kiwi ciasteczka teraz pije wode al czuje jeszcze głod;-) jak tak dalej pojdzie to bede okrąglutka jak balonik!!!!!!!!!!!!!!!!

mam nadije ze dzis pogoda nas dopisze bo juz mam dosc deszczu i chmur !!!!!!!!!!

pozdrawiam kobitki i spokojnej rodzinne niedzieli wam zycze

Do góry