doveinred- to sie ciesze kochana ze u ciebie wszystko ok z fotki tylko girki odrózniam hihihi reszta jakas zamazana na moim kompie wychodzi;-))))))) ja z obliczen kalendarza mam na 8 marca ale po usg pewnie sie zmieni............
reklama
kwiateczek
majowa mama `08
Doveinred moja wyobraznia jest straszna,ja nie widze nicPinka jest lepsza bo widzi stupki
Pinka to prezencik cie czeka:-)
Ide podszykowac obiad,dzis rybkapotem do pracyspodziewam sie dzis busy
Pinka to prezencik cie czeka:-)
Ide podszykowac obiad,dzis rybkapotem do pracyspodziewam sie dzis busy
kamilalopez
Fanka BB :)
Dobry wieczor,dzieki za przyjecie:-)
Widzialam,ze pisalyscie o biustonoszach-ja zawsze mialam problemy z kupnem a w Anglii to juz wogole tylko w typowo bielizniarskich sklepach cos kupie bo mam spory biust i w zwyklych sklepach zawsze te biustonosze sie beznadziejnie ukladaja:-(
Dziewczyny ile moze trwac przebicie sie zeba u maluszka??
Pozdrawiam wszystkie mamuski
Widzialam,ze pisalyscie o biustonoszach-ja zawsze mialam problemy z kupnem a w Anglii to juz wogole tylko w typowo bielizniarskich sklepach cos kupie bo mam spory biust i w zwyklych sklepach zawsze te biustonosze sie beznadziejnie ukladaja:-(
Dziewczyny ile moze trwac przebicie sie zeba u maluszka??
Pozdrawiam wszystkie mamuski
kwiateczek
majowa mama `08
Wszystkie macier wielkie biustydlaybyscie kazda po trochu
Kamilalopez to trwa roznie.Moj Kondzio zaczal sie slinic jak mial ok 4go miesiaca a zab wyszedl mu dopiero w 7miesiacukazde dziecko jest inne
Uciekam bo zaraz wychodzmy na partytzn Kondzio ma 2ge urodzinki kolegi
Kamilalopez to trwa roznie.Moj Kondzio zaczal sie slinic jak mial ok 4go miesiaca a zab wyszedl mu dopiero w 7miesiacukazde dziecko jest inne
Uciekam bo zaraz wychodzmy na partytzn Kondzio ma 2ge urodzinki kolegi
hej na fotkowym dalam linka do albumu z dzisiejszego wypadu nad morze dla zainteresowanych
m kamila ja mysle ze od momentu jak dziaselko juz jest napuchniete nie dam glowy sciac ale ok tygodnia max zalezy o co pytasz jak od slinienia to moze trwac kilka miesiecy
Izka zdrowka i pisz co dalej bo naprawde to dziwne
moje dzieci tesknia a ja za nimi buu a reszta po staremu
noo moze nie wszystko ale narazie ciii coby nie zapeszac tylko nie myslec o ciazy bo juz nie planuje )
aa propo zafasolkowanym duzo zdrowka i silnych zdrowych maluszkow zycze!!!
m kamila ja mysle ze od momentu jak dziaselko juz jest napuchniete nie dam glowy sciac ale ok tygodnia max zalezy o co pytasz jak od slinienia to moze trwac kilka miesiecy
Izka zdrowka i pisz co dalej bo naprawde to dziwne
moje dzieci tesknia a ja za nimi buu a reszta po staremu
noo moze nie wszystko ale narazie ciii coby nie zapeszac tylko nie myslec o ciazy bo juz nie planuje )
aa propo zafasolkowanym duzo zdrowka i silnych zdrowych maluszkow zycze!!!
kamilalopez
Fanka BB :)
Kwiateczek ja z checia troszke biustu mojego bym oddala,ale nie duzo:-)
Minisia wlasnie chodzilo mi od momentu kiedy juz widac ze zab bedzie wychodzil:-)
Juz sama nie jestem pewna czy mojej malej cos juz bedzie wychodzic czy nie-ostatnio zauwazylam u niej biala kropke wlasnie w miejscu gdzie zabek powinien wyjsc,ale poza tym ze troche sie marudna zrobila(a nie byla)to zadnych innych objawow nie ma.
Minisia wlasnie chodzilo mi od momentu kiedy juz widac ze zab bedzie wychodzil:-)
Juz sama nie jestem pewna czy mojej malej cos juz bedzie wychodzic czy nie-ostatnio zauwazylam u niej biala kropke wlasnie w miejscu gdzie zabek powinien wyjsc,ale poza tym ze troche sie marudna zrobila(a nie byla)to zadnych innych objawow nie ma.
kamila ona ma juz 6 miesiescy wiec mysle ze lada moment cos wyjdzie tym bardziej ze zxauwazylas jakas zmiane na dziaselku, a ze nie byla marudna czy cos to nic nienormalnego i tak sie zdarza tylko sie cieszyc
ja zawsze widzialam jak zabek sie przebijal bo dziaselko zrobilo sie szersze byly male krwinki a za dzien dwa juz lyzeczka wystukalam
ja zawsze widzialam jak zabek sie przebijal bo dziaselko zrobilo sie szersze byly male krwinki a za dzien dwa juz lyzeczka wystukalam
kwiateczek
majowa mama `08
Kamilalopez jak jest marudna to dawaj jej calpol,moze ja boli.jak juz bedzie bardzo marudna to daj,niech sie nie meczy.nie pomoge ci bo to roznie bywa,moze tydz moze dluzejkazde dziecko jest inne.
reklama
kwiateczek
majowa mama `08
Witam
A c o tu tak cichutko.
Wlasnie wrocilismy od lekarza,Kondzio ma wirusa w gardle.ostatnio troche kaslalale obylo sie bez antybiotyku i bez p[aracetamolumam dawac nurofen bo jest mocniejszy
Coffee jakie produkt masz na mysli??Ja nie mialam nic prucz oliwki,chusteczek pampers bialych,w sumie do szpitala oliwki tez nie bralam,zaczelam uzywac dopiero po jakis 3 tyg.skorka sama ladnie zeszladla siebie tylko przybory toaletowwe i tyle,recznik,kocyk,ubranka na zmiane bo moze dziecko wymiotowac,pampersy.Pielucha tetrowa jest dobrym rozwiazaniem bo podkladalam pod buzie na wszelki wypadekPoza tym dziecko na poczatku nie wiele potrzebuje,cycusia mamusi i tyle:-)
A c o tu tak cichutko.
Wlasnie wrocilismy od lekarza,Kondzio ma wirusa w gardle.ostatnio troche kaslalale obylo sie bez antybiotyku i bez p[aracetamolumam dawac nurofen bo jest mocniejszy
Coffee jakie produkt masz na mysli??Ja nie mialam nic prucz oliwki,chusteczek pampers bialych,w sumie do szpitala oliwki tez nie bralam,zaczelam uzywac dopiero po jakis 3 tyg.skorka sama ladnie zeszladla siebie tylko przybory toaletowwe i tyle,recznik,kocyk,ubranka na zmiane bo moze dziecko wymiotowac,pampersy.Pielucha tetrowa jest dobrym rozwiazaniem bo podkladalam pod buzie na wszelki wypadekPoza tym dziecko na poczatku nie wiele potrzebuje,cycusia mamusi i tyle:-)
Podziel się: