reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

sorry mamusie ze jestem tak POZA TEMATEM forum...no ale slub i wesele zaprzata mi cala glowe i to wszytsko co sie tutaj dzieje....

W PN ide na probny makijaz i fryzure, zobacze to ta laska wykombinuje...juz mi obojetne zaczyna byc.

2 tygodnie temu obdzwonilam wszytskich gosci co nie dali na odpowiedzi czy przyjda czy nie... no i teraz dzwonia ze jednak nie moga... jakisz koszmar . Pamietam jak Pinka pisala w zeszlym roku o swoich gosciach...to samo.

reklama
hejo laski

ja wlasnie po pracy wcinam spagetti;-)))))))
ostanio patzre a tu na nogach pelno tych czerwonych żyłek mi popekało;-( i żylak mi wylazł juz sie boja co to bedzie pod koniec ciazy czekam az mi T jakies masci dosle bo patrzec na to nie moge..............

heronek- witaj spowrotem;-))) i gratulujemy ząbali!!!!!!!! a co do jedzenia to jem raczej wszystko w pierwszej ciazy jadlam tylko suchy ryz i ziemniaki w mundurkach z masłem do 12 tyg a teraz jem ogolnie wszytsko cały czas oprócz miesa...........

Gosia- no tak to jest z tymi goscmi u nas tez jak nie slubowalismy to kazdy gadał dalej hajtajcie sie bo bym sie na weselu pobawiła jak juz doszło do sluby to kazdy odrazu co innego miał do roboty!!!!!!!!!!!!!!1

i tez zawarzyłam ze im bardziej sie starasz tym gorzej jest wiec ja juz na koncu mialam wszytsko w D................ myslałam tylko o mnie i męzusiu ;-))) duzo siły ci zycze!!!!!!!!!!!

Kwiateczek- u nas tez pogoda do bani koniec juz lata chyba?????????? dobrze ze kondzio lepiej sie czuje po antybiotyku

Witam
Pinka ja to nic nie jadlam,pamietam jak moja midwife mnie prosila zeby choc ciastko zjesc:no:mnie mulilo caly czas,bosss przelom 2-3 miesiaca byl straszny,potem troche lepiej ale tez nie moglam miesa np,jesc:baffled:czasem wmuszalam ale tak nie mialam co jesc:no:

kurcze brzuch mnie boli,w nocy mnie czyscilo:no:jak zwykle wszyscy jemyto samo a ja cierpie:no:

Witajcie!

Moj mlody ostatnio bardzo marudny, nie wiem czy kolejne zabki nie ida....Zaczynam juz powoli rozszerzac mu diete, na poczatek serwuje powoli kaszki, a za ok tydzien zaczne z marchewka i ziemniakiem. Mam nadzieje, ze nie bedzie zadnych alergii....
Juz powoli mysle o koncu macierzynskiego, wracac do starej pracy, czy szukac czegos nowego. Nie lubie tej pracy, tylko ludzi moze mi brakowac. Tylko tez teraz moze byc ciezko cos znalezc...

Milego Dnia!

Witanko Mamusie!

Ja zajeta przygotowaniami do slubu-jeszcze trzeba tyle dopiac na otatni guzik ,ze szok...
Co do gosci doprosilam tam pare osob ,ale odmowili wic nie bede sobie krzatc glowy tym ,bo mysle,ze bedzie fajnie-tylko zaluje ,ze jednej kolezanki stad nie zaprosilambo myslalam,ze nie bede miala miejsc i chyba sie na mnie obrazila,a teraz chcialabym ja zaprosic no coz moze kiedys przyjdzie czas na pogadanie o tym...
Na dodatek bylismy u ksiedza spisac ten akt malzenski,ksiadz normalnie doprowadzil mnie prawie o palpitacje serca,pniewaz proboszcz kazal nam przyjsc miesiac przed slubem ,a ksiadz tej parafi twierdzi ,ze to jest troche za pozno na spisywanie takiego aktu :baffled: to dlaczego proboszcz mowil inaczej?
mam nadzieje,ze papiery dojda na czas do Polski!
na dodatek taka przyjemnoc spisywania aktu kosztowala nas 30f:szok:

Po za tym Brianka garnitur przyszedl wyglada w nim bosko!:-)
ja butki tez juz mam i jakas tam bizuterie mama mi zakupila wiec bede miala w czym wybierac:-)

Na dodatek dostalam @ za wczesnie :( moze dlatego ,ze sie odchudzam?
no i nie wiem co tu robic ,bo slub jest za miesiac 18 ,a 19 dostane okres ...chyba ,ze w pl mi sie spozni ,bo tam mi sie lubi spozniac,a jak ie to co?
nie chce sie meczyc...:sorry2: moze znacie jakies sposoby na opoznienie okresu????(tabletek nie biore zaznaczam)

Malgorzatka ja makijaz robie sobie sama tyko zakupie sobie chyba profesjonalny puder z firmy MAC.
wSZYSCY MOWIA,ze pieknie sie maluje i po co placic komus...
tylko sek w tym ,ze ja jeszcze nie wim jak mam sie pomalowac haha:-D
co do gosci widzisz z naszegow wesela z 60 osob zrobilo sie 43 :baffled: i na dodatek chyba za te 60 osob bede musiala zaplacic tzn zrobia nam obiad na 2 dzien:dry: eh...
a co do opalania nie myslalam o opalaniu NATRYSKOWYM???????????

Pineczko wiesz juz czy chlopak czy dziewczynka????????

Pozdrawiam i sle ciumaski

witam.
dziewczyny , to zecze wam, zeby te wasze s luby byly super. co do gosci, to wrzuccie na luz, nawet w kameralnym gronie mozna sie dobrze bawic.

ja skolei wczoraj walczylam z pralka, tzn kupilam nowa i trzeba bylo troche podzwigac. do tego grzejnik mi przecieka, m zakrecil i do wymiany, ale pol pokoju zdazylo zalac i wykladzeine trzeba bedzie w ymienic, bo capi stechlizna. caly przyszly tydz bedzie pod znakiem kursowania po znajomych i sklepach. na sama mysl juz mnie nogi bola :sorry2: ale obiecalam i slowa trzeba dotrzymac.
spadam sniadanie robic. milego weekendu.

Kik tak patrzę na imiona Twoich dzieci...jak sobie, ze Szczepanem anglicy radzą??? Pytam bo nasze Maleństwo choć jeszcze płci nie znamy już Szczepanem jest zwane i jak będzie chłopiec to chyba nie da się tego uniknąć(dłuższa historia;)) w każdym razie nie na pierwsze ale i tak się boję czy małemu życia nie skomplikujemy

hejka
Maggusia Malagorzatka nie przejmujcie sie, Ci co nie przyjda straca wiele bo na pewno bedziecie mialy superowe wesela:-) u mnie lacznie zaproszonych osob bylo ok 83-84 a przyszlo chyba 80 wiec nie bylo zle. co do makijazu to ja znalazlam ogloszenie dziewczyny ktora przychodzila do domu i robila makijaz i ladnie mnie umalowala, pod kolor bukietu, ja sama to na pewno bym cos spaprala wiec wolalam zeby ktos kto umie mnie umalowal:tak:od razu moja mama sie zalapala:-D
Maggusia my ten akt spisywalismy kilka miesiecy przed slubem, tak nam poradzil ksiadz z PL kosciola bo podobno roznie to bywa:sorry2: i tez 30 funtow poszlo. Chociaz powiem Ci ze wlasnie okolo miesiac zajelo dostarczenie tego aktu, wiec na pewno Wasz tez dojdzie:tak:
Izka wszystkiego najlepszego dla Twoich chlopakow bo widze ze oboje maja urodziny :-)

reklama
Do góry