reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

minisia ja na kazdej innej czesci garderoby moge oszczedzic ale na staniku nie. Choc na pewno bywa tak ze kupi sie za grosze i jest super, ale nie na moje piersi, ja musze miec idealnie dopasowany stanik inaczej ciagle musze poprawiac:baffled: za swoj dalam 14 f i to nieduzo moim zdaniem. W new looku tez szukalam stanikow ale niestety rozmiaru swojego nie znalazlam poza tym zaden wzor mi sie nie podobal.
Kwiateczek czasem fajne przeceny mozna tam trafic i maja duuze rozmiary:tak:

lece bo Kondzio wlasnie wstal

reklama
Witam wszytskie mamuski.
Jeszcze nigdy mnie tu nie bylo-dopiero teraz zauwazylam,ze jest taki watek(pewnie dlatego,ze wczesniej za bardzo nie mialam czasu na przegladanie wszystkiego)
W kazdym badz razie chcialam do was dolaczyc:-)

dobre staniki w Marks&Spencer i ceny nie takie zle. fajnie bylo, dopoki piersi mi w ciazy nie urosly.. potem tylko 2 modele mi zostaly do wyboru :/
biustonosze do karmienia w duzym rozmiarze do znalezienia w Mothercare, ale na stronie internetowej. w mojej miescinie rozmiarowka w sklepie ograniczona.

Kamilalopez witaj:-)
Asiasc no mnie tez w ciazy urosly i bylam strasznie niezadwolona, bo wszystkie moje staniki, ktore byly wreczidealne byly za male:-( ale niedawno skonczylam karmic i wrocily do tego samego rozmiaru co przed ciaza i jestem mega zadowolona:-)a staniki do karmienia kupowalam ebayu.

Dzisiaj przemeblowalam salon, tak mi sie nudzilo:sorry: a teraz patrzylam na ebayu za niekapkiem dla Kondzia, kupilam mu w ramach imienin. Musialam w koncu jakis wziasc bo jeden kubek ma taki fajny ale z PL w Dino kupowany a pozostale dwa stad, bodajrze z poundlanda i tak sie w nich porobilo ze te zatyczki w tych kubeczkach zbieraja w srodku caly brod ktory bardzo ciezko domyc i musze je wywalic. Dzisiaj nie moglam domyc mleka ze srodka:no: wiec kupilamm u aventa bo tam sa inne zatyczki, takie gumowe.

Witam
Kamilalopez witaj,oczywiscie ze mozesz dolaczyc:tak:
Ada ja mam rozmiar 34 A:sorry:ledwo:sorry: Ja kupowalam staniki w Peccok czy jakos sie tak nazywa.Laden maja:tak:no i wstawki silikonowe jak dla mnie:-p Kubeczki niekapki kupowalam w tesco:tak:moim zdnaiem maja fajne,te z tomee tipee:tak:wszystkie butle mialam z tego:tak:teaz juz nie pije ale czasem mu sie zdarza z takiej od 2lat:tak:zdejmuje sie wszystko i latwo je umyc:tak:niekapki gorzej,ja zawsze wykalacza ze sciereczka mylam:baffled:

ello

widze ze na topie CYCKI!!!!!!!!!!! moja zmora bo ja zawsze małe miałam ( przyciski od windy) jak to mój małż mówił heehhe oprócz ciazy potem wrecz zanikały;-0
teraz mam takie nabrzmiałe wiec cos tam w staniku widac...........

jesli chodzi o kupno staników to kupuje czasami w lasenza wlasnie jak promocje sa albo w polsce 10 szt odrazu hahaahh

Izka- kwiateczek ma racje czego nie udajesz ze cie skreca az z bol jak ci kazałysmy co??????? mam nadzieje ze w koncu sie doczekasz tej wizyty i dowiesz co sie dzieje o to naprawde az dziwne???????????
Ada- ja tez swego czasu meble przestawialam jak nie mialam co robic ehheh
kurcze ale ja padnieta jestem bylam z wiki na spacerku i normalne jak tak w słoncu siedzialam to myslałam ze zasne tak mnie spanie ostatnimi czasy bierze szok z wiki tak nie mialam a teraz to bym najlepiej spała cały czas................

reklama
Witam z wieczora.

Wczoraj bylam na pierwszym skanie w szpitalu by sprawdzic czy wszystko jest ok.
Oczywiscie mialam jakos stresa przed tym wszystkim bo czlowiek zawsze sobie coz wkreca. Na skanie okazalo sie ze wszystko wyglada wporzadku, serduszko bije dobrze i mocno, widac bylo cos przypominajace glowke i tulow. Z rozmiarow (2cm) wynika ze to 8 tyg i 6 dni a termin wyliczyla mi na 11 marca.
Teraz za tydzien czeka mnie wizyta u midwife a potem 25 juz normalny skan ten ana 12 tyg. :)

kamilalopez - witaj wsrod nas :)

Co do stanikow to ja kupuje gdzie sie da bo ciezko cos znalezc , mam rozmiar D w niektorych DD (teraz po ciazy bo wczesiniej maialam C/D ) wiec matalan najczesciej wchodzil w rachube w moim przypadku.

izka- oby wszystko bylo dobrze i by zbadali jak najszybciej. Jakby co to troche jeszcze bardziej poudawaj i skrecaj sie z bolu to moze zaczna dzialac wczesniej.

Załączniki

• STA79817kiki.jpg
    STA79817kiki.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 30
Do góry