reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
Cześć dziewczyny!

My też zakładamy firmę. Jakoś we wrześniu.
Jaka firme ? moze na gg popiszemy moze cos podpowiesz??

Maggusia - no gdybym mogla isc na pieszo do kosciola , albo z kosciola do lokalu..... marzylam kidys o tym. Takie przejscie jest lepsze od najlepszego samochodu- zazdroszcze ci. My mamy i do kosciola kawal drogi a do lokalu jeszczee daleeeej.
a oto nasze auto
PIEKNE!!

Mnisia ja chcialabym otworzyc maly sklepik z polskimi produktami dla fryzjerow kosmetyczek i stylistow i nie tylko,po za tym moja mama jest instruktorem i chcialabym zeby przyjezdzala na skzolenia i szkolila ludzi tu ...ja jestem stylistka paznokci tak wiec robilabym pazurki no i chcialabym ejszcze miec tam solarium,po z atym ostatanio kolezanka zaproponowala mi zebysmy lokal wziely na spole ,a ona jest fryzjerka wiec mysle jak narazie...

Pozdrawiam i sle ciumaski!

oj kochana to dochodowy interes nie mysl tylko dzialaj!!!powodzenia:tak:

a ja sie szykuje bo za kilka godzin jedziemy na lotnisko dzis dzieci leca na wakacje z dziadkami do pl
mam problem bo musza wrocic we wrzesniu do szkoly a bilety strasznie drogie!!i nie wiem czy czekac na jakies wyprzedaze czy co?jak myslicie?

doveinred maly jest sliczny!! a domek wlasny cieszy ehh

laski potrzebuje podpowiedzi mam miseczke D 75 i szukam stanika dobrego zeby fajnie utrzymywal piersi i ksztaltowal a nie zeby "wisialy" mozecie polecic jakas firme?

Ostatnia edycja:
Doveinred- synek uroczy naa nk juz focie jego widzialam przystojniak normalnie!!!! a budowa az sie rozmarzyłam jak zobaczylam zdjecia tez bym tak chciala..........
Maggusia- no to szałowa inwestycja bedzie trzymam kciuki zeby sie powiodło..........
Gosia- ten samochud to on taki malutki jest???? bo na zdjeciu taki sie wydaje;/ ja to ubie duze auta;-)

ja jeszcze przed porodem zdaje na prawko tak około wrzesnia zaczne sie uczyc bo jak narazie sił nie mam na nic b potem przy 2 dziecki prawko jak znalazł;-)
Moja mała modelka kupilas sobie juz sukienkę na 3-cie urodziny juz sie zaczyna obłed tort wybrany Barbie;-) wiec bede miala zajecie

ale dzis do d....... sie czuje sterta prasowania mnie czeka a tu siły brak najlepiej to bym spala cały czas.............wstawilam sobie pieczareczki bo mnie naszło na sosik grzybowy ze smietana i ziemniakami hahaahh

PINKA - no maly to on nie jest hehhehe bo moj prawie 2 m facet sie spokojnie zmiesci na siedzisku kierowcy. NO ale jest krotszy o te tylnie siedzenia ktorych nie ma :)

minisia poszukaj u siebie sklepu La Senza, maja bardzo fajne staniki i wcale nie drogo. Ja dla przykladu kupilam sobie 80E i bardzo ladnie wszystko trzyma:tak: o taki LaSenza.co.uk - Bras - Georgia Animal

M dzis pojechal do pracy w nowe(stare) miejsce. Dzis byl i calkiem zadowolony, prawie wszystkich starych znajomych spotkal:-) Tak mi jakos smutno bez niego, ale damy rade, mam Kondzia a jak Kondzio spi to mam psa:-):-)wiec nie jest zle

Witanko!

Ja dzis troszke zapracowana pazurkowo dlatego o tej godzinie do was dopiero pisze czekam na mojego az przyjdzie z pracy i grzeje mu parowki haha :-p

Mnisia tak La Senza ma fajne staniki ,ale jeden od nich mi sie rozciagnol :/ nie wiem czego ja bardzo polecam z czystym sumieniem staniki z Newlooka JEDEN MAM JUZ ROK i nadal pieknie wszytsko trzyma jestem z niego tak zadowolona jak z zadnego innego:-) moge w nim fikolki robic i nie podbije sobie oczu haha :-D
Po za tym tez ostatnio kupilam staniki na rynku u nas w Polsce i nie uwierzcie kupilam jeden po 6zl i sa rewelacyjne jestem az w szkou :-)
teraz powiedzialam ,ze jak pojade do PL to znow nakupie pare...
no ,ale tutaj jak pisalam polecam staniki z NWELOOKA :tak:
A co interesu to widzisz chyba mam pietra hehe ,ale no chcialabym cos takiego miec:-p

Pinka ja juz tak marze dlugo o czyms takim ,ale ciagle sie wstrzymuje :sorry:

Mala-gorzatka no to jak ja szukalam aut to tez 500zl chca ,ale za godzine :baffled:
wiec nie wiem czy nie lepiej od brata wziasc ta mazde...
wasze jest piekna bo biala...
a jesli to mazda to napewno ma swiatla do gory otwierane :-p
jeszcze nam proponuja z hotelu limuzyne za 350zl ...

Pandorko no wlasnie co otwieracie?
moze cos podpowiesz co ja jeszcze nie wiem by;oby fajnie :-)

Pozdrawiam i sle ciumaski!

Witam
Minisia nie pomoge w sprawie stanikow bo ja sama mam prolem takich duzych jak ja mam nie robia:-D:-D:-D tzn. :sorry:La senza ma fajne ale dl mnie drogie.Ostatnio u nas byly przeceny,za 5f byly staniki:tak:pizamy:-)kupilam wlasnie jedna pizamke,super jest,zaluje ze nie wzielam wiecej:baffled:

reklama
Do góry