reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Witam
ADA nie z Kondziem,z kloezanki ojcem.Lezy w szpitalu caly czas:baffled:wczoraj mieli robic mu badania wiec moze cos dzis bedzie wiadomo:baffled:
wczoraj znowu my bylismy ze mna w szpitalu w Notingham:baffled:na te moje plecy ale nie wiele sie dowiedzialam.Po krotce to tak...ze mam wrocic do GP i umowic sie do neurochirurga:baffled:i tak pewnie bede jezdzic w kolo,od jednego do drugiego.ma nadzieje ze ten jest gdzies tu blizej bo G ciagle zwalnial sie nie bedzie:baffled:a tak sama pojade:tak:

A wy gdzie sie podziewacie????
Pinka jak sie czujesz.?
Dovinred a ty??

Czy ktos pamieta Kasie??ciekawe co u niej,przestala zagladac na dobre chyba.Weri a u was??????

Slyszalyscie o tym wypadku?Ta dziewczyna byla nma forum Pati26
http://www.tcz.pl/index.php?p=1,47,...7&title=Zginela-kobieta-w-zaawansowanej-ciazy

Ostatnia edycja:
reklama
Kwiateczek a co z Twoimi plecami?? oby przeszlo jak najszybciej. Moj M tez ma problemy z plecami, byl u GP i dali mu paracetamol i zalecenie zeby chodzic na fizjoterapie. Terapia taka za co dwa tyg byl chyba ze 4 razy i koniec:baffled:i to wszystko, kazali mu tylko cwiczyc samemu w domu........ nic nie dalo, M podejrzewa ze to moze nie plecy a moze cos z nerkami... ale tutaj nie dadza skierowania na zadne przeswietlenie, nawet raz dzwonilam do szpitala bo M nie mogl wstac z lozka, to go do GP odeslali:baffled: powiedzialam zeby moze do jakiegos polskiego lekarza poszedl moze on cos wiecej poradzi.... poki co jest ok ale troche wiecej wysilku i znow bol gotowy:baffled:

hejo

kawiateczek- tak czytałam o tym wypadku cos strasznego serce pęka a łzy same ciekną taka tragedia;-(((( zycze c abys znalazla jakiegos lekarza który w oncu powie ci o co z tym kręgosupem chodzi.............

Ada- za was tez moooooooocno trzymam kciuki byscie wreszcie mogli zyc spokojnie i nie martwic sie o kaske;-)))))) a z Kondzia leniuch straszliwy no.......a zmuszasz go do chodzenia???

ja sie ogolnie czuje dobrze czasami mi sie w głowie zakreci albo zemdli mnie ale ogolnie jest ok oby do konca 1 trymestru!!!!!!!!!!!!

a to mój dzisiejszy brzunio............Zobacz załącznik 269510

Witam Mamusie!
Dawno mnie tu nie bylo tzn czytalam was ,ale jakos nie moglam sie zebrac ,ale wbic w watek...
U nas dzis nie za wesolo,bo okradli nam samochod :-(
niby mamy full ubezpieczenie ,ale nie zwroca nam za gpsa lub za radio -tak wiem glupki jestesmy zostawilismy to w aucie ,ale D byl tak zmeczony wczoraj ,ze zpomnial o tych rzeczach ...chyba najgorsze jest to ,ze wiemy na 99% kto to zrobil,ale za reke nie zlapalismy to tez nie wolno osadzac...jednak mieszkamy juz w tym mieszkaniu 4 lata i nikt tu sie nie krecil nigdy...ostatnio sasiadki dzieci (nastolatkowie moze maja z okolo 22-25 lat) krecili sie tu kolo naszego plotu,auta ,a nawet raz pozwolili sobie wejsc na nasz ogrod rozlozyc sie z kolegami i palili gandzie przy nasyzm stoliku :szok:
D kazal im wyjsc...
Pozniej nas przez pare tygodni widzialam obserwowali...
czoraj D wrocil z pracy kolo 1:00 ,a kolo 2:00 poslzismy spac i musieli wtedy wybic syzbe iw ziasc to wszytsko...po za tym widac bylo to zaplanowane ,bo moj D zawsze parkuje kolo plotu ,a za plotem sa krzaczki i oni weszli od strony tych krzaczkow przez plot do auta :/
szkoda najbardziej szyby i gpsa no ,ale trudno czlowiek uczy sie na bledach nie moge patrzec teraz na sasiadow tu i nie chce mi sie tu mieszkac na tej dzielnicy ,ale musimy....eh...
Policja tu tak dziala ,ze stwierdzili z,e raport spisza przez telefon SZOK no coz to w takim wypadku tu tylko krasc i zlodzieje sie ich nie boja...
a ubezpieczalni musimy zaplacic za szybe 75f ,a reszte pokrywaja oni wiekszy procent ,a podobno ubezpieczenie full wypas KLAMCY!

Pinko piekny brzuszek!
Kwiateczek Ada ja tez skarze sie na plecy,a podobno pomaga na to plywanie...
ja mam czasem tak ,ze na drugi bok nie moge sie przekrecic :zawstydzona/y:
Dovinered wspolczuje pracki na noc-dzielna jestes...
Mala-gorzatka jak tam sie czujesz przed slubem????????????????????

DZIEWCZYNY JA tez dzis czytalam o Pati straszne jeju straszne :( normalnie lzy mi lecialy...

pOZDRAWIAM I SLE CIUMASKI!

Ostatnia edycja:
witam
Pinka no juz zaokraglony brzuszek:-)niech rosnie:tak::tak:dbaj o siebie:tak:
Magusia to dziwne rzeczywiscie,zeby policja nie przyjechala,,zabezpieczyc slady nawet:sorry:jakies odciski....:szok:w glowie mi sie nie miesci:no:wiem ze ubezpieczenie auta mimo ze jest full nie znaczy ze na wszytsko,dodaTKOWO SIE WYKUPUJE JESZcze poszczegolne rzeczy.nie wiem ale kradziez auta to kradziesz a zawartosci w srodku to juz nasza wina ze sie zostawia.nie wiem dokladnie ale tak bylo.zawartosc nie jest ubezpieczona chyba.My radio tez mamy w aucie,takie z ekranem wysuwanym,nigdy nie jest chowane.G oczywiscie zgubil klapkem zabezpieczajaca,ta co sie zamyka radio:no:jest na wierzchu tak wiec kazdy moze wejsc i zabrac.normalne radio to zdejmujesz panel i bierzesz a tu trzeba by ale radio odpinac:baffled:no ale pewnie do czasu jak nie bedziemy mieli co juz dopiac:sorry:

Pinka prowadzam go za raczki ale on czasem nawet tak nie chce, nogi ugina i koniec. Ale czasem ladnie za raczki idzie i czasem jak go puszcze to stoi chwile sam i to nawet stabilnie. Dzisiaj sam przy schodach sie puscil, M go zachecal zeby przyszedl i jakby chcial to by mogl ale chyba sie jeszcze boi. Niby do 1,5 roku ma czas ale ja jakos sie martwie troche....
Brzusio masz juz sliczny:-):-)
maggusia no ponoc plywanie pomaga, tyle ze kolo nas zadnego basenu nie ma:-(
wspolczuje kradziezy,az dziwne ze policja nie przyjechala:no: My mamy niby to posrednie ubezpieczenie, ale dodatkowo mamy na szybe wykupione, tez boje sie o auto bo jednak w niebezpiecznej dzielnicy mieszkamy ale na szczescie(odpukac) nic jeszcze sie nie dzialo. Radio zawsze w domu jak samochod stoi. i Jeszcze chyba autoalarm zainstalujemy bo to jednak dodatkowa ochrona. A w ogole to jakim prawem weszli na Wasz ogord??? Co za chamstwo:wściekła/y::wściekła/y:

My dzis chyba w domku zostaniemy bo pogoda do d....
A moj lobuz wlazi co chwila na kanape i smieje sie do mnie, rozrabiaka maly:-p

hejo jest 4:30 a ja od 15 min siedze na kanapie w salonie bo ggłód mnie obudził i winogrono wcinam cos czuje ze takie nocne imprezy coraz czesciej bedą mi sie przytrafiac;-)

Maggusia- no mojje kolezance tez atuto sprzed do mu ukradli to polica po 3 dniach dopiero sie pojawila protokół spisac............. szok normalnie

Izka- a no miedniczka mi odstaje ahhahaha ale jeszcze troszke to i jej widac nie bedzie..........
Ada- to moze potzreba mu jeszcze troszke czasu chlopak widac ze sie boi ale trzymam kciuki by was ktoregos dnia miło zaskoczył;-)
Doveinred- a ty gdzie?????????????

Pinka- o matko...jedzenie nocne... to musial byc MEGA GLOD ! No coz czas zaczac zachcianki ;)

Maggusia- no ja juz w PL siedze i wrcam dopiero po weselu. Tak naprawde to nie wiem jak ja sie czuje przed tym slubem... juz mam dopieta restauracje z menu, cala organizacja jak chcemy zeby wsio wygladalo, kosciol tez obcykalam... we wtorek ide do fryzjerki pogadac o mojej fryzurze,moze nawet mnie uczesze, chodze tez sobie 2 razy w tygodniu do kosmetyczki na zabiegi, masaz...hehehe taki relaksik tez sie nalezy... ale ogolnie to normalnie jakies minuty zalaman mam...bo tak naprawde to mojej mamie NIC sie nie podoba- Suknia nie bardzo, bolerko prawie wogole, buty nie po jej mysli, lokal powiedziala ze koszmarny, a w kosciele to powinnas to i tamto, a samochod to pwoeinien miec taka a nie inna dekoracje...no duzo by wymieniac co ona mysli o tym czy tamtym. Ciagle slysze POWINNAS, MUSISZ... to nie tak mialo byc,no ale...
A jak poszlam do ksiedza i pytam o spowiedz, to on mowie ze 2 wie spowiedzi, ale ja go sie pytam dalej, czy warto, bo my mieszkamy razem... a on powtarza nadal ze 2 spowiedzi...a ja ciagne dalej , ze mamy dziecko...a on ze 2 wie spowiedzi...a ja mowie ze zdazymy przez ten miesiac duzo jeszcze nagrzeszyc....i on mowi "no chyba ze tak...to tylko jedna na dzien przed slubem" :-D

reklama
hej laski
witam sie po nieobecnosci
najpierw upadl mi komp i sie popsul wiec trzebabylo kupic nowy
no i na to wszystko wjechali moi rodzice wiec urwanie glowy , jutro odlatuja z dziecmi na miesiac wiec troche odpoczniemy :p

Pinka piekne zdjecie w podpisie :) jak interes sie kreci??

ja laski zamierzam otworzyc wlasny interesik moze sprzatanie biur,domow.. albo mycie okien ?nie wiem sama
moze cos podpowiecie , jakies doswiadczenia, porady??bede wdzieczna

no i jeszcze mam pytanie chcialabym malutka zbadac tj zrobic jej wyniki moczu i krwi powiedzcie gdzie sie udac?do GP czy to jej healt visitor czy jak sie to pisze poniewaz niepokoi mnie jej brak apetytu i placz na kazdym kroku a wiem ze bakterie w moczu moga powodowac wlasnie takie zachowanie i chce to sprawdzic
mloda jest niespokojna budzi sie z placzem a wiem ze starszaki wlasnie tez tak mialy

pozdrawiam kochane

Do góry