reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
dziekuje wszystkim za odpowiedz juz bylam i zarejstrowalam mala ale bede musiala isc zmienic adres po sIe wreszcie przeprowadzamy bo mieszkalismy na pokoju a teraz wreszcie wynajelismy mieszkanie :-)

Ostatnia edycja:
Heronek udanego urlopu:tak:
Ewangelia tylko biszkop sie piecze a reszta to smietana do ubicia:tak:pyszny jest naprawde warto.jak ktos bedzie chcial to chcetnie dam przepis:tak:tak wyglada:-p DSCF7960.jpg

uciekam zrobic obiad bo zaraz do pracy musze sie szykowac.paaaa

kwiateczek ale mi smaki narobilas :tak:,wyglada apetycznie,ja co prawda do pieczenia mam dwie lewe rece,ale jak mowisz ,ze tutaj trzeba tylko biszkopt upiec,a reszta jest do ubicia,to moze mi wyjdzie:-D.jak mozesz daj przepis,bo az mi slinka cieknie.
ja probuje sie pakowac,ale jakos mi to nie idzie...:no:

Witajcie!
Juz w Polsce...Na szczescie ochlodzilo sie teraz, ale i tak dalej jest duszno....Lot w miare, ale Redan nie spal, tylko krecil sie niesamowicie, do tego przy ladowaniu tak go uszka bolaly, ze krzyczal....Nie chcial cyca ani wody....a to by chyba mu pomoglo...Ale i tak niezle jak na pierwszy lot. A ja w koncu odpoczywam, prawdziwy urlop. Wszyscy zajmuja sie Mlodym...hehehe
Pozdrawiam Was, Milego Dnia!

Witam
Heronek wypoczywaj:-)
Iza wysle ci potem bo teraz kiepsko sie czuje
W nocy bolaly mnie plecy i wzielam 2 tabletki.efekt taki ze koluje mi sie w glowie i wlasnie wyzygalam kawe:baffled:najgoresze ze KOndzio ma 0 3 wizyte z dietetykiem i musze jechac autem a narazie nie jestem w stanie jechac:baffled:ale narobilam sobie:no:

Hej dziewczyny :-)
Heronek- milego urlopu ,korzystaj z opieki , ja tez bylam jak mala miala 4 mieisace to wtedy mialam luz a pozniej jak polecialam gdy miala ponad rok to juz z nikim nie chciala zostac a niech tylko mama zniknela z oczu to koniec wiec wrocilam bardziej zmeczona :baffled:
Ale i tak ci zazdroszcze ja dopiero 2 dni po urlopie a juz mi sie nie chce pracowac, chodze jakas zaspana caly czas:zawstydzona/y:
Ale tak jak napisala Izka 2 tyg i starczy i wtedy z ochota wracam do UK :-D
Kwiateczek- ale ci sie narobilo, mam nadzieje ze juz jest troszke lepiej, a jak tam wizyta, bylas ? Zdrowka zycze :tak:

wITAM
Ewangelia bylam w koncu:baffled:pozbylam sie prawie dietetyka(pani).w sumie powiedzialam prawde bo jest lepiej ale od tyg a ja powiedzialam ze od miesiaca:sorry:nie ma wysypek,spi cale noce wiec...(obym nie zapeszyla)sorry:
Mam wizyte kontrolna za 3 mies bo schudl i mam go potuczyc:dry:zobaczymy...
Jeszcze w czwartek pediatry musze sie pozbyc,cham taki:no:hindus oczywiscie:baffled:
oki lece spac paaaaaaaaaaaaaaaa
PS.EWANGELIA WYSLALAM CI NR GG NA PRIVAT.MASZ???KILKA DNI TEMU:sorry:

Izka to mamy na odwrot,bo ja to nie lubie okresu przed wyjazdem,te cale pakowanie doprowadza mnie do szalu,odpraw na lotnisku tez nie lubie.dopiero jak jestem w samolocie to czuje jak caly stres ze mnie schodzi..a za chwile uswiadamiam sobie,ze jestem w samolocie i wszystkie zdrowaski jakie znam ,mowie jednym ciagiem:-D
chcialabym juz byc na miejscu...a robilam test i nic,jedna kreska:-(,moze za miesiac sie uda.? @ nie mam,chociaz powinna juz byc,ale to przed wyjazdem,to mogla sie przesunac.
milego dnia, ;-) ja zaraz uciekam dalej sie pakowac,bo juz duzo czasu mi nie zostalo.
kwiateczek dzieki za linka :tak:

reklama
Madlen nie ma sprawy:-)
Izka poszlo;-)
My dzis widzielismy sie z pediatra i to ostatnia wizyta.stwierdzil ze jest inny chlopiec,ze sie bawi tym co mu dal a Kondzio jeszcze na koniec posprztal zabawki :-)mam w razie czego isc do GP i poprosic o wizyte do pediatry:tak:koniec jezdzenia:tak:

Do góry