reklama
mama z milton keynes
Zaciekawiona BB
dziekuje wszystkim za odpowiedz juz bylam i zarejstrowalam mala ale bede musiala isc zmienic adres po sIe wreszcie przeprowadzamy bo mieszkalismy na pokoju a teraz wreszcie wynajelismy mieszkanie :-)
Ostatnia edycja:
kwiateczek
majowa mama `08
kwiateczek ale mi smaki narobilas ,wyglada apetycznie,ja co prawda do pieczenia mam dwie lewe rece,ale jak mowisz ,ze tutaj trzeba tylko biszkopt upiec,a reszta jest do ubicia,to moze mi wyjdzie.jak mozesz daj przepis,bo az mi slinka cieknie.
ja probuje sie pakowac,ale jakos mi to nie idzie...
ja probuje sie pakowac,ale jakos mi to nie idzie...
Witajcie!
Juz w Polsce...Na szczescie ochlodzilo sie teraz, ale i tak dalej jest duszno....Lot w miare, ale Redan nie spal, tylko krecil sie niesamowicie, do tego przy ladowaniu tak go uszka bolaly, ze krzyczal....Nie chcial cyca ani wody....a to by chyba mu pomoglo...Ale i tak niezle jak na pierwszy lot. A ja w koncu odpoczywam, prawdziwy urlop. Wszyscy zajmuja sie Mlodym...hehehe
Pozdrawiam Was, Milego Dnia!
Juz w Polsce...Na szczescie ochlodzilo sie teraz, ale i tak dalej jest duszno....Lot w miare, ale Redan nie spal, tylko krecil sie niesamowicie, do tego przy ladowaniu tak go uszka bolaly, ze krzyczal....Nie chcial cyca ani wody....a to by chyba mu pomoglo...Ale i tak niezle jak na pierwszy lot. A ja w koncu odpoczywam, prawdziwy urlop. Wszyscy zajmuja sie Mlodym...hehehe
Pozdrawiam Was, Milego Dnia!
kwiateczek
majowa mama `08
Witam
Heronek wypoczywaj:-)
Iza wysle ci potem bo teraz kiepsko sie czuje
W nocy bolaly mnie plecy i wzielam 2 tabletki.efekt taki ze koluje mi sie w glowie i wlasnie wyzygalam kawenajgoresze ze KOndzio ma 0 3 wizyte z dietetykiem i musze jechac autem a narazie nie jestem w stanie jechacale narobilam sobie
Heronek wypoczywaj:-)
Iza wysle ci potem bo teraz kiepsko sie czuje
W nocy bolaly mnie plecy i wzielam 2 tabletki.efekt taki ze koluje mi sie w glowie i wlasnie wyzygalam kawenajgoresze ze KOndzio ma 0 3 wizyte z dietetykiem i musze jechac autem a narazie nie jestem w stanie jechacale narobilam sobie
Hej dziewczyny :-)
Heronek- milego urlopu ,korzystaj z opieki , ja tez bylam jak mala miala 4 mieisace to wtedy mialam luz a pozniej jak polecialam gdy miala ponad rok to juz z nikim nie chciala zostac a niech tylko mama zniknela z oczu to koniec wiec wrocilam bardziej zmeczona
Ale i tak ci zazdroszcze ja dopiero 2 dni po urlopie a juz mi sie nie chce pracowac, chodze jakas zaspana caly czas
Ale tak jak napisala Izka 2 tyg i starczy i wtedy z ochota wracam do UK
Kwiateczek- ale ci sie narobilo, mam nadzieje ze juz jest troszke lepiej, a jak tam wizyta, bylas ? Zdrowka zycze
Heronek- milego urlopu ,korzystaj z opieki , ja tez bylam jak mala miala 4 mieisace to wtedy mialam luz a pozniej jak polecialam gdy miala ponad rok to juz z nikim nie chciala zostac a niech tylko mama zniknela z oczu to koniec wiec wrocilam bardziej zmeczona
Ale i tak ci zazdroszcze ja dopiero 2 dni po urlopie a juz mi sie nie chce pracowac, chodze jakas zaspana caly czas
Ale tak jak napisala Izka 2 tyg i starczy i wtedy z ochota wracam do UK
Kwiateczek- ale ci sie narobilo, mam nadzieje ze juz jest troszke lepiej, a jak tam wizyta, bylas ? Zdrowka zycze
kwiateczek
majowa mama `08
wITAM
Ewangelia bylam w koncupozbylam sie prawie dietetyka(pani).w sumie powiedzialam prawde bo jest lepiej ale od tyg a ja powiedzialam ze od miesiacanie ma wysypek,spi cale noce wiec...(obym nie zapeszyla)sorry:
Mam wizyte kontrolna za 3 mies bo schudl i mam go potuczyczobaczymy...
Jeszcze w czwartek pediatry musze sie pozbyc,cham takihindus oczywiscie
oki lece spac paaaaaaaaaaaaaaaa
PS.EWANGELIA WYSLALAM CI NR GG NA PRIVAT.MASZ???KILKA DNI TEMU
Ewangelia bylam w koncupozbylam sie prawie dietetyka(pani).w sumie powiedzialam prawde bo jest lepiej ale od tyg a ja powiedzialam ze od miesiacanie ma wysypek,spi cale noce wiec...(obym nie zapeszyla)sorry:
Mam wizyte kontrolna za 3 mies bo schudl i mam go potuczyczobaczymy...
Jeszcze w czwartek pediatry musze sie pozbyc,cham takihindus oczywiscie
oki lece spac paaaaaaaaaaaaaaaa
PS.EWANGELIA WYSLALAM CI NR GG NA PRIVAT.MASZ???KILKA DNI TEMU
Izka to mamy na odwrot,bo ja to nie lubie okresu przed wyjazdem,te cale pakowanie doprowadza mnie do szalu,odpraw na lotnisku tez nie lubie.dopiero jak jestem w samolocie to czuje jak caly stres ze mnie schodzi..a za chwile uswiadamiam sobie,ze jestem w samolocie i wszystkie zdrowaski jakie znam ,mowie jednym ciagiem
chcialabym juz byc na miejscu...a robilam test i nic,jedna kreska:-(,moze za miesiac sie uda.? @ nie mam,chociaz powinna juz byc,ale to przed wyjazdem,to mogla sie przesunac.
milego dnia, ;-) ja zaraz uciekam dalej sie pakowac,bo juz duzo czasu mi nie zostalo.
kwiateczek dzieki za linka
chcialabym juz byc na miejscu...a robilam test i nic,jedna kreska:-(,moze za miesiac sie uda.? @ nie mam,chociaz powinna juz byc,ale to przed wyjazdem,to mogla sie przesunac.
milego dnia, ;-) ja zaraz uciekam dalej sie pakowac,bo juz duzo czasu mi nie zostalo.
kwiateczek dzieki za linka
reklama
kwiateczek
majowa mama `08
Madlen nie ma sprawy:-)
Izka poszlo;-)
My dzis widzielismy sie z pediatra i to ostatnia wizyta.stwierdzil ze jest inny chlopiec,ze sie bawi tym co mu dal a Kondzio jeszcze na koniec posprztal zabawki :-)mam w razie czego isc do GP i poprosic o wizyte do pediatrykoniec jezdzenia
Izka poszlo;-)
My dzis widzielismy sie z pediatra i to ostatnia wizyta.stwierdzil ze jest inny chlopiec,ze sie bawi tym co mu dal a Kondzio jeszcze na koniec posprztal zabawki :-)mam w razie czego isc do GP i poprosic o wizyte do pediatrykoniec jezdzenia
Podziel się: