reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

witam. sorry, ale ostatnio nie mam sily i czasu siedziec przy kompie. wiecej lezy i jak mam sile, to sprzatam. dzieciom zaczely si ewakacje i bedzie urwanie glowy.
mi w koncu wyszlo, to co mowilam, cyzli nadczynnosc tarczycy dostalam tabletki. mam nadzieje, ze podzialaja tak jak powinny, bo nei chcem naswietlan.
co do podrozy o mi narazie odpada morze, a mam ochote skoczyc do walii. chociaz nie wiem czy za tyd z nie pojedziemy, jak bedzie pogoda.
dzisiaj szalalam ze sciera na gorze 4 h i jeszcze dol mi zostl, ale to na jutro:baffled:
zmykam. milego wieczorku i weekendu.

reklama
Witam

Kik zdrowka,mam nadzieje ze ci pomoga:tak:
Iza nie ma sprawy;-)gotuja naprawde watro:tak:

Teraz wakacje to rzeczywiscie te starsze dzieci nie maja co robic:baffled:tu moje znajome do babc wysylaja ale male zostaja:sorry:
Uciekam wlosieta umyc bo do pracy na 5ta:tak:obiad jeszcze zrobic poki Kondzio drzemie:tak:

hejka
A co u nas: bylam tydzien w domku nie bylam w pracy bo troche mnie brzuszek bolal i na wszelki wypadek wrazie czego zostalam w domu, ale dzic trzeba isc i sie pomeczyc. Narazie czuje sie dobrze, poranne mdlosci nie zabardzo dokuczaja, napina mnie ale nie wymiotuje. Mam zachcianki..... przedewszystkim na kwasne choc lodami nie pogardze.
Bylismy dzis na basenie z Barnimkiem troche sie pomoczyc i odmoczyc.
Zo baczymy jak reszta dniz minie.
W sierpniu czeka mnie troche wizyt bo 4 mam skan 12 wizyta z polozna a 25 znowu skan ten na 12 tyg. normalnie co tydzien cos.

Mam nadzieje ze u was wszystko dobrze. Pinka jak tam ????

witam zycze wam dziewczyny milego urtopu. :-D my juz na nowym mieszkanku sprzatania bylo multum ale juz po:-). dostalam dzisaij wezwanie do lekarz na jakas rozmowe z dorotka moja corka i nie wiecie jak taka wizyta u pielegniarki wyglada. i macie moze jakies namiary na prace w domu bo dorobilabym sobie chetnie???/

hejo

doveinred- no troszke problemów mam z ciazą ale mam nadzieje ze wszytsko sie dobrze skonczy ale ogolnie czuje sie dobrze wiadomo mdłosci i sennosc mnie ogarnia ale byle do przodu

madlen- mnie tez dlugo tes nie wychodził ale postaraj sie zrobic w dzien spodziewanej miesiaczki..........a jak nie teraz to za miesiac sie napewno uda....

kik -wszystkiego dobrego dla ciebie...........

Izka- daj koniecznie znac co tam z twoimi wynikami......... tzrymam kciuki zeby bylo ok &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

No laski, podczytuje was czasem wieczorem, ale nie mam natchnienia na pisanie. Ciezko mi jest sie zebrac.
Troszke tropikalna pogoda ustapila wiec cieszymy sie chlodem, ale podobno upaly maja wrocic.

Ja juz zaczelam sobie chodzic do kosmetyczki na rozne zabiegi przedslubne ;) w pn do ksiedza ide....
i tak wogole to do mnie nie dociera ze bede mezatka...tak jakos nie moge sie zebrac.

Paulina - a jakie maz problemy z ciaza? Cos nie tak ?

witam mamusie :)
Jestem sales leaderem firmy AVON na terenie UK. Szukam nowych konsultantek. Jesli chcialabys zarobic dodatkowe pieniadze i podreperowac domowy budzet - zapraszam - nic prostrzego.
Wejdz na moja strone youravon.tk i skontaktuj sie ze mna.
Pozdrawiam serdecznie
Marta

No ja tez czasami sie niezbyt czuje. Juz sikowalam w pracy kurcze 5 razy z powodu bolu ale lepiej posiedziec w domku i polezec , bo sie martwie. No nic skan ma juz niedlugo bo 4.08 wiec sie dowiemy co i jak.
Sennosc tez straszna mnie ogarnela tylko bym spala i spala a prace man na nocna zmiane......straszne.

lece sie wykapac.
mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze . Trzymaj sie PINKA.. buziaczki

Witam
Rudzia zarabiasz cos na tym w ogole???moje znajome tez byly konsultantkami ale nie na dlugo:no::no:same kupowaly:sorry:
Doveinred bedzie lepiej nie dlugo:tak:
Ja tez jestem wykonczona,bylam z kolezanka w szpitalu(jej ojcem)kilka godz z Kondziem:no:masakra,padam.slodkich snow kobiety.

reklama
hejka
Doveinred wspolczuje nocnej zmiany, ja do tej pory pamietam jaka bylam senna w ciazy przez jakies pierwsze 3 miesiace:sorry2:
Kwiateczek a czemu byliscie w szpitalu?? Cos z Kondziem??

U nas moze znow przeprowadzka sie szykuje, M juz na bank ma prace w innym miescie tylko mamy problem bo jak zwykle pieniazkow malo i nie ma na przeprowadzke:-(nawet myslimy o tym zeby sobie na poczatek wynajal sam pokoj ale nie wiem czy bedzie kasa na depozyt. No coz zobaczymy mam nadzieje ze sie wszystko uda...
Kondzio zdrowy, rosnie, ale jeszcze nie chodzi, leniuch jeden:sorry2:

Do góry