reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Witam dziewczynki :-)
Iwonka tak jak pisze Kwiateczek powinnas dostac cos przed pójsciem na maciezynski kiedy wracasz do pracy i przed ukonczeniem zglosic sie do pracodawcy czy wracasz czy nie i na jakich warunkach.

A my jeszcze na urlopie do konca tygodnia , tylko te deszcze by sie mogly skonczyc bo za daleko nosa z domu wytknac nie mozna :-(
Za to Wiola przechodzi chyba jakis okres buntu tylko myslalam ze czeka mnie to wieku 2-3 lat :szok: jak czegos nie moze to sie rzuca na ziemie jest placz i tupanie nogami :baffled:
Zmykam spac . Pozdrawiam

reklama
ewangelia widze,ze masz mala buntowniczke w domu,najlepiej nie zwracac uwagi na takie male foszki,a jak ona bedzie widziala,ze nie reagujesz to jej minie.no ja tez myslalam,ze moja 8-letnia corka,zacznie sie buntowac w troche starszym wieku,ale jak widac teraz dzieci zaczynaja wszystko szybciej:tak::baffled:
dziewczyny, czy wy jak lecicie do Polski i korzystacie z tamtejszej sluzby zdrowia,to czy oprocz europejskiej karty,dajecie jeszcze cos,czy ta karta wystarczy?

Hej :-)
My juz po zakupach wlasnie wstawilam obiad- zupa pomidorowa , mam nadzieje ze bedzie na dwa dni bo juz pomyslow nie mam co gotowac :no: Mala wlasnie poszla spac to mamy z P 2 godzinki luzu :-) .
Kwiateczke i Izka ale smaka mi narobilyscie tymi ciastami, ja niestety talentu do pieczenia nie mam wiec sie nie zabieram nawet a kupne to nie to samo .
Izka- szybkiego powrotu do zdrowia zycze .
Gosia- przyjemnego odpoczynku i pogody oczywiscie :-)
Madlen- jak ja bylam w Polsce u lekarza to mi brali jeszcze do skserowania karte insurance oprocz tej europejskiej.

Ide wypic kawke , zycze milego popoludnia.

Madlen ja korzystam chyba zawsze jak jade to tylko kseruja mi te karte za kazdym razem i musze podpisac papierek ze udzielono mi pomocy i tyle.
Ewangelia jaka karte insurance?
i po placku,nie moge kupic zelatyny:angry::angry:i co teraz?????

Witajcie!
izka szybkiego wyzdrowienia!
ewangelia jaka karta insurance?ta z nr ni?

a mi sie nie chce nic gotowac...dobrze, ze nie mam nikogo do nakarmienia, oprocz siebie:-p(maz w pracy, Mlody na cycku), wiec dzis byla pizza z zamrazalnika...

Pozdrawiam

Tak ta NIN niebiesko czerwona, ale moze u mnie w przychodni tylko cos takiego wymyslili :baffled:
Kwiateczek- sprawdz w Tesco na polskich produktach , u nas w Leicester jest .

witam !!
wy tutaj o ciastach,a ja do pieczenia mam dwie lewe rece,jedynie co mi wychodzi to karpatka z paczki.:-D
za oknem szaro,buro i ponuro,w nocy to tak lalo i wialo,ze az sie przebudzilam,teraz jakby slonce chcialo swiecic,ale upalow z tego nie bedzie.na weekend mam zaplanowane sprzatanie,tak konkretnie zeby zostawic czysta chalupke,jak nas nie bedzie,popoludniu bede sie farbowac,jeszcze musze moich chlopakow obciac no i od poniedzialku po malutku zaczynam pakowanie..i juz mam stresa,jak sobie pomysle o tym samolocie.
udanego weekendu ;-)

reklama
Witajcie!
Ja juz popakowana:-). Siostra przyszla i zajela sie Malym, wiec spokojnie bylo. Ale mam stresa tez, ze cos nie tak bedzie. Do tego jutro na polnocy Polski, gdzie lece, bedzie burzowo. Ostatnio cos nie mam szczescia do ladowania w Gdansku-zawsze trzeba ladowac w W-wie, bo pogoda nie taka. oby jutro bylo inaczej....
Takze wybywam na cale 4 tyg mam nadzieje laby!!!:-D
Pozdrawiam....

Do góry