maja80
aktywna-mama
Hej dziewczyny.Wstałam rano,patrze przez okno.. a tu leje . Nudny dzien dzisiaj bedzie.... a w PL takie upały.No nic ,trzeba sie brac za codzienne obowiązki... POZDROWIONKA dla wszystkich.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My tez dziekujemyKoniecznie musimy powtorzycWitam
Kwiateczek- jeszcze raz dzieki za spotkanko, bylo super i trezba bedzie to powtorzyc, caluski dla Konradka :-)
:
ja biore inne, cerazette, tez dla karmiacych, tez bez przerw, i nie widze zadnych minusow!Troche plamilam miesiac temu (tydzien trwalo), ale to podobno normalne...Witam was Mamy
Mam do was pytanie, bylam dzis u GP i dostalam Micronor 28 sztuk, antykoncepcja dla kobiet karmiacych.
Jakie sa wasze doswiadczenia z tym i tabletkami, GP mi powiedziala ze musze je brac ciagle, bez przerw i maksymalne przerwy w braniu tabletek to 3 godziny, np od 19 do 22 musze je wziasc.
Czekam na wasze opinie.