reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

hejo

dziewczyny ja tylko na chwilke wlasnie jem sniadanko i zaraz sie ubieram jade na komunie zdjecia robic;-)))
musze wam powiedziec ze juz mialam kilka klienów na photo i sa bardzo ze zdjec zadowoleni......ja z reszya tez......oby tak dalej bo jeszcze sporo klientow mam przed soba;-)))

co do tesciuku to negat niestety wtedy wyszedl...troche bylo mi przykro ale juz mi przeszlo co ma byc to bedzie trudno;-))

pozdrawiam i uciekam

reklama
Pinka chwal sie tu osiagnieciami bo wiesz ze ja maniaczka zdjec :)
szkoda ze daleko mieszkamy bym zamowila sesje :)

tescik negatywny ale nosek do gory nast razem bedzie ok
ja kiedys kupilam test poszlam zrobic a ty okresik przeryczalam caly dzien! test do szuflady ale w nast miesiacu sie przydal i wyszedl pozytyw dzis wynik testu za 4 dni bedzie mial 7 lat :))

Witam.
Rowniez jestem mama z UK i dziwnym trafem dopiero teraz odkrylam ten watek...no coz lepiej pozno niz wcale. Mam 6-cio miesieczna coreczke Julie:) i w trojke razem z tatusiem Juleczki mieszkamy sobie w Northampton. Mam nadzieje, ze moge sie przylaczyc by tu z wami troszke popisac:)

Witam.
Rowniez jestem mama z UK i dziwnym trafem dopiero teraz odkrylam ten watek...no coz lepiej pozno niz wcale. Mam 6-cio miesieczna coreczke Julie:) i w trojke razem z tatusiem Juleczki mieszkamy sobie w Northampton. Mam nadzieje, ze moge sie przylaczyc by tu z wami troszke popisac:)

witamy i zapraszamy do wspolnego klikania......

ja dzis generalne porzadki robie juz nie mam sily a za 2,5 h do pracy szok mowie wam.........jeszcze tak duszno jest brrrrr

Minisia- ja juz do wyniku testu sie przyzwyczaiłam ale mój mezo chyba nie bo ciagle powtarza ze chce dzidzie haahah

ok spadam bo upe pracy przedemną

witamy i zapraszamy do wspolnego klikania......

ja dzis generalne porzadki robie juz nie mam sily a za 2,5 h do pracy szok mowie wam.........jeszcze tak duszno jest brrrrr

Minisia- ja juz do wyniku testu sie przyzwyczaiłam ale mój mezo chyba nie bo ciagle powtarza ze chce dzidzie haahah

ok spadam bo upe pracy przedemną

Oj wspolczuje tej pracy na popoludnie w taka pogode...
Ja do pracy mam wrocic pod koniec wrzesnia, ale moze jeszcze troche urlopu wykorzystam bo jakos ciezko mi z ta mysla powrotu i zostawieniem niuni na kilka godzin bo jak dotad to ona ciagle jest ze mna.

Witam
Ale pogoda nas rozpieszcza,w nocy jak nie mog spac to klne juz na to cieplo:sorry:
Kala witaj i pisz jak tylko mozesz:tak:

My korzystamy z tej pogody,codziennie na plazy po dwa razy,wracamy tylko jesc ispac(ja wtedy odbiad robie i potem znow na dwor:tak:

Ja i moja 16 miesieczna coreczka Wiola witamy wszystkie mamusie i ich pociechy :-) Mam nadzieje ze mozemy przylaczyc sie do waszego grona :-)
Kwiateczek wiedze ze jestes ze Skegness ,my wybieramy sie tam na urlopik :-) mozesz mi cos wiecej napisac o tym miejscu?

Pozdrawiam wszystkich serdecznie

Ja i moja 16 miesieczna coreczka Wiola witamy wszystkie mamusie i ich pociechy :-) Mam nadzieje ze mozemy przylaczyc sie do waszego grona :-)
Kwiateczek wiedze ze jestes ze Skegness ,my wybieramy sie tam na urlopik :-) mozesz mi cos wiecej napisac o tym miejscu?

Pozdrawiam wszystkich serdecznie

Witam:)
Ooo ja tez sie chetnie czegos o tym miescie dowiem bo w sumie w taka pogode mozna by bylo na weekend wyskoczyc nad morze:)

Kurcze tutaj to zawsze taka cisza??
Chyba wiekszosc na swoich regionalnych forach siedzi:(...niestety na moim regionalnym: mamy z northampton ostatni post zrobiony byl 8 miesiecy temu...wiec tez lipa....
No zobaczymy, poczekamy moze sie cos rozkreci:)

reklama
Witam nowe mamusie na naszym watku:)
mamy pewnie sie opalaja i korzystaja ze sloneczka ale zagladaja wiec napewno bedzie z kim poplotkowac :)

ja siedze z mala w domku pije kawke i jem sniadanko
starsze dzieci w szkole a ja jak malutka usnie ide okna umyc i zrobic porzadekw pokoju corki czego normalnie nie robie ale dzis pojde jej pokazac jak nalezy sprzatac:p

Do góry