reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

czesc laski

obudzilam sie z meeeeeeeeeeeega febrą na buzi i dwoma podskórnymi wielkimi pryszczami aaaaaaaaaaaaaaaa szok szok szok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jeszcze tak nie mialam;-////

ja jeszcze kawki nie pije zaraz sobie zrobie;-) zjem sniadano i na zakupy bo w lodowce tylko swiatlo ahahhaah( no prawie) pogoda sie u nas popsula dzis juz pochmurno podobo ma padac,oby nie jak ja pojde na zakupy...........

pozdrawiam was ceplutko moze jeszcze przed praca wpadne

reklama
Witajcie!
Mam nadzieje mozna sie dolaczyc?
minisia tez jestem z Yorku!

Pogoda jest super, jak nigdy, takiego roku tutaj jeszcze nie widzialam! Ja jeszcze na macierzynskim, wiec korzystam i spacerujemy codziennie jak sie da...
Pozdrawiamy!

witam wszystkie mamusie,te nowe rowniez :)
u nas tez slonecznie,moze nie tyle slonecznie,co parno,wczoraj troche popadalo,nawet przez chwile zrobilo sie przyjemnie,ale zaraz znowu bylo parno,chyba jeszcze gorzej niz przed deszczem.
moje dzieciaczki jutro juz koncza szkole i zaczynaja wakacje,dzisiaj juz dali nauczycielom kartki a zamiast kwiatow,czekoladki,syn upieral sie jeszcze przy kwiatach,ale ominelam sklep i juz sie nie cofnelismy,ale potem mu przeszlo,bo powiedzial,ze czekoladki tez sa fajne..
uciekam sprzatac,a lenia mam..nic mi sie nie chce.no ale trzeba,bo nikt za mnie tego nie zrobi..a szkoda.

Witam
Ewangelia,Heronek witajcie:-)
Co do Skegness to nie wiem co wam napisac.male miasteczko:tak:same hoteliki,kilka pubow z dyskotekami:tak:Lidl,morison i tesco:-D:-D:-D ja tu mieszkam 6 lat to dla mnie normalka:sorry:Dajcie znac jak przyjedziecie moze uda nam sie wyskoczyc na plaze lub kawke jesli pogoda nie dopisze.
Kala A SKAD TY JESTES??
Iza nie zazdrosc,ja tobie bardziej bo wy tam macie piekna,czysta wode(moj brat mieszkal w kornwalii jakis czas)a tu jest woda brazowa:baffled:i tylko plaza.tam maccie ladniejsze widoki,jak bym tam mieszkala to dziecko w fotelik i bym jezdzila:tak::tak:no ale jedno to mniejszy problem by sie spakowac i jechac:sorry:mam nadzieje ze odwiedzimy brata w sierpniu w Swindon to tam pojedziemy:tak:

Uciekam zaraz bo Kondzik wstanie to na poczte musze isc.pa milego dnia.aaaa u mnie tez parno ze cholera juz mnie bierze,nie ma czym oddychac:no:

Kwiateczek w Skegness bedziemy od poniedzialku wiec jak bedziesz miala ochote sie spotkac to zostaw mi numer na priva bo tam juz bez internetu bede :-) Piszesz ze woda brazowa :baffled: tak jak u nas w Polsce czy bardziej :-D a da sie w niej kapac czy za zimna ?
Ja dzsiaj przez ta pogode jakos do tylu chodze , w pracy tak mi sie w glowie krecilo jakbym cocik wypila przed:-D i jeszcze ten czas sie tak wlecze , wiadomo jak to przed urlopem czlowiekowi sie niechce robic :zawstydzona/y:
Ok, lece jeszcze na zakupy moze teraz wieczorem juz bedzie lepsze powietrze i ludzi mniej w Tesco :-)

Witajcie!
Mam nadzieje mozna sie dolaczyc?
minisia tez jestem z Yorku!

Pogoda jest super, jak nigdy, takiego roku tutaj jeszcze nie widzialam! Ja jeszcze na macierzynskim, wiec korzystam i spacerujemy codziennie jak sie da...
Pozdrawiamy!
a skad mniej wiecej???
fajnie wreszcie jakas ziomalka :)
u nas tez duszno ale ja lubie taka pogode bo jak zimno to tez zle

Hej :-)
Pinka-Wielkie gratulacje :-D:-Dsuperrr:-D:-D
Do dziewczyn co pisaly o skegness- zwiedzialam juz mnostwo miejscowosci polozonych nad morzem ale najbardziej podoba mi sie skegness poniewaz ma piaszczysta plaze co rzadko spotkane jest w anglii:baffled: jest duzo atrkacji i dla dzieci i dla doroslych jest odkryty basen , sa rozne kawiarenki i puby , a 5mil dalej za skegness sa osrodki caravanowe gdzie mozna wypozyczyc caravan i odpoczac wraz z rodzinka ceny sa naprawde rozne, ale polecam bo bylam tam . w tym miesiacu az 4 razy podrzad kazdy weekend i bylo cudownie ....
Butlins - Book Skegness Holidays
a co do swindon to jak dla mnie straszne miasto...duzo ciemnych i somalijczykow...brudne i pokrecone 8rond na jednym :szok::-D i ciezkie do jazdy rzadnych atrakcji raczej nie ma oprocz fajnego centrum sklepowego:shocked2::cool2::cool::-D
noi duzo gor :sorry2:ciezko wjechac na niektore osiedla samochodem:blink:

Pozdrowionka

reklama
Pinka25 -Gratuluje serdecznie :-)

Mamusia Blaneczki dzieki za opinie :-), to super ze jestes zadowolona, mam nadzieje ze my rowniez bedziemy ale z tego co piszesz ze jest duzo rozrywek to sadze ze napewno :tak:. Ja odrazu bralam pod uwage miejsca z piaszczysta plaza a ze musimy liczyc na transport publiczny :-D bralam pod uwage tylko miejsca najblizej nas :-) no i wyszlo Skegness :-D

Do góry