reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

PINKA - hahahaha wiory hahahahaha ale mnie rozsmieszylas :) poki co moj jak zawsze przed naszymi wyjazdami, chodzi za mna, klei sie...normalnie jakby przyrosl do mnie ... no ale poki co doscimy @
Ja juz nie moge sie doczekac tych wiorow i tej swobody psychicznej.

O rany jak ty taka podpalona jestes to moze zalapalas za pierwszym strzalem :-) ... a kiedy tescik bedziesz robic ?

reklama
Gosia to to ze masz okres?? moja kolezanka powiada ze Dobry koń to i po błocie pociągnie!!!! ahhahaah

a tescik robie jutro rano;-) zobaczymy czy wyjdzie ok bo to bedzie 7 dni po ale jajeczkowania nie mialam wiec moze sie udalo.........no nic zobaczymy jutro jak by co to termin na poczatek marca

pinka to czekamy jutro na wiadomosc.daj znac :)
ja zaczynam starania od tego miesiaca,czekam tylko jak mi sie skonczy @,a akurat zaczyna sie..

pinka, to o drugiego dzidziusia sie staracie?

mala, madlen, to udanych wakacji.

ja sie racze magnezem, myslalam,z e cukier mi skacze, ale nie. a rece mi dygocza, lydki bola, to pewnie magnez, now kazdym badz razie nie zaszkodzi.

pinka slyszalam,ze przed owulacja jest jedna plec,a po ,druga..ale ja na to nie patrze,dla mnie to bez znaczenia,najwazniejsze zeby bylo cale i zdrowe.wczesniej tez nie celowalam,a udalo sie,ze jest parka.teraz tez nie bedziemy "robic",poprostu nie bedziemy uwazac:-D,tak jak to bylo wczesniej,bo wiem,ze ja czlowowiek sie stara,to nic z tego nie wychodzi.mam kolezanki,co staraja sie po kilka miesiecy,ale idac z mezem do lozka,maja tylko jeden cel..zrobic dziecko..robia i robia i zrobic nie moga.a potem zalamanie psychiczne,ja tak nie chce,jak bedzie mialo byc to bedzie.
kik,myslisz,ze to po magnezie tak cie trzesie?ja tez czasami biore,ale nic mi nie jest,tylko ze ja to wiecej nie biore niz biore,bo zawsze zapominam..

Witam Mamusie!

Nie pisalam,bo bylam w Polsce troche teraz siedze w Grecji i tak jakos czas mija...
pelno spraw na glowie...
po za tym mysle co ze soba zrobic po slubie i jak Brian pojdzie do szkoly
chcialabym cos otworzyc mam dosc fajny pomysl,ale zastanawiam sie czy to sie tu by sprawdzilo :)

Pinka no to czekam na wiesci :)

Mama Blaneczki jaki interesik chcecie otworzyc?

Izka pewnie gdzies przeoczylam ,ale chcialam zapytac czy o twoim szwagrze(o ile sie nie myle) juz cos wiadomo?

Pozdrawiam i sle ciumaski!

czesc dziewczyny

ja dopiero do domu od rana dotarłam najpier praca potem ploteczki i na koncu zakupy padam z nóg!!!!!!

co do testu to robilam i wyszedł negatywny wiec albo jeszcze za wczesnie albo poprostu sie nie udalo kupilam nastepny i zrobie za 3 dni zobaczymy

Maggusia- to sobie poodpoczywasz troszke przed slubem........
Madlen-masz racje najwazniejsze zeby dziecko zdrowe bylo ;-)

ide kompac mala bo juz padnieta jest

reklama
kik a ja myslalam,ze to dlatego ze bierzesz ten magnez..ups:sorry:.ja tez musze brac,bo mi zkolei dretwieja rece..a poza tym pije duzo kawy,a wiadomo,ze kawa wyplukuje magnez z organizmu..
pinka odczekaj kilka dni i ponownie zrob test,a jak znowu bedzie negatywny wynik,to moze za miesiac sie uda:tak:,trzymam kciuki
izka najwazniejsze,ze wycieczka do zoo sie udala

Do góry