hej laseczki
tak dzis zrobilam tescik rano i okazalo ze sa 2 krechy............
ale sie ciesze..........
wielkie gratki !!!! ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej laseczki
ale sie ciesze..........
Witam
Kala A SKAD TY JESTES??
hej laseczki
ale sie ciesze..........
Hej :-)
Pinka-Wielkie gratulacje superrr
Do dziewczyn co pisaly o skegness- zwiedzialam juz mnostwo miejscowosci polozonych nad morzem ale najbardziej podoba mi sie skegness poniewaz ma piaszczysta plaze co rzadko spotkane jest w anglii jest duzo atrkacji i dla dzieci i dla doroslych jest odkryty basen , sa rozne kawiarenki i puby , a 5mil dalej za skegness sa osrodki caravanowe gdzie mozna wypozyczyc caravan i odpoczac wraz z rodzinka ceny sa naprawde rozne, ale polecam bo bylam tam . w tym miesiacu az 4 razy podrzad kazdy weekend i bylo cudownie ....
Butlins - Book Skegness Holidays
a co do swindon to jak dla mnie straszne miasto...duzo ciemnych i somalijczykow...brudne i pokrecone 8rond na jednym i ciezkie do jazdy rzadnych atrakcji raczej nie ma oprocz fajnego centrum sklepowego
noi duzo gor ciezko wjechac na niektore osiedla samochodem
Pozdrowionka
Hej ja dzis z rana wpadam bo potem jade do dentysty ze starszym synkiem.
Na koniec maja zauwazylam ze ma na zabku plame,ale nie bolalo go nic.Poszlam od razu do dentystki, ona mu zrobila a po dwoch tyg zaczal go bolec i za kilka dni napuchlo dziaslo.Tydzien temu poszlam z nim do dentysty znowu i dostal antybiotyk.Bral ten antybiotyk i nic mu nie pomoglo, dalej ma opuchniete.Mam nadzieje ze nie bedzie go bolało.
Tez mi sie tak wydaje, ja tez bym miala problem jakbym miala polecic cos w moim miescie, bo juz czlowiek sie przyzwyczail :-)Mamusia Blaneczki opisala Skegness idealniejak juz pisalam ja tu mieszkam wiec az takie wrazenie na mnie nie robiale fakt dla dzieci kilkuletnich to jest atrakcji duzo