reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
Witam
Pinka Gratulacje wielkie kochana,ciesze sie z Toba:tak:
sama bym juz pewnie byla no ale teraz dzidzia odlozona:tak:
Mamusia Blaneczki co sie nie odzywasz ze jestes w Skegness?
Ewangelia spoko ,zaraz Ci wysle:tak:Mamusia Blaneczki opisala Skegness idealnie:tak:jak juz pisalam ja tu mieszkam wiec az takie wrazenie na mnie nie robi:sorry2:ale fakt dla dzieci kilkuletnich to jest atrakcji duzo
chapel-st-leonards-caravan-hire-3bed

Ingoldmells jest nie daleko ale jest tam park rozrywki no i taki bazar,tanie ubrania i nie tylko:tak:

czesc laseczki
dziekuje za gratulacje;-) moze w tym tygodniu przejde sie do gp zawiadomic ich o ciazy ,a w nastepnym tygodniu razem z kolezanka ide do wrózki ;-)))) on juz raz byla i wszystko co jej powiedziala to sie sprawdzilo,wiec ja tez chce spróbowac

MamusiaBlaneczki- a ty tez sie starasz o bobaska??? jesli tak to przesylam mnóstwo pozytywnych fluidów;-)))

ide sie ubrac i cos zjesc bo strasznie mnie ssie heheh

Pinka wielkie gratulacje!!!

Minisia mieszkam w Rawcliffe, niedaleko Tesco....a Ty?

My tez niedlugo na urlop, ale do Polski, bo rodzinka jeszcze nie widziala mojego dzieciatka, lecimy za 2.5 tygodnia. Juz sie denerwuje lotem z malym, sama lece, M zostaje i zarabia kaske, hehehehe.

Pozdrawiamy Wszystkie Mamy i Dzieciaki!!!

Izka- ja sie nie obrazam bo przeciez nie ma o co masz race bardzo duzo ludzi bierze sobie do serca to co uslysza i ja taka tez jestem z tym ze kobieta sie wydaje bardzo sympatyczna jej cała rodzina wrozy z kart podstawowych nie Tarota bo on uwarza ze tarot jest niebezpieczny a zwykle kart krzywdy nie robia;-)) zobaczymy bo starsznie mnie ciagnie mnie zeby tam isc nie wie dlaczego nigdy ta nie mialam;/

Hej dziewczyny!
Ja dopiero co sie zarejestrowalam.mieszkam w Uk tez.Nie znam do konca zasad tego serwisu.Musze to jeszcze ogarnac.Jakbyscie mi przytoczyly pare najwazniejszych regul bylabym wdzieczna.Ja termina mam tuz,tuz ,na 13 lipca.Do tej pory nie mialam zadnych problemow i mam nadzieje ze tak bedzie dalej.Pozdrawiam serdecznie

Heeej. Dzieki dziewczyny za mile przyjecie i ja rowniez witam wszystkie nowe mamusie:)

Witam
Kala A SKAD TY JESTES??

Jestem z Northampton.

hej laseczki

tak dzis zrobilam tescik rano i okazalo ze sa 2 krechy............

ale sie ciesze..........

Ale super. Moje gratulacje!!!!Spokojnych 9 miesiecy zycze:D

Hej :-)
Pinka-Wielkie gratulacje :-D:-Dsuperrr:-D:-D
Do dziewczyn co pisaly o skegness- zwiedzialam juz mnostwo miejscowosci polozonych nad morzem ale najbardziej podoba mi sie skegness poniewaz ma piaszczysta plaze co rzadko spotkane jest w anglii:baffled: jest duzo atrkacji i dla dzieci i dla doroslych jest odkryty basen , sa rozne kawiarenki i puby , a 5mil dalej za skegness sa osrodki caravanowe gdzie mozna wypozyczyc caravan i odpoczac wraz z rodzinka ceny sa naprawde rozne, ale polecam bo bylam tam . w tym miesiacu az 4 razy podrzad kazdy weekend i bylo cudownie ....
Butlins - Book Skegness Holidays
a co do swindon to jak dla mnie straszne miasto...duzo ciemnych i somalijczykow...brudne i pokrecone 8rond na jednym :szok::-D i ciezkie do jazdy rzadnych atrakcji raczej nie ma oprocz fajnego centrum sklepowego:shocked2::cool2::cool::-D
noi duzo gor :sorry2:ciezko wjechac na niektore osiedla samochodem:blink:

Pozdrowionka

Ooo jak milo. Dzieki za ten opis teraz to na pewno sie tam wybierzemy bo ja za morzem to strasznie tesknie!!!

Hej ja dzis z rana wpadam bo potem jade do dentysty ze starszym synkiem.
Na koniec maja zauwazylam ze ma na zabku plame,ale nie bolalo go nic.Poszlam od razu do dentystki, ona mu zrobila a po dwoch tyg zaczal go bolec i za kilka dni napuchlo dziaslo.Tydzien temu poszlam z nim do dentysty znowu i dostal antybiotyk.Bral ten antybiotyk i nic mu nie pomoglo, dalej ma opuchniete.Mam nadzieje ze nie bedzie go bolało.

Oj biedny! Obyscie szybko mieli spokoj z tym zabkiem.

Pinka jak fajnie zobaczyc nowy suwaczek u ciebie :-)..spokojnych 9 miesiecy :tak:;-),a z ta wrozka to moze poczekaj,jak urodzisz.ja tez nigdy nie bylam u wrozki,ciagnie mnie,ale zawsze brakuje odwagi,czasami lepiej czegos nie wiedziec,wtedy czlowiek mniej sie stresuje,a co ma byc to i tak bedzie,przed niczym nie uciekniemy.:no:
izka powodzenia u dentysty,zeby bylo wszystko o k i juz nie bolalo..pewnie cos zle zrobili..no miejmy nadzieje,ze teraz bedzie dobrze ;-)
madziulek witaj!!!

a my juz mamy wakacje,pogoda super i oby tak dalej.

reklama
Mamusia Blaneczki opisala Skegness idealnie:tak:jak juz pisalam ja tu mieszkam wiec az takie wrazenie na mnie nie robi:sorry2:ale fakt dla dzieci kilkuletnich to jest atrakcji duzo
Tez mi sie tak wydaje, ja tez bym miala problem jakbym miala polecic cos w moim miescie, bo juz czlowiek sie przyzwyczail :-)
A bazarek chetnie odwiedze , uwielbiam takie miejsca :-D

U nas w domu zapanowala moda na przesadzanie mamy kwiatków :szok: Tylko mi na chwile z oka zniknie a caly salon w ziemi i dziecina zadowolona :baffled: i jeeszcze do tego palcem macha bo wie ze za chwile bedzie pouczanie :-D

Do góry