reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Pinka - jak nie ten to nastepny wyjdzie :)

A tekstem ktory ostatnio Nastka uzywa to

I PROMISE MUMMY :))))

albo jak chce sie jej w czyms pomoc to wola:

ALL BY MYSELF :-)

reklama
Witam
wrocilam juz w koncu:sorry:jestem juz z wami.mam newsa ale nie tu;-);-)
mam nadzieje ze u was wszystko ok.
musze uciekac zaraz zaplacic czynsz bo tydz temu w sumie powinnam:sorry:i ogolnie sepy dobijaja sie po kase,telefon itp:baffled:
paaaa

hejo

Izka- jestem przed @ 29 powinnam dostac jutro robie test jeszcze raz to bedzie 9 dni po jak tjdzie negat to znaczy ze sie nie udalo......
Kwiateczek- witaj w sród rodziny haahhha i pisz co tam

u nas tez piekna pogoda juz dawno tak slicznie nie bylo,oby tak dalej.............

ide zjesc obiad a potem do pracy

Alez zmeczona jestem.Caly dzien poza domem.

Jutro przyjezdza bratowa z synkiem wiec bedzie sie dzialo.

Izka- suknie to pokazywalam,ale nie na sobie bo nie mam zdjecia. Moze zrobie jak bedzie bratowa, ale nie obiecuje. Najwyzej po imprezie czyli we wrzesniu :)

czesc mamuski,u nas tez piekna pogoda..slonko swieci az humorek lepszy.dzisiaj moje dzieciaczki maja wycieczke szkolna,jakis duzy plac zabaw z atrakcjami gdzies przy plazy..do szkoly to dzisiaj biegly,zeby tylko sie nie spoznic,a wczoraj jak nigdy szybko poszly spac,a rano wstaly jeszcze niem ja sie obudzilam:-D..mam tylko nadzieje,ze pogoda bedzie taka ladna do konca dnia,bo tutaj z ta pogoda to roznie bywa,rano piekne slonko a pozniej deszcz..miejmy nadzieje,ze jednak pogoda dzisiaj sie nie zmieni..
mala-gorzatka ,a kiedy ten wielki dzien? ateraz widze na suwaczku..slub bierzecie wPolsce,czy w UK? i jak tam przygotowania?wielkie gratki.:-)

hello

zagladam zadko a tu widze ze niezle sie dzieje
Pinka kochana widze ze sie staracie i jak test?????

a to moja niunia [video=youtube;zfpfwrDwKdc]http://www.youtube.com/watch?v=zfpfwrDwKdc[/video]

Witam
U nas tez piekne slonko,cieplo jest.slonce przytuptalo za mna z Polski:-)juz jestesmy po plazy,woda jaka cieplutka,narobilo sie kilka brodzikow bo odplyw byl i dzieciaki sie popluskaly:-):-):-)Teraz Kondzio spi:tak:musz eisc jak wstanie zaplacic czynsz bo wczoraj nie doszlam:sorry:
Minisia super filmik,corcia cudowna:-):tak:a jak zobilas taki filmik???

Ostatnia edycja:
kwiateczek w programie picassa :)bardzo latwo tylko nie wiem czemu ost sekundy nie zgraly sie z muza hmm jak patrzylam bylo oki a po wgraniu na YT okazalo sie inaczej no nic trudno

ale fajnie ile ja bym dala zeby sie wykapac i poplazowac :)

witam.
ja siedzei kombinuje, cotu zrobic zeby ulatwic sobie zycie. wczoraj byla u lekarza i byc moze mam nadczynnosc tarczycy, ale za tydz id ena badanie krwi , to sie okaze. rece mi lataja, cala jestem jak galareta, goraca, brak sily itd. no i doktorek powiedzial, ze wg niego to wlasnei tarczyca. wiec prawde mowiac nawet siedziec mi sie nei chce. mam nadzieje, ze wyniki beda dobre.

reklama
lucy a co dokładniej ci potrzeba jeśl mozna zapytać???

przepraszam ze tak pózno odpisuje ale mam mało czasu i jak mi sie przypomni to tu wpadam .
Pandorka kupujemy wszystko do łazienki czyli kabine prysznicową, kiblelek, zlew i juz to w sumie mamy, jednym zdanie wielki remont mamy, kupilismy domek i teraz robimy sobie w nim po swojemu ,no i chodziło mi o tego typu sklepy :)

Do góry