reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Izunia- moze juz zaplanowalam teraz czekam na wynik hihiih wiesz co moja jest lasczka ale bije sie rowno z chlopakami ahahh tazke mysle ze wielkiej roznicy bys nie miala;-))))) a ja bym chlopca teraz chciala.........
Gosia- ty po slubie sie bierzesz do roboty dobrze pamietam?

ja po pracy ide jesc bo ssie niesamowicie

reklama
witam mamuski,ja ostatnio mam takiego lenia,ze nawet pisac mi sie nie chce,dopiero wiczorkiem zaczynam sie budzic,a tak to caly dzien chodze i spie.na dworzu fajnie,cieplutko,ale senna jestem.te slonko chyba mnie usypia.:hmm:
jeszcze dwa tygodnie i dzieciaczki maja wakacje...jak dobrze.
ja tez jak moje maja goraczke dopiero powyzej 38kresek to zbijam im,teraz tak mialy wostatni weekend,chyba jakis wirus ich dopadl,bo nagle goraczka a po dwoch dniach sladu po niej nie bylo.ale jak po 3 dnaich goraczka nie mija,to juz wiem ze antybiotyk bedzie..inaczej nie da rady.
pinka powiadasz,ze juz cos zaplanowalas..hmm,mam juz gratulowac?:-D

Mamusia Blaneczki pamietamy tylko wiesz my tu caly czas piszemy co u nas.A ty wpadas zraz na 3 miesiace pytasz sie co u nas , a nawet nie piszesz co u ciebie.
Przepraszam!!
Poprostu nie mam czasu czasem jestem na bb to krepuje sie odezwac bo tyl jest nowych mam ze nie jestem w stanie sie wkrecic..wybaczcie mi ale odkad pracuje to wogule rzadko przebywam na komputerze bo ledwo wyrabiam na zakretach :p
U nas w maire ok bylismy na wakacjach juz 2 tyg w Turcji rodzinnie bylo super, Ja pracuje juz rok casu na '' poczcie ''firma emailowa cos taiego ..Blanka rosnie ..lobuzuje od wrzesnia do przedszkola albo wczesniej no nie wiemy ...dokonca mamy sie dowiedziec za tydzien w piatek jak i gdzie sie dostala. M pracuje na nocki a ja na rano wymieniamy sie jakos ...jestem w trakcie robienie prawa jazdy wlasnie wykupuje lekcje , mam juz autko tylko zdac praktyke zostalo.
Po za tym w dalekich i niedalekich planach mamy dzidzie ...tez jak Pinka chcemy Synka.
Poza tym rozkrecamy maly interesik rodzinny i troche czasu i poswiecenie mnie tez to kosztuje ... po za tym zdrowi bez zmian urzadzamy mieszkanie i zyjemy do przodu :)

Pozdrawiam i juz czekam na wiesci by moc pogratulowac Pinka!!!
A jak Twoje lobuziaki Izunia?

Izunia- moze juz zaplanowalam teraz czekam na wynik hihiih wiesz co moja jest lasczka ale bije sie rowno z chlopakami ahahh tazke mysle ze wielkiej roznicy bys nie miala;-))))) a ja bym chlopca teraz chciala.........
Gosia- ty po slubie sie bierzesz do roboty dobrze pamietam?

ja po pracy ide jesc bo ssie niesamowicie

Ewela no to zycie jednym slowem na wariackich papierach masz podobnie jak ja ;-))) trzymam kciuki aby wszystko sie u was poukladało

madlen- czy gratulowac no jeszcze nie w sobote sie okaze;-))))

a swoja droga o po tym wykresie widze ze wieksze szanse mam znów na córeczke niz na chlopca.....no ale zobaczymy czy to sie wogole sprawdzi...

Ewela no to zycie jednym slowem na wariackich papierach masz podobnie jak ja ;-))) trzymam kciuki aby wszystko sie u was poukladało
a swoja droga o po tym wykresie widze ze wieksze szanse mam znów na córeczke niz na chlopca.....no ale zobaczymy czy to sie wogole sprawdzi...
O prosze:) a dziekuje powoli z czasem sie ulozy ...
A ja sobie sprawdze zaraz :D
A co bedzie w sobote test czy idziesz do lekarza?
Dlugo sie staralas? ile czasu wczesniej odstawilas anty?

Anty nie biore juz od roku a w sobote robie tescik i zobaczymy czy cos wyszlo;-))) to jest nasze pierwsze podejscie ze tak powiem hihihii

Pinka - no my to po slubie...od razu hehehehe, bo teraz to ja wyjezdzam i dopiero zobaczymy sie na tydzien przed slubem :) wiec do tej pory to nie byloby jak bez faceta hehehehe
Pierwszy raz widze taki kalendarzyk ... moze i prawde mowi :-) Ja pamietam ze jak staralismy sie o Anastazje to jakos to bylo zeby najlepiej zrobic strzal dzien przed owulacja to bedzie dziewczynka a pod koniec owulacji to chlopczyk czy jakos na odwrot. Ale teraz ide na zywiol co bedzie to bedzie, bo jak zaczne sie nastawiac to pewnie bysmy tak sie starali pol roku albo i wiecej (podobnie jak bylo z Nastka), a w rezulatcie gdy sobie odpuscilam wszytsko- witaminy, mysli ze dni plodne, ze fajnie byloby ze to bedzie dziewczynka.... zaszlam w ciaze.
Juz wiem ze nie moge sie zbyt na cos nastawiac to moja psychika za bardzo pracuje i nie bardzo nam wtedy wychodzi.

Izka - no nja to mowie ze nade mna Bog czuwa bo jak przed ciaza sie zwijalam z bolu gdy byla @ tak po porodzie ani razu brzuchol nie bolal. Ale nie wyobrazam sobie zebym miala nie wziasc tabletki. Ja mialam takie bolesci ze przez pierwsze 2-3 dni musialam brac 3-4 tableki dziennie ktore zreszta mizernie pomagaly

Gosia- to jak sie dopadniecie do siebie w noc poslubna o tak długim nie widzeniu sie to wióry beda leciały :-):tak:ja tez sie nie nastawiam choc 3 moim kolezanka sie sprawdzilo;-))) wiadomo ze chciala bym chlopca zeby parka byla ale juz po wykresie widze ze kobitka bedzie( jezeli sie sprawdzi)

jestem tak podekscytowana ze nawet nie macie pojecia fruwam pod sam sufit choc wyniku jeszcze nie znam moj mąż mowi ze jestem nienormalna ahahahah ale ja jestem taka szalona i nic na to nie poradze

reklama
Anty nie biore juz od roku a w sobote robie tescik i zobaczymy czy cos wyszlo;-))) to jest nasze pierwsze podejscie ze tak powiem hihihii
to czekamy na wiadomosc,czy rodzinka sie powiekszy:-)

izka moje maja latem 2 miesiace wakacji,zaczynaja 1lipca i koncza ostatniego sierpinia,w calej uk,wolne dni sa w innych terminach..latem maja dlugie wakacje,ale za to w roku szkolnym nie maja tyle wolnego.coprawda jest duzo tych wolnych dni,ale jednak mniej niz np.twoje.a my jestesmu z tej drugiej wyspy..moze to dlatego jest inaczej,nie wiem.w kazdym badz razie latem maja 2 miesiace wakacji..wiec jeszcze tylko 2 tygodnie,juz teraz nawet niecale i wakacje.:tak:

Do góry