pandorka
Luty 2010 / Kwiecień 2011
dziewczyny mam prosbe znacie jakieś sklepy na zasadzie B&Q wickey, robimy remont i szukamy sklepów z rzeczamy do gosp.domow.???
lucy a co dokładniej ci potrzeba jeśl mozna zapytać???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziewczyny mam prosbe znacie jakieś sklepy na zasadzie B&Q wickey, robimy remont i szukamy sklepów z rzeczamy do gosp.domow.???
madziulina, my nie mielsmy praktyczni ezadnych objawow, ale ze uwazalam na lekcji, to wiedzialam , ze to krup i odrazu nie czekajac polecialam do lekarza, opisalam co sie dzieje i dzieku temu lekarz wiedziam co robi.
z doswiadczenia wiem, sporo polakow ma problemy z lekarzami wlasnei z przyczyn jezykowych. albo sie nie dogaduja, albo zle opisuja co im dolega.
ja nie mam z nikim problemow, odpukac w neimalowane:-)
choroba powazna, ale na szczescie do wyleczenia. z reszta jak kazda, jak w pore sie zareaguje.
lucy, co do sklepow, zalezy czego potrzebujesz, najlepiej zajrzec do ksiazki telefonicznej, do tej samej rubryki co jest b&q,
Hej mamuski wpadam na chwile zyczyc pieknej pogody i milego weekendu.
Madziulina narazie lekarz dal mu tylko to to wdychania i za jakis czas mamy isc na kontrole wtedy bedziemy dalej cos robic.Ja juz wczoraj pytalam o jakies specjalistyczne badania,bo sie na tym nie znam ale lekarz powiedzial ze narazie nie da zadnego skierowania dalej.
Ja jestem cala obolala,zawsze przed @ boli mnie wszystko co jest mozliwe, a do tego dzis wpadlam w wir pracy i od rana sprzątalam,prałam nawet z kanapy posiciagalam te pokrowce i popralam.A teraz siedze i ledwo zyje.
Spadam wypic kawke pa.
kiki :-) Mysle, ze tutaj nie chodzi o dobra znajomosc jezyka angielskiego by dogadac sie z lekarzami ale podejscie lekarzy i ich wiedza ogolna na temat danej choroby. Bo jesli mowie, ze dolega mi to i to juz od dluzszego czasu a lekarze mowia, ze to normalne w UK bo taki klimat albo przepisuja paracetamol to jest to juz bagatelizowanie sprawy albo udaja, ze "sprawy" nie ma:-).
natomiast jesli dziecko mialo by dziure w sercu, to raczej byloby pod opieka kardiologa. moze miala szmery w sercu? moja tez miala, miala robione ekg, usg i u znali, ze mina z wiekiem i minely. i to bylo w pl.