reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

czesc mamuski,wkoncu do was dotarlam.szczerze powiedziawszy,troche sie zastanawialam..wy tu juz tyle postow napisalyscie..mam jednak nadzieje,ze mnie nie wyrzucicie i bede mogla z wami pisac?
pozdrawiam :)))

reklama
Witam
Ja saie pakuje,jutro jedziemy:-)nie obylo sie bec problemow.Auto padlo,G co sie okazalo dostal o 4 dni malo zwolnienia co sie dzis okazalo ale coz,trzeba zadzwonic ze jest chory i mam nadzieje ze przejdzie i w ogole kicha.juz mam dosc:no:
Alex tu wszystko jest ok.nie wiem jak oni dostaja wyniki ale chyb a tylko ok lub nie ok.czyli w jakiejs normie mialas i sa ok.moja znajoma tez robila test krwio tez ma ok ale jesli zapytalam o poszczegolny wykaz to nie maja tylko ze jest ok:angry:
oki lece sie kapac i spac bo jutro ruszamy:tak:

Madlen 79 to twoj rok>?ja tak to ja tez ten:tak:witaj:-)i pisz nie uciekaj:-)

kwiateczek mysl pozytywnie,a wszystko bedzie dobrze,szczesliwej podrozy;-) tak to moj rocznik,:tak:ale nie czuje tych moich lat:no:..one sa tylko w dowodzie,bo ja czuje sie duzo mlodsza :-D

Alex (nie)dziekuje:sorry:mam nadzieje ze bedzie bo juz mi sie odechcialo normalnie:baffled:
Auto padlo do tego wczoraj G pokazywal mechanikowi,otworzyl dzrzwi to wiatr je pochnal i sie wgiely:baffled:mam dosc:baffled:
Po powrocie trrzeba naprawiac a tu kasy bedzie brak:baffled:
Madlen ja tez nie czuje sie na moj wiek:-)w ogole tu mi daja 16 lat:-)za to kocham ten kraj:-D:-D:-D

OKI LECE KOBIETY [PAAAAAAAAA

kwiateczek ja coprawda jestem z tej drugiej wyspy Irlandia pln. i teraz juz tez moge powiedziec,ze dobrze mi chociaz moje poczatki nie zaliczaja sie do udanych..po 3 miesiacach chcialam wracac..ale juz porzeszlo.teraz czasami tez mam czarne mysli,ale jak usiade,pomysle to juz odechciewa mi sie powrotu do Pl.jedynie co mi sie tutaj nie podoba i to bardzo..to sluzba zdrowia..masakra!!!

reklama
Witam panie ;-)
Piszę ponieważ mam do Was kilka pytań jako, że jesteście mamami z Uk i mam nadzieje, ze sie orientujecie.

Na jaka pomoc moze liczyc mloda mama, kiedy przyjezdza z dzieckiem do Uk?
Czy istnieje tam jakakolwiek wogole pomoc w takich przypadkach czy jezeli nie ma sie obywatelstwa, nie przepracowalo sie tam min 2 lat a dziecko rowniez nie urodzilo sie w Uk to... nic z tego?

z gory dziekuje za odpowiedzi i serdecznie pozdrawiam!

Do góry