reklama
alex.nikita
SIERPNIUFKA DUBELTUFKA
madlen w koncu!!!!!!! nikt Cie nie bedzie znikad wyrzucal, wrecz przeciwnie cieszymy sie z nastepnej Mamusi w bandzie ;-)
madlen w koncu!!!!!!! nikt Cie nie bedzie znikad wyrzucal, wrecz przeciwnie cieszymy sie z nastepnej Mamusi w bandzie ;-)
troche mi zajelo czasu nim tu dotarlam,ale jak to mowia,'lepiej pozno niz wcale'
i ciesze sie,ze tu jestem..))pozdrawiam
kwiateczek
majowa mama `08
Witam
Ja saie pakuje,jutro jedziemy:-)nie obylo sie bec problemow.Auto padlo,G co sie okazalo dostal o 4 dni malo zwolnienia co sie dzis okazalo ale coz,trzeba zadzwonic ze jest chory i mam nadzieje ze przejdzie i w ogole kicha.juz mam dosc
Alex tu wszystko jest ok.nie wiem jak oni dostaja wyniki ale chyb a tylko ok lub nie ok.czyli w jakiejs normie mialas i sa ok.moja znajoma tez robila test krwio tez ma ok ale jesli zapytalam o poszczegolny wykaz to nie maja tylko ze jest ok
oki lece sie kapac i spac bo jutro ruszamy
Madlen 79 to twoj rok>?ja tak to ja tez tenwitaj:-)i pisz nie uciekaj:-)
Ja saie pakuje,jutro jedziemy:-)nie obylo sie bec problemow.Auto padlo,G co sie okazalo dostal o 4 dni malo zwolnienia co sie dzis okazalo ale coz,trzeba zadzwonic ze jest chory i mam nadzieje ze przejdzie i w ogole kicha.juz mam dosc
Alex tu wszystko jest ok.nie wiem jak oni dostaja wyniki ale chyb a tylko ok lub nie ok.czyli w jakiejs normie mialas i sa ok.moja znajoma tez robila test krwio tez ma ok ale jesli zapytalam o poszczegolny wykaz to nie maja tylko ze jest ok
oki lece sie kapac i spac bo jutro ruszamy
Madlen 79 to twoj rok>?ja tak to ja tez tenwitaj:-)i pisz nie uciekaj:-)
alex.nikita
SIERPNIUFKA DUBELTUFKA
kwiateczek szczesliwej podrozy, daj znak jak sie dotelepiecie ;-)
kwiateczek
majowa mama `08
Alex (nie)dziekujemam nadzieje ze bedzie bo juz mi sie odechcialo normalnie
Auto padlo do tego wczoraj G pokazywal mechanikowi,otworzyl dzrzwi to wiatr je pochnal i sie wgielymam dosc
Po powrocie trrzeba naprawiac a tu kasy bedzie brak
Madlen ja tez nie czuje sie na moj wiek:-)w ogole tu mi daja 16 lat:-)za to kocham ten kraj
OKI LECE KOBIETY [PAAAAAAAAA
Auto padlo do tego wczoraj G pokazywal mechanikowi,otworzyl dzrzwi to wiatr je pochnal i sie wgielymam dosc
Po powrocie trrzeba naprawiac a tu kasy bedzie brak
Madlen ja tez nie czuje sie na moj wiek:-)w ogole tu mi daja 16 lat:-)za to kocham ten kraj
OKI LECE KOBIETY [PAAAAAAAAA
kwiateczek ja coprawda jestem z tej drugiej wyspy Irlandia pln. i teraz juz tez moge powiedziec,ze dobrze mi chociaz moje poczatki nie zaliczaja sie do udanych..po 3 miesiacach chcialam wracac..ale juz porzeszlo.teraz czasami tez mam czarne mysli,ale jak usiade,pomysle to juz odechciewa mi sie powrotu do Pl.jedynie co mi sie tutaj nie podoba i to bardzo..to sluzba zdrowia..masakra!!!
mala-gorzatka28
Fanka BB :)
Izka, PINKA - dzieki, ciesze sie ze sie podoba.... dodam ze zrobilam takie 2 albumy - dla moich rodzicow i tesciowej
reklama
Asheara
I can't get no sleep.
Witam panie ;-)
Piszę ponieważ mam do Was kilka pytań jako, że jesteście mamami z Uk i mam nadzieje, ze sie orientujecie.
Na jaka pomoc moze liczyc mloda mama, kiedy przyjezdza z dzieckiem do Uk?
Czy istnieje tam jakakolwiek wogole pomoc w takich przypadkach czy jezeli nie ma sie obywatelstwa, nie przepracowalo sie tam min 2 lat a dziecko rowniez nie urodzilo sie w Uk to... nic z tego?
z gory dziekuje za odpowiedzi i serdecznie pozdrawiam!
Piszę ponieważ mam do Was kilka pytań jako, że jesteście mamami z Uk i mam nadzieje, ze sie orientujecie.
Na jaka pomoc moze liczyc mloda mama, kiedy przyjezdza z dzieckiem do Uk?
Czy istnieje tam jakakolwiek wogole pomoc w takich przypadkach czy jezeli nie ma sie obywatelstwa, nie przepracowalo sie tam min 2 lat a dziecko rowniez nie urodzilo sie w Uk to... nic z tego?
z gory dziekuje za odpowiedzi i serdecznie pozdrawiam!
Podziel się: