reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
juz sie spakowalam, teraz tylko zaladowac auto i jutro w droge. co do terminu, to niestety nie od nas zalezy, slub wesele za tydz i trzeba wczesneij wyjechac. pogode tez niezbyt przyjemna mamy miec:eek: mam tylko nadzieje, ze nikt sie mi nei pochoruje.
zmywam sie. milej nocki.

Wow laseczki....no pogoda w koncu dopisala w weekend KIEDY TATA MIAL WOLNE !
Jak dla mnie to bylo za cieplo :-p no ale...
Bylismy nad morzem.... pomimo lodowatej wody Nastka moczyla sie po pas gdzie ja ledwo maczalam sie do kosteczek brrrrrr a jak ludzie plywali to nie wiem bo mnie nogi dretwialy od wody, taka lodowata.

Po dniu pelnych wrazen, bez drzemki, nastka poszla spaco 22. Mialam nadzieje ze bedzie spac do 8 rano no ale sie przeliczylam, juz przed 7 byla na nogach :szok:...

Dzis tez pieknie, ale w polowie tyg. pogoda ma sie nieco zepsuc.

dzieki dziewczyny :-D
ada bede mieszkać na Ribbletonie z tego co pamietam to Ty też tam mieszkasz;-)
z naszego domu widać przed wejściem satelite Cyfrowy Polsat wieć napewno polaki, może to Twoja satelita???:-D:-D:-D
dzieki za namiary na sukienke .

Witam
Pinka oj byla pogoda,opalilam sie troche:tak:
widze ze super weekend mialyscie.teraz ma byc cieplo za tydz chyba.
My jutro znowu do Notingham do lekarza,mam nadzieje ze Kondzio znowu bedzie grzeczny.
dzis przytrzasnal sobie palca drzwiami w aucie.placzu bylo godz:no:balam sie ze sobie zmiarzdzyl ale dzis nie wyglada zle.oby tak zostalo:sorry:

o matko z tymi paluszkami to istny dramat, mam nadzieje, ze mu nic nie bedzie :-), ja mojemu kilka dni temu drzwiami od pokoju przejechalam po paluszkach, bo nie wiedzialam, ze sie tam przyczail, plakal jakby ze skory go ktos obdzieral a ja sie strachu najadlam coniemiara (nigdy nie wiem jak sie to pisze). a dzis oblizal cytryne :szok:, myslalam, ze bedzie ryk a on leciutko sie skrzywil, mlasnal i mowi "mniam" :-D, wiecej rzadal ale mu nie dalismy

reklama
Do góry