reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Witam
Alex juz jest ok,nastepnego dnia jeszcze mu sie przypominalo ale teraz juz zapomnial,zlapac jeszcze dobrze nie moze bo go boli ale nie wyje juz:sorry: CO nie miara pisze sie tak:sorry:chyba:sorry:

Ja tez skladam Wanm mamuski wszystkiego najlpeszego abysmy mialy grzeczne dzieci i zeby nas zawsze kochaly:tak:

reklama
Hej dziewczyny, potrzebuje Waszej pomocy

icon_cool.gif

Robie badania do pracy

magisterskiej na temat wyboru sposobu kamienia dziecka.

Jest to praca z psychologii zdrowia

i zostala zatwierdzona przez panel etyczny na uniwerstytecie.
Wiec jesli jestes:

- w ciazy z pierwszym dzieckiem lub
- mama z jednym dzieckiem ponizej 3 lat

- i mieszkasz w UK

to prosze i bylabym bardzo wdzieczna o wypelnie kwestionariusza
icon_e_smile.gif
- nie bedzie to trwalo wiecej niz 15 minut,

kwestionarusz jest po angielsku - chociaz pytania nie sa trudne do zrozumienia.
Badania sa zupelnie anonimowe i odpowiedzi beda kodowane i bezpiecznie przechowywane.

tutaj link:

https://helpdesk.glam.ac.uk/UltimateSur ... urveyID=74

Dziekuje z gory za pomoc!!!

Pozdrawiam

Ania

lucy tak tez mieszkam na Ribbletonie, a dokladniej gdzie bedziesz mieszkac? bo moze sie okazac ze calkiem niedaleko i moze na jakas kawke sie umowimy:)))
rudzia witaj ,gratuluje malenstwa, bo dopiero teraz zobaczylam suwaczek, swoja droga fajne imie wybraliscie:D:D:D

lece spac, dobranoc :)

ada to jest niedaleko kościoła , jak tylko wyremontujemy domek to dam znać i spotakamy sie na realu :-) ale narazie stoimy z robotą bo w tym domu nie uwierzycie ale sa pchły:wściekła/y: jedyne co tam zostalo to stare zasłony i kawałek dywanu i tam siedzą , juz był od tego fachowiec i wypryska to dziadostwo jedna wizyta czyli wypryskanie całego domu 200funtów ale daja na to gwarancje ze wyginą wszystkie, a jak nie , to beda pryskać drugi raz na swój koszt . Tylko sobie nie wyobrażam ludzi którzy tam mieszkali z dziećmi a pchły razem z nimi - masakra!!!! dopóki nie wytepia tego ja tam nie wchodze ! no ale jestem pełna nadzieji ze bedzie dobrze tylko jakie koszta dodatkowe no i bedziemy musieli dłużej pomieszkac tu gdzie mieszkamy podwójny czynsz płacić no ale cóż ....
już kabine prysznicową kupilismy do łazienki uwielbiam takie zakupy:tak:

lucy ci odrobaczacze tutaj sa skuteczni, bo kiedys moi znajomi mieli problem z tym, przyszla brygada, popsikali i wszystko zdechlo, wiec powinno byc dobrze :-)

alex dzieki, mam taka nadzieje ze dobrymi śrotkami ich sie zwalczy, ale na dodatek bedziemy kłaść nowe panele, dywany, kafelki i na każda podłogę jeszcze specjalne płyty więc nie ma mowy aby wylazły przez deski , na sciany tez kładziemy płyty więc kazda dziura bedzie zatkana :-)
ale to czekanie kiedy Oni to zrobią to mnie dobija angole na wszystko mają czas , przez nich musimy płacić dwa czynsze :dry:

taaaaaaa, co kraj to obyczaj ;-) co zrobic..... ja na przyklad bylam dzis u endokrynologa (badania krwi zrobilam w zeszlym tygodniu, wiec byly juz wyniki) i po raz kolejny mowia mi, ze wszystko gicio, a wiem, ze gicio nie jest, bo w Polsce lecze sie na niedoczynnosc tarczycy - mam bardzo zaawansowane Hashimoto zdiagnozowane przez dwoch niezaleznych od siebie lekarzy na podstawie wynikow krwi i usg. Ale tu jakims cudownym sposobem wyniki zawsze wychodza w normie, ciekawe.....

lucy- no wyobrazam sobie ten wir zakupow, wybierania,planowania, urzadzania...woooow

Alex - bo tu zawsze wszytsko jest w porzadku !!! Albo jak mowia "statystycznie rzecz biorac to normalne, to nic takiego... " W PL np astma to powazna sprawa i ja sie leczy a tu.... ahhh

NO LASKI, SKONCZYLAM SWOJE DZIELO DLA RODZICOW KTORE ROBILAM KILKA MIESIECY , JUTRO ZA DNIA BEDE PSTRYKAC ZDJECIA , A WIECZOREM POSTARAM SIE WSZYSTKO ZAMIESCIC NA WATKU ZAMKNIETYM :-)....BOZE JAKA ULGA ZE MAM JUZ TO ZA MNA ;)

reklama
Do góry