reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
hej Mamuski;)

ja rowniez jestem z UK a dokladnie Irlandia Polnocna..mam dwojke brzdacow..3,5 letniego chlopca i 3 miesieczna core takze szczesliwa jestem na maxa bo trafila mi sie wymarzona parka no i moj M tez niczego sobie, dobry czlowiek z niego...

piszecie o rajstopkach dla chlopcow... na ebay znajda sie meskie rajstopki hihi i tez na poczatku sciagalam z PL ehh

tak pozatym siedze w domu i nie pracuje... jedynie rysuje portrety ze zdjec na zamowienie;) pod koniec roku bedziemy zjezdzac do naszego gniazdka w PL i juz sie doczekc nie moge bo to siedzenie w domu po woli zabija ..co za duzo to nie zdrowo jak to sie mowi;)

Pozdrawiam was goraca

witam mamuśki ale mnie tu długo nie było :szok: ale mi juz od dawna wiatr w oczy także nic nowego , na całe szczescie córeczka zdrowa i z tego sie cieszę najbardziej :tak:
a no i w końcu kupilismy domek jutro klucze odbieramy juz nie moge sie doczekac remontu i zakupów...ale ile nerwów z tymi angolami trzeba przejść to głowa mała , osły osły i jeszcze raz osły :wściekła/y: wiecie może gdzie kupie typową sukienke na chrzest dla małej nigdzie nie moge znaleźć dostałam dwie ale w ecri , a chciałabym bialutką , wiecie może gdzie dostane??? bede wdzieczna :tak:
pozdrawiam !!!!

hello lucy22 wieeeeeeeeeeeeeeelkie gratulacje z powodu domku!!!!!!!!!!! to super, ze macie juz wlasny dach i zaden landlord sie nie panoszy :-), nad stanem umyslowym angielskiego spoleczenstwa spuszcze kurtyne milczenia :eek:. mam nadzieje, ze remont pojdzie szybko i sprawnie, nie tak jak u moich znajomych, gdzie przychodzily jakies debilne inspekcje z councilu chyba, z nadzoru budowlanego i wciaz cos im nie odpowiadalo, raz prawie pol chaty musieli rozwalic(prawie wszystko juz bylo zrobione), bo nagle komus sie przypomnialo, ze skrzynka od elektrycznosci ma byc nigdzie indziej tylko w toalecie i juz..... eh..... trzymam kciuki :tak:
a sukienke sproboj na ebayu, bo w sklepach nie mam pojecia :confused:

witam. w poneidzialek wyjazd, i normalnei juz mam dosyc. kolezanka bedzie dogladac mi chaty. najgorsze,z e z lata wjedziemy w wiosne, bo tam szykuje sie ochlodzenie, no i musimy przejchac odre i wisle, akurat jak fal abedzi etam dochodzic. samochod bedzie zapakowany po same brzegi, spowrotem zreszta tez. chcem se kupic zestaw obiadowo -kawowy, al ejeakiej firmy, to jeszcze pmysle.
odezwe sie pewnei ju zpo powrocie, wiec udanej zabawy.

hej
lucy gratulacje domku a w ktorej dzielnicy kupiliscie?? oby remont poszedl szybko i sprawnie :)))) a kiecuszke, hmmm wiem ze jedna laska kupowala w primarku taka zupelnie prosta sukieneczke i biala, moze warto tam poszukac, no i przede wszystkim tania:)

u nas goraco, w koncu jakas ladna pogoda, chodzimy sobie do parku, Kondzio zachwoycony kwiatuszkami, lazi potrawce, jakby mogl to caly park na czworaka by przeszedl :D

ok lece na spacerek z psiakiem:)

witam. w poneidzialek wyjazd, i normalnei juz mam dosyc. kolezanka bedzie dogladac mi chaty. najgorsze,z e z lata wjedziemy w wiosne, bo tam szykuje sie ochlodzenie, no i musimy przejchac odre i wisle, akurat jak fal abedzi etam dochodzic. samochod bedzie zapakowany po same brzegi, spowrotem zreszta tez. chcem se kupic zestaw obiadowo -kawowy, al ejeakiej firmy, to jeszcze pmysle.
odezwe sie pewnei ju zpo powrocie, wiec udanej zabawy.

kiki cholipa, tam strasznie pozalewalo, uwazajcie bardzo
a porcelanowe zestawy chyba z Chodziezy albo Lubiany najpiekniejsze, mam w Polsce, ja kupimy chatke to se tez przywioze, bo teraz nie chce mi sie ich targac bo i tak sie wytluka w trakcie przeprowadzki :-D

Witam
W koncu watek troche ruszyl:-)
Wazka witaj:-)
Lucy witaj:-)Jesli chodzi o sukienke to tu widzialam wlasnie u Pakistanczyka w sklepie,primark tez ma chyba:tak:co do intelektu anglikow.hmmmmmm
Kik my jedziemy za tydz,az sie boje.tu taka ladna pogoda a tam pozalewane tyle ze szok:szok:tak szkoda mi tych ludzi:no:
uciekam spac jestem po pracy,jutro tez ide:tak:

reklama
Witam
Alez mamy dzis upal:-):-):-)niestety poparzona juz troche jestem wiec musze omijac sloneczko:sorry2:
Alex ja nie mieszkam na terenach zalewowych na szczescie:sorry2:moj G tez z lotniska tez ndojazd nie powinien byc utrudniony :sorry2:oby tylko teraz nie padalo.
Ja dzis do pracki,az zal isc w taka pogode ale na 5 wiec dzionek w sumie zaliczony:tak:

Do góry