reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

no coz, w pl nic ciekawego nie ma, wolalabym jechac do francji, grecji , czy gdziekolwiek, a nei ogladac facjaty tesciow, ktorych nie trawie.

reklama
Witanko Mamusie!

Troche tu nie zagladalam,szkola mnie pochlonela ,bo przez to co bylam w pl to musialam troche nadrobic,na dodatek korzystalam z pogody z synkiem,zrobilismy troche ogrod i sobie tam duzo siedzimy :blink: ostatnio tez jezdze na rolkach ,a maly na rowerze.
Po za tym do slubu pelno przygotowan i jeszcze w czerwcu musze znow leciec do Polski zobaczyc jak tam suknia sie szyje :-)
na dodatek juz ktorys dzien jestem na diecie i mam nadzieje ,ze szybko pojdzie zrzucic te pare kg:-p

To chyba tyle u nas.

Odpisze wam hurtowo troche przepraszam ,ale musze sie wbic w posty :sorry2:
Co do cery to ja tez mam problemy tutaj z buzia szczegolnie sypie mnie po bokach na policzkach:-( jak jestem w polsce robie sobie czyszczenie i kwasy na buzie bardzo mi pomaga!,ale wiadomo trzeba by bylo zrobic serie,a tu troche boje sie zeby mi ktos tego nie rozniol jak znajde dobra kosmetyczke tu to zrobie serie :-p albo sprowadze kwasy z polski i sama sobie bede nakladac :p
na dodatek kupuje polskim sklepie kosmetyki firmy ziaja i tez troszke lepiej,ale kiedy do konca znikna to nie wiem mam ich dosc!
aaaa Mama mi kazala pic wapno na takie rzeczy wiec polecam :-)

Pozdrawiam i sle ciumaski-obiecuje poprawe bede tu czesciej zagladac!:-)

alez tu ruch:baffled: ostatnio robie sobei refresh z jazdy, bo jakies 5 lat nie jezdzilam, z instruktorem idzie mi swietnie, tylko sie zastanawiam co bedzie , jak w koncu z dziecmi bede musiala jechac, a cale zycie jezdzilam sama.:baffled: auto stoi mi pod dome ze 2 lata, a ja zebrac si enei moglam, ale teraz to bede musiala, bo corka idzie do secondary, mlody moze szkole zmieni , to jeszcze musze przemyslec i maly w przedszkolu, rozerwe sie normalnie.

przybyła @@@@@@@@@@@@@@@@@@@ i glowa mi zaraz peknie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A tak wogole to witam ostatnio pogoda sie u nas zepsuła zimno pochmurno i deszczowo:happy::happy: mam nadzieje ze to nie koniec pieknej pogody!!!!!!!!1

wlasnie zrobilam sobie maseczke na papunie:tak::tak: zaraz cos z pazurkami wymysle....ihihhi

laski co mozna wymyslic dziewczynie na panienski??????? bo w nastepna sobote moja kumpela ma i chcemy jej cos wymyslic jakies zadanie albo cos al zupełnie nie wiem co by tu zrobic??????? moze wy macie jakies pomysły???

KONDZIO - najlepsze zyczenia urodzinowe!

Pogoda do d...y. Juz szkoda gadac. Maj a zimno ze hej. Raz troszke swieci, potem zimno. Czlowiek taki rozchwiany chodzi ze szkoda gadac.

PINKA - No ja sie zebrac na te maseczki nie moge. W PL bede sie rozpieszczac do bolu przed slubem hehehehe pojde na czyszczenie twarzy, dekoldu itd, jakies maseczki hehehehehe ciagle sobie zaluje takich udogodniej wiec teraz sobie odbije ;)
Wieczor paniejski hmmm no ja nie wiem, nigdy na czyms takim nie bylam. A Ty robilas sobie tu wieczor paniejski ????? Moje kolezanki juz dawno poobraczkowane, ja tylko taki wyrzutek zostalam ;)

Gosia- ja panienski miałam w polsce robiony:-D:-D:-D a co do maseczekto ja sobie nie załuje gorzej z czasem na to wszystko:-):-):-):-)

dzis na obiad karkówke robie Polską:tak::tak::tak::tak: mniam mniam i po poludniu do pracy fiuuuuuuuuu

reklama
witam.
wczoraj bylam umowiona do laryngologa z maly, a w czwartek o 10,40 dostaje list, ze o 10,30 mialam byc w szpitalu po jakis sprzet:angry:musialam expresem sie zbierac i zasowac do szpitala, dostalam urzadzenie, do ktorego mialm podlaczyc malego na noc, a rano do tego lekarza. no wiec pozlismy, pozagladal w buzie, uszy, nos . maly ma migdaly jak dzwony, a ten do mnie ze sa jeszcze w normie:szok: i dal mu krople do nosa, zeby udroznic nos i zeby maly nie chrapal. fakt krople pomocne na nos, ale co maja wspolnego z migdalami:baffled: wczoraj to normalnie dzien na wariackich papierach.
potem poszlam do szkoly porozmawiac o srednim, ktory ma autyzm, a ci mysleli,z e on ma problemy z tytulu nie rozumienia angielskiego:sorry2: pokazalam im list od lekarza, ktorego okazalo si e,z e nie maja, a jest postawa do dalszych badan. normalnie prze poltorej godziny gadalam, az mnie szczeka zaczela bolec:-D tylko szkopol w tym , ze i tak nic teraz to nie zmieni, poki nie przejdzie wszystkich badan i dostanie papier potwierdzajacy. w koncu wrocilam z bolem glowy do domu i tyle.
a w poniedzialek znowu do szkoly bo spotkanie z logopeda.
no i czeka mnei dluuuga droga zalatwiania wszystkeigo.

co do wieczoru panienskeigo, to ja tez nei mialam, wolalam sie wyspac:-D

Do góry