reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

wesolutkich i mokrych swiat dla was laseczki:-D:-D:-D

Maggusia- te leki ktore moja mała bierze nie sa na kupe tylko na grzyby ale miedzy innymi poprawiaja proces trawienia i wydalania.Ja sciagam je z niemiec bo robimy małej badania i lekarz jej te leki przepisuje wiec nie podam ci nazwy zeby czasami małej nie zaszkodzic bez konsultacji z lekarzem ale polecam sliwki i moreli ugotowac jako kompocik i dac małej aby wypiła u nas po 15 min od wypica zaczeła robic kupke:cool2:

paaaaaaaaa ide spac bo padam na pysk

reklama
czesc laseczki

i jak tam po swiętach??????????? ja jestem strasznie zmęczona jak zawsze:-p:-p:-p dzis sie jeszcze nie wyspałam bo jakas parka o 3 w nocy pod naszym oknem Seksik sobie uprawiała porażka mówie wam............mnie juz chyba w tym kraju nic nie zdziwi:no::no::no:

pogoda do bani wiec i wyjsc sie nie chce wczoraj wędrowalismy a dzis w domu siedzimy...........

Pinka no to niezle hahaha
a ja siedze z tesciami maz w pracy a dzis rocznica slubu ehh ale wieczorkiem sobie odbijemy :)

Moja Wercia nauczyla sie sama jesc widelczykiem i wolac siusiu na nocniczek :)

A u mnie w rodzinie urodzil sie dzidzius kuzyn zostal tatusiem co prawda go nie lubie :p a widzialam go ostatnio kilka lat temu ale zal mi go bo jesli potwierdzi sie co mowi rodzice to straszne :(
zrobili jego zonie vacum!! i dziecko prawdopodobnie sparalizowane ;( ale 100% nie wiem bo rodzice dowiedzieli sie od cioci (babci maluszka) a ze ciocia ma sklonnosci do przesady czekamy az sie potwierdzi i poki co nie dopytujemy bo to straszne ;(

a ja po przeziebieniu mam chore zatoki i katar zatokowy masakra!!

Witam
Ja tez po swietach zmeczona ze szok.Byla u mnie rodzina i tak latalam 3 dni kolo wszystkich a wczoraj do pracy wiec nie odpoczelam;:no:
Pinka kolo nas tez czasem odbywaja sie takie ekscesy:sorry:ostatnio laseczk azapomniala majtek:-D:-D:-D KIEDYS mieszkalam kolo takiej kobiet co darla sie ze szok:-D:-D:-D w suie 2 razy bo jeszcze
wczesniej corka landlorda tezlubiala sobie po krzyczeec:-D:-D

Minisa gratki dla Weroniczki:tak:brawo.co do kuzyna to wspolczuje,oby okazalo sie ze jest wszystko dobrze.ja mialam vacum na poczatku a potem kleszcze.tutaj czesto robia vacum ale o takim czyms nie slyszalam:no:

witam

minisia- kurcze to nie ciekawie:szok::szok::szok::szok::szok: trzymam kciuki zeby wszystko było ok.......i jak tam kolacyjka rocznicowa???????????

Kwiateczek- w polsce to mi sie nigdy nie zdarzyło natomiast tu bzykaja sie gdzie popadnie:-p:-p:-p:-p a swjoa droga co to jest to Vacum???

a reszta laseczek gdzie sie podziała??????????? Kornasia!!!!! Syla !!!!!! Joklis!!!!!! i wiele innych beczek............... dlaczego nie piszecie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ide na sniadanie

Witanko Mamusie!

Od niedzieli jestem w UK,swieta minely szybko...niby bylo duzo jedzonka ,ale ja jakos nie mialam na nic ochoty :dry: po za tym zrzucilam 2kilo!
jeszcze 3-4 i bedzie dobrze :-)
Moj maly cos sie pochorowal ciagle wymiotuje od 2 dni :-( ,myslalam ,ze to przez to ,ze zle pogryzl salatke u znajomych ,bo wymiotowal kawaly ,ale chyba nie ,bo to trwa do dzis :dry:

Pinka haha no to ladnie nasluchaliscie sie w nocy...
my mielismy wczesniej takich sasiadow co bylo slychac co ktoras noc :szok:
dziekuje za odpowiedz w sprawie tabletek ciocia moze jakos z mala sobie poradzi,ostatnio cos ta pyta po lekarzach...

Joaska20 ja tez jestem z Birmingham:-) witaj!

Mnisia wspolczuje ,ale moze nie jest to prawda oby!

Kwiateczek w sumie antybiotyk pomogl tak jak pisalas,ale odciagacie ta skorke?nie wiem jak mam do tego sie zabrac-boje sie!
kazdy mi mowi ze znajomych ze bedzie mial raczej ten zabieg eh:-(

Pozdrawiam i sle ciumaski!

witamy sie po dluiej nieobecnosci i serdecznie pozdrawiamy :)
Mam nadzieje, ze wszystko u Was ok. Niestety nie mam szansyt, zeby nadrobic z czytaniem.
Pozdrawiamy cieplutko

reklama
Maggusia, moja Natka jakies 2 tyg temu tez to miala - goraczka, wymioty i rozwolnienie; a potem ja zalapalam po niej. ponoc w uk panuje teraz taki wirus.

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry