reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Czesc kobietki.....................

wczoraj dostalam juz wyniki młodej jest znaczna a nawet powiedziala bym ogromna poprawa:-):-):-):-) ale jeszcze jedna serie leków z Niemiec musimy wziasc moze to bedzie ostatnia :tak: no i deta bezcukrowa itp.....tak sie strasznie ciesze ze nawet nie wiecie moze moje dziecko w koncu wszytsko bedzie moglo jesc;-))))))))))))

a tak poza tym pada i pada i chyba szybko nie przestanie:no::no::no: niuni koszyczek na swieconke wczoraj juz uszykowałam hiiihih mam nadzieje ze tylko pogoda dopisze.............

ide na sniadanko wpadne potem;-))))

witam nowe mamusie i zapraszam serdecznie do pisania:tak::tak:

Zanka84- gratuluje dzidziusia;-)))) i zycze spokojnych 9 miesiecy

reklama
Serdecznie dziekuje! chwilami nadal w to niewierzymy :) czesto zapominam, ze jestem w ciazy, ostatnio szef w pracy powiedzial mi, ze... za szybko chodze i mam zwolnic :) oczywiscie staram sie, ale ja jestem dosc aktywna osoba i ciezko mi sie przestawic, ale oczywiscie zdrowie dzidziusia najwazniejsze. A co do pogody, to ponoc do niedzieli wlacznie ma padac... :(

jej, jak zerklam ilez mam zaleglosci w czytaniu.....aaaaaaaaaaaaaaa.... gdzie ja sie podziewalam do tej pory ..laski !!!

Spoznione zyczonka dla ADY - naj naj naj

doveinred- gratulki !

witam nowe mamy !

Pinka - kupka , kupka ..... nie wiem czy robic z tego problem, bo my tak mamy prawie od zawsze, od malenkosci i kazdy lekarz nam mowi ze jak brzuszek ja nie boli to wszytsko jest ok. Miala jakis czas ze robila co dzien ale to trawalo krotko. Teraz nam robi co 3 dni kupe. Mysle ze moze to jakas blokada po troszku psychiczna bo czasem 1,5 dnia biegamy na kibelek i przed samym kibelkiem sie rozmysla i mowi ze kupa teraz nie.
U nas owocow ma w diecie pod dostakiem, slodyczy nie je prawie wogole, no chyba ze cos upieke to jej skapnie kawalek ciacha hehehehe, czekolad wogole, nawet ktoregos razu dalam jej cala activie zeby zobaczyc czy ja ruszy (bo podobno rusza "najtwardszych" ale na nia nie dziala- zrobila kupke poltora doby p activi).... fakt faktem nie dawalam jej sliwek ale podchodzimy do nich z dystansem bo oboje po sliwkach jestesmy chorzy, ja i MOj a nie chcemy zeby i u niech konczylo sie to bolesciami. Mowi sie tez ze gdy malo ruchu jest to moga byc problemy z kupka, ale moja nie moze narzekac na brak ruchu. A jakiekolwiek czopki zastosowalabym dopiero wtedy gdyby bolal jak brzuszek.

Gosia- wiesz co to zalezy jaka taa kupa jest po 3 dniach czy jest taka noramalna czy tez twarde (Bobki) ze tak powiem i czy jak robi kupke to sie meczy?????? jesli kupa jest strasznie twarda to wtedy mowimy o zaparciach........u nas tez mała robi kupe raz na 4 5 dni i to starsznie sie meczy i kupa jak skała:-:)-:)-( i tez nic na nia nie działa nawet cwiczenia dolnych parti :no::no::no:........... musze dzis zamówic kolejne leki i mysśe ze wszystko sie unormuje

Witam
Pinka nie wiem skad te bole,zlapal jakiegos wirusa i tyle.Z tego co slysze to panuje dookola:baffled:dzis siedowiedzialam ze sasiadki corka tez ma biegunke i wymioty a w piatek tam bylismy:baffled:co prawda Kondzio mial sie juz dobrze i sie pytalismy cz mozemy przyjsc ale teraz cos maja lekka pretensje ze sie chyba zarazila:baffled:co do kupek to biedna mala,co lekarze na to?je owoce?ewidentnie to zaparcie.dobrze ze lepiej ale czy tzn ze moze juz jesc wszytsko i juz bedzie normalne kupki robic?
Witam nowe mamy:-)
Zanka gratuluje rowniez:-)
Gosia kurcze no fakt ze jak brzuszek nie boli to moze tak ma,troche zadko robi ale kazdy ma inne trawienie.

Pinka ciesze sie ze lepiej sie dzieje
a " tak poza tym pada i pada i chyba szybko nie przestanie:no::no::no: "
jesli chodzi o to padanie wiem cos o tym 3 lata mieszkalam pod Cardiff i dopiero sie przenieslismy do Londynu i powiem ci ze w Walii faktycznie ogolnie wiecej pada niz tutaj...ale i tak tesknie za Walia!!!!
uwielbiam Swansea, Barry ;-)

Pinka ciesze sie ze lepiej sie dzieje
a " tak poza tym pada i pada i chyba szybko nie przestanie:no::no::no: "
jesli chodzi o to padanie wiem cos o tym 3 lata mieszkalam pod Cardiff i dopiero sie przenieslismy do Londynu i powiem ci ze w Walii faktycznie ogolnie wiecej pada niz tutaj...ale i tak tesknie za Walia!!!!
uwielbiam Swansea, Barry ;-)

kochana ja mieszkam w swansea:tak::tak::tak: a gdzie dokladnie mieszkałas????

a tak wogóle to witam

moja gwiazda jeszcze spi ja zaraz sie ubieram bo dzis od rana do wieczora pieczenie od ciast po baranki:tak::tak::tak: wiec pełno roboty;-))))

Kwiateczek- jeszcze nie mozejesc wszystkiego moze po tej serii leków co teraz bedzie miała wyleczy sie do konca ale nie wiadomo jak narazie dieta i zadnych rzeczy z puszek zółtych serów itp.......

Ostatnia edycja:
Witam Mamusie!

Kochane ja nadal w Polsce,za dwa dni wylatujemy do UK i wcale mi sie nie chce wracac :szok:
choc tu w sumie jestem sama i znajomi tez sie wykruszyli to jakos chcei na powrot do UK nie mam...
Suknie juz mam wybrana zaliczke wplacilam -bedzie mojego bardziej projektu :-) odpinana z przodu tyl bede miala piekny ogonek -jak kokoszka haha :blink: ,ale bedzie cudna mam nadzieje!
taka bardziej ksiezniczkowata,
tylko buty musze szukac srebrne w cyrkonie :-p
Zaproszenia kupione,sale widzialam,z kamerzysta rozmawialam i orkiestra zaklepana tez,tylko jeszcze fotografa i obraczek nie ma,garniak moj sobie upatrzyl i mam nadzieje,ze do wrzesnia garniak jeszcze bedzie w sklepie:-)

Z Briankiem niedawno wyladowalam tu w Polsce w szpitalu mial zapalenie siusiaka :zawstydzona/y: myslalam ,ze bedzie mial zabieg ,ale narazie nie, narazie ma antybiotyk i wszytsko wraca do normy i mam nadzieje ,ze na dlugo :sorry2:

Pinka mojej cioci malenka tez ma takie problemy z kupka ona nbiedna juz nie wie co ma z tym robic :dry:
a jakie to sa leki?
skad je sprowadzasz?
moze jej o tym powiem...:blink:

Pozdrawiam i sle ciumaski!
WESOLYCH SWIAT!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry