pinka- no termin wychodzi z przeliczen z internetu bo ostatnia miesiaczka byla 28.02 . Planowane-planowane.... chcielismy rok po roku co prawda bedzie poltora roku roznicy ale i tak fajnie jeszcze nie moge uwierzyc ze sie udalo, dzis zrobilam test a jest 3 dni po spodziewnej miesiaczce , kreseczka jest choc nie az tak wyraznie widoczna.
reklama
kingusia1991
Fanka BB :)
witam wszystkie mamy w UK )
doveinred gratulacje fasoleczki hehe
doveinred gratulacje fasoleczki hehe
kwiateczek
majowa mama `08
Doveinred gratuluje:-)super a Mikolaja w tym roku bedziecie miec z obfitym workiem:-)
kONDZIO LEPIEJ ale ze mna gorzej.dzis 3 dzien brzuch mnie boli ale juz lepiej.wczoraj to plackiem lezalamczekalam z utesknieniem jak G wrocidz\is troszke lepiej.
ide odebrac auto bo MOT ma robiony.wczoraj facet zadzwonil ze just jest a mial byc w srode gotowyniestety nie mialamsily wczoraj wstac.
kONDZIO LEPIEJ ale ze mna gorzej.dzis 3 dzien brzuch mnie boli ale juz lepiej.wczoraj to plackiem lezalamczekalam z utesknieniem jak G wrocidz\is troszke lepiej.
ide odebrac auto bo MOT ma robiony.wczoraj facet zadzwonil ze just jest a mial byc w srode gotowyniestety nie mialamsily wczoraj wstac.
dziewczynki.........
Z testu ciazowego wynika ze jestem w ciazy..........
Termin 6 grudnia :-d:-d:-d
serdeczne gratulacje kochana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Witam wszystkie dziewczyny, czy mozna sie przylaczyc? z mezem staralismy ponad 2 lata o dzidziusia, udalo sie po pierwszym cyklu z clo. Teraz jestem w 8 tyg, w ndz bylismy u polskiego lekarza, widzialam pieknie bijace serduszko- jestem taka szczesliwa termin porodu ok 12 listopada! pozdrawiam wszystkie mamy z Uk
hello
Zanka gratulacje i witam!!!!
a wlasnie gdzie w pol-zach londynie znalezc dobrego ginekologa z dobrym usg? myslalam sobie potem dodatkowe zrobic ...ale nie wiem gdzie pytac...ile to kosztuje? macie jakies namiary na dobrego lekarza?
Zanka gratulacje i witam!!!!
a wlasnie gdzie w pol-zach londynie znalezc dobrego ginekologa z dobrym usg? myslalam sobie potem dodatkowe zrobic ...ale nie wiem gdzie pytac...ile to kosztuje? macie jakies namiary na dobrego lekarza?
reklama
Ja bylam u polskiego lekarza w Neneaton (Coventry) jest tam dwoch lekarzy. Na codzien oni przyjmuja w Londynie (w Coventry tylko w ndz). Przychodnia nazywa sie "polska prywatna przychodnia lekarska" sadze, ze to wystarczy wpisac w google. Problem polega na tym, ze lekarz sprzet mial raczej starodawny- ale sadze, ze to wynika z tego iz w Coventry jest raz w tyg i sam swoj przet przywozi, podejzewam, ze w Londynie jest inny standard, wiec i lepszy sprzet, wizyta trwala z 8 min... koszt 100f. Poszlam do niego tylko dlatego, ze chcialam sie upewnic, ze z moim malenstwem wszystko jest dobrze, raczej wiecej sie nie wybiore.
Podziel się: