reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

pinka- no termin wychodzi z przeliczen z internetu bo ostatnia miesiaczka byla 28.02 . Planowane-planowane.... chcielismy rok po roku co prawda bedzie poltora roku roznicy ale i tak fajnie :) jeszcze nie moge uwierzyc ze sie udalo, dzis zrobilam test a jest 3 dni po spodziewnej miesiaczce , kreseczka jest choc nie az tak wyraznie widoczna.

reklama
no to super jak jest slaba kreska to nic najwazniejsze ze jest zrób sobie jeszcze jeden jutro rano to krecha bedzie bardziej wyraźna:tak::tak:

a termin jak na razie superowy Mikołajki:-D:-)

No wiadomo rano zawsze jest mocniej bo to ranny mocz. No termin jest juz zajety w naszej rodzinie . Mojego G chrzesniak urodzil sie w Mikolajki :)

Doveinred gratuluje:-)super a Mikolaja w tym roku bedziecie miec z obfitym workiem:-D:-D:-)

kONDZIO LEPIEJ ale ze mna gorzej.dzis 3 dzien brzuch mnie boli ale juz lepiej.wczoraj to plackiem lezalam:baffled:czekalam z utesknieniem jak G wroci:baffled:dz\is troszke lepiej.
ide odebrac auto bo MOT ma robiony.wczoraj facet zadzwonil ze just jest a mial byc w srode gotowy:baffled:niestety nie mialamsily wczoraj wstac.

Kwiateczek- a te bule brzucha to z jakiego powodu?????????

u nas dzis znow za oknem leje a ja do sklepu isc musze produkty na ciasta kupic:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: męzo w pracy wiec radę sobie trzeba sobie samemu dawac.............:baffled::baffled:

Witam wszystkie dziewczyny, czy mozna sie przylaczyc? z mezem staralismy ponad 2 lata o dzidziusia, udalo sie po pierwszym cyklu z clo. Teraz jestem w 8 tyg, w ndz bylismy u polskiego lekarza, widzialam pieknie bijace serduszko- jestem taka szczesliwa :) termin porodu ok 12 listopada! pozdrawiam wszystkie mamy z Uk

hello
Zanka gratulacje i witam!!!!
a wlasnie gdzie w pol-zach londynie znalezc dobrego ginekologa z dobrym usg? myslalam sobie potem dodatkowe zrobic ...ale nie wiem gdzie pytac...ile to kosztuje? macie jakies namiary na dobrego lekarza?

reklama
Ja bylam u polskiego lekarza w Neneaton (Coventry) jest tam dwoch lekarzy. Na codzien oni przyjmuja w Londynie (w Coventry tylko w ndz). Przychodnia nazywa sie "polska prywatna przychodnia lekarska" sadze, ze to wystarczy wpisac w google. Problem polega na tym, ze lekarz sprzet mial raczej starodawny- ale sadze, ze to wynika z tego iz w Coventry jest raz w tyg i sam swoj przet przywozi, podejzewam, ze w Londynie jest inny standard, wiec i lepszy sprzet, wizyta trwala z 8 min... koszt 100f. Poszlam do niego tylko dlatego, ze chcialam sie upewnic, ze z moim malenstwem wszystko jest dobrze, raczej wiecej sie nie wybiore.

Do góry