reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

KWIATECZEK WLASNIE OGLONDAM

cos strasznego prezydent jego zona i wielu wielu innych nie zyje to jest po prostu okropna tragedia

Boze juz chyba nigdy do samolotu nie wsiąde!!!!!!!!!!

reklama
Do nas to chyba teraz dochodzi:-:)-:)-(Jak zobaczylismy trumne to sie poryczelismy,znowu:-:)-:)-(szkoda ze Pani Marii nie mogli zabrac,powinny byc dwie trumny,ludzie oddali by hold obojgu
[*]
[*]
[*]Ciekawe co teraz bedzie sie dzialo.Bedzie przelom.Zdumiewajace jest to ze swiat laczy sie z nami,z Polska.Ciekawe czy sobie wyobrazal ze kiedys go tak pozegnaja wszyscy,szkoda tylko ze tak przedwczesnie:-(Niewyobrazalne jest to co przechodza teraz te wszystkie rodziny,tyle mlodych ludzi rowniez zginelo:-:)-:)-(

hejka dziewczyny.
Tragedia straszna , zgodze sie byl jaki byl ale nikomu nie zycze takiego losu az sie plakac chce. Zreszta dzien ten byl tez i dla mnie osobiscie smutny bo niestety nie udalo sie utrzymac tej ciazy :(
Jeszcze krwawie a boli jak smok, bylam na badaniach wczoraj i zarodka juz nie bylo widac , robia mi badania krwi by wykluczyc ciaze pozamaciczna, Ostateczne wyniki wszystkiego pewnie beda cos w czwartek....... och no coz znow trzeba bedzie sie starac, mniejmy nadzieje ze za niedlugi czas znow napisze ze jestem w ciazy.

Doweinred-bardzo mi przykro ze straciliscie fasolkę..........trzymam kciuki zeby następnym razem sie udało
Kwiateczek- Marii Kaczynskiej nie wzieli bo jej ciała jeszcze nie znaleziono:no::no::no:

wczoraj czytalam ze z pośród tych 24 ciał ktore jak narazie znaleziono około 14 osob mozna zidentyfikowac bez większego problemu reszty identyfikacja odbedzie sie przez badanie DNA tak zmasakrowane sa ciała;-((((

doveinred (*) tule mocno

co do tragedi narodowej to mam dola i jak zawsze w takich sytuacjach czlowiek mysli kiedy i jak moja kolej a przeciez strach tak myslec bo mamy dzieci i tyle jeszcze do zrobienia... ehh jakies naszlo mnie zle samopoczucie
a dzis wogole mam zle cisnienie 151/65 masakra jakas ;/

reklama
Witanko Mamusie!

To co stalo sie JEST STRASZNE TO TAKA WIELKA TRAGEDIA!
Ciagle ogladam wiadomosci i nie moge uwierzyc...lzy cisna sie do oczu za kazdym razem...
W polityce nie siedze ,ale po Kaczynskim i zonie widze ,ze to tacy swojscy ludzie byli...szkoda kazdego czlowieka...
Poprostu nie moge do dzis sie otrzasnac z tego ciagle o tym mysle!

Dovinered wspolczuje bardzo ,ze straciliscie fasolke :(
przytulam cie mocno...

Do góry