reklama
kwiateczek
majowa mama `08
Pinka ja nadal nie moge uwierzyc,ogladamy caly czas...szok:---(
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
Pinka ja nadal nie moge uwierzyc,ogladamy caly czas...szok:---(
[*]
[*]
[*]
dokładnie jest ciężko cokolwiek powiedzieć,przyjęłam to do wiadomosci mój mózg odczytał taka informacje ale dotrze to do mnie pewnie za kilka dni:-----( teraz jestem w totalnym szoku
kwiateczek
majowa mama `08
Do nas to chyba teraz dochodzi:---(Jak zobaczylismy trumne to sie poryczelismy,znowu:---(szkoda ze Pani Marii nie mogli zabrac,powinny byc dwie trumny,ludzie oddali by hold obojgu
[*]
[*]
[*]Ciekawe co teraz bedzie sie dzialo.Bedzie przelom.Zdumiewajace jest to ze swiat laczy sie z nami,z Polska.Ciekawe czy sobie wyobrazal ze kiedys go tak pozegnaja wszyscy,szkoda tylko ze tak przedwczesnie:-(Niewyobrazalne jest to co przechodza teraz te wszystkie rodziny,tyle mlodych ludzi rowniez zginelo:---(
[*]
[*]
[*]Ciekawe co teraz bedzie sie dzialo.Bedzie przelom.Zdumiewajace jest to ze swiat laczy sie z nami,z Polska.Ciekawe czy sobie wyobrazal ze kiedys go tak pozegnaja wszyscy,szkoda tylko ze tak przedwczesnie:-(Niewyobrazalne jest to co przechodza teraz te wszystkie rodziny,tyle mlodych ludzi rowniez zginelo:---(
hejka dziewczyny.
Tragedia straszna , zgodze sie byl jaki byl ale nikomu nie zycze takiego losu az sie plakac chce. Zreszta dzien ten byl tez i dla mnie osobiscie smutny bo niestety nie udalo sie utrzymac tej ciazy
Jeszcze krwawie a boli jak smok, bylam na badaniach wczoraj i zarodka juz nie bylo widac , robia mi badania krwi by wykluczyc ciaze pozamaciczna, Ostateczne wyniki wszystkiego pewnie beda cos w czwartek....... och no coz znow trzeba bedzie sie starac, mniejmy nadzieje ze za niedlugi czas znow napisze ze jestem w ciazy.
Tragedia straszna , zgodze sie byl jaki byl ale nikomu nie zycze takiego losu az sie plakac chce. Zreszta dzien ten byl tez i dla mnie osobiscie smutny bo niestety nie udalo sie utrzymac tej ciazy
Jeszcze krwawie a boli jak smok, bylam na badaniach wczoraj i zarodka juz nie bylo widac , robia mi badania krwi by wykluczyc ciaze pozamaciczna, Ostateczne wyniki wszystkiego pewnie beda cos w czwartek....... och no coz znow trzeba bedzie sie starac, mniejmy nadzieje ze za niedlugi czas znow napisze ze jestem w ciazy.
Doweinred-bardzo mi przykro ze straciliscie fasolkę..........trzymam kciuki zeby następnym razem sie udało
Kwiateczek- Marii Kaczynskiej nie wzieli bo jej ciała jeszcze nie znaleziono
wczoraj czytalam ze z pośród tych 24 ciał ktore jak narazie znaleziono około 14 osob mozna zidentyfikowac bez większego problemu reszty identyfikacja odbedzie sie przez badanie DNA tak zmasakrowane sa ciała;-((((
Kwiateczek- Marii Kaczynskiej nie wzieli bo jej ciała jeszcze nie znaleziono
wczoraj czytalam ze z pośród tych 24 ciał ktore jak narazie znaleziono około 14 osob mozna zidentyfikowac bez większego problemu reszty identyfikacja odbedzie sie przez badanie DNA tak zmasakrowane sa ciała;-((((
izku
Aktywna w BB
smutno sie witamy.....
Doveinred - bardzo mi przykro. trzymaj sie dzielnie... i powodzenia z nastepna
Doveinred - bardzo mi przykro. trzymaj sie dzielnie... i powodzenia z nastepna
doveinred (*) tule mocno
co do tragedi narodowej to mam dola i jak zawsze w takich sytuacjach czlowiek mysli kiedy i jak moja kolej a przeciez strach tak myslec bo mamy dzieci i tyle jeszcze do zrobienia... ehh jakies naszlo mnie zle samopoczucie
a dzis wogole mam zle cisnienie 151/65 masakra jakas ;/
co do tragedi narodowej to mam dola i jak zawsze w takich sytuacjach czlowiek mysli kiedy i jak moja kolej a przeciez strach tak myslec bo mamy dzieci i tyle jeszcze do zrobienia... ehh jakies naszlo mnie zle samopoczucie
a dzis wogole mam zle cisnienie 151/65 masakra jakas ;/
reklama
Witanko Mamusie!
To co stalo sie JEST STRASZNE TO TAKA WIELKA TRAGEDIA!
Ciagle ogladam wiadomosci i nie moge uwierzyc...lzy cisna sie do oczu za kazdym razem...
W polityce nie siedze ,ale po Kaczynskim i zonie widze ,ze to tacy swojscy ludzie byli...szkoda kazdego czlowieka...
Poprostu nie moge do dzis sie otrzasnac z tego ciagle o tym mysle!
Dovinered wspolczuje bardzo ,ze straciliscie fasolke
przytulam cie mocno...
To co stalo sie JEST STRASZNE TO TAKA WIELKA TRAGEDIA!
Ciagle ogladam wiadomosci i nie moge uwierzyc...lzy cisna sie do oczu za kazdym razem...
W polityce nie siedze ,ale po Kaczynskim i zonie widze ,ze to tacy swojscy ludzie byli...szkoda kazdego czlowieka...
Poprostu nie moge do dzis sie otrzasnac z tego ciagle o tym mysle!
Dovinered wspolczuje bardzo ,ze straciliscie fasolke
przytulam cie mocno...
Podziel się: