reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Izunia wypocznij orzodnie,mam nadzieje ze wam sie to uda:sorry:
Pinka w sumie nie wiem ale ja mysle z eto grypa zoladkowo-jelitowa.zaczelo sie od wymioto,potem goraczka i biegunka.pic nie chcial jak i jesc bo wiedziela ze jak cos wezmie do ust to zaraz albo wyzyga albo wy...brzuch go pewnie olala.co ja sie nameczylam zeby pil.nie chcial.ile mi sie udalo tyle wstrzyknelam strzykawka.najgorsze to stekanie,placz,na rekach cviagle albo musialam z nim lezec:baffled:i ta bezsilnosc...boshhhh ale minelo.dzis jadl duzo:tak:a z rana 2 szkl wypil herbaty:-)potem tez duzo.tera zjuz moze mniej ale w koncu widze siku na pieluszce:tak:bo nie bylo:no:

jutro zcazynam prace.ciekawe jak bedzie:sorry:
id ena farme moja jeszcze i spac:sorry:paaaaaaaaa

reklama
opis1.gif
....`•.¸(¨`•. •´¨)
.... ............×`•.¸.•´× (¨`•.•´¨)
.................(¨`•.•´¨). ×`•.¸.•´×
............... ×`•.¸.•´×*´¨)
___####___#### .`-.´.+` ´°
_##____#_#____##`,+.*.*´
#_______#________# `+.*`
#________________# `,+.*`.°
_#______________# `,+.*`,+.*
__#____________# `,+.*`,°*`’ °
_____#_______# `,+.*`,+.*`,+.
_______#___# `,+.*`,+.*`,+.*’
_________# `,+.*`,+.*`,+.*
…………… () --- () --- () --- ()
…………… || -— || — || — ||
………… .{*~*~*~*~*~*~*}
………@@@@@@@@@@@@@
…… { ~*~*~*~****~*~*~*~ }
… . @@@@@@@@@@@@@@@
… .{*~*~*~* W DNIU *~*~*~*}
…{ *~*~ URODZIN 100 LAT *~* }
…{ ~*~*~*~*~*~ *~*~*~*~*~ }
…@@@@@@@@@@@@@@@@@
……………… … )---------(
………… ____ ,-----------, ___
…… … /_________________\

Ada for You

Witam Mamusie!
Ja tylko na chwilke nadal jestem w Pl wybieram suknie nie moge sie zdecydowac HELP!
i dlatego tez zostalam dlzuej no co mam za dylemat mowie wam takiego dylematu w zyciu nie mialam szok :p hehe...
poczytam was jak bede miala dobry internet ,bo tu odkupilam od faceta troche lacza ,ale mi zarywa WSZYTSKIE POZDRAWIAM I OCNO SCISKAM!

Ada- spoznione ale szczere zyczonka urodzinowe.

Kwiateczek- to u was tez ciezko maly to przechodzl - szkoda trakich maluchow. Dobrze ze zaczol pis choc troszeczke.

A co u nas- No lepiej lepiej, Barnim ma teraz po tej chorobie taki spust ze pozera jeszenie i co tylko sie da. Zjada duzo i widac ze sam wie ze musi duzo jesc.
Otrzymalam list z wynikami krwi Barnima i wszystko wyglada ze jest ok oprocz zelaza...... normalny przedzial jest od 12-80 ug/L a Barnim ma 7ug - z czego wychodzi ze jest anemikiem. Teraz tylko pytanie czy ma za malo zelaza w pozywieniu czy nie przyswaja? Musze umowic wizyte z Gp i ma przepisac preparat uzupelniajacy zelazo ( ma to brac 3 mies) a potem znowu badania wiec bedziemy wiedziec czy sie polepszy.

reklama
Dziewczynki.........
Z testu ciazowego wynika ze jestem w ciazy..........
termin 6 grudnia :-D:-D:-D

kochana serdeczne gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! termin sama sobie obliczyłas?????
super planowaliscie bobasa????

ja wysłałam kartki swiateczne ciekawe czy dojda eheheh bo ja to zawsze na ostatnia chwilke wszystko

Do góry