reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

hej ale tu pusciutko:szok::szok: dziewczynki odezwijcie sie;-)
M idzie do pracy od pon:-):-)podobno na stale, wczoraj dostal tel od jednej agencji:-psuper, ja sie bede starac zeby cos na weekendy znalezc:tak:
Kondzio nie chcial usnac w nocy, dwie godz sie meczylismy:baffled:dopiero ze mna sie polozyl przytulil i usnal:sorry2:
tak ogolnie jest zdrowy, w srode bylismy na wazeniu i wazy 9,990:-p
a dowiedzialam sie ze nie musze jechac do pl zeby zarejestrowac mlodego w usc, potrzebny jest tylko przetlumaczony akt urodzenia, jakies papierki musze podpisac i odeslac i tyle reszte zalatwia rodzice:tak:troche to drozej kosztuje ale mniej niz bilety do pl:tak: wiec niedlugo bede mogla wyrobic normalny paszport Kondziowi:-p

reklama
Witam
Widze ze mamusie wszystkie zalatane.Wracajcie na watek.Zagladam tylko i widze caly czas swoj post a on byl napisany 5 dni temu.Kobiety wracac mi tu szybko:sorry:Lato przyjdzie to w ogole nikogo nie bedzie:sorry:

Ada gratuluje:-)widzisz.powoli sie ulozy wszystko,dajcie sobie czas:-)

Witam kochane
U Was tez wiosna :))
Widze ze u Ady i Kwiateczka zmiany na lepsze :))GRATULUJE !!
Izka ja tez w maju lece i nie wiem czy beda to mile wakacje ;/

A tak meldujemy ze zyjemy i u nas nic sie nie dzieje nowego :)
za kilka dni mamy gosci z pl
przylatuja tescie
poza tym mieszka z nami szwagier ktorego mamy juz po dziurki w nosie ale ma termin do 5 maja i ma sie wyniesc ;)))

mieszka z nami szwagier ktorego mamy juz po dziurki w nosie ale ma termin do 5 maja i ma sie wyniesc ;)))

To i tak daliscie mu strasznie dużo czasu.

My tez zyjemy. A. musiał już niestety wrócic do pracy.:-(
Uczymy sie z Filipem siebie na wzajem. Ogólnie nie moge narzekać- mam aniołeczka- wiadomo marudzi czasem troszkę, ale to tak max.2 godzinki i przeważnie zdarza się wieczorem, kiedy jest już zmęczony i sam biedak nie wie, co ma ze soba zrobić :-(

W czerwcu lecimy do PL na 10 dni. Pierwsze wakacje Filipka. Co 5 lat moja rodzinka spotyka sie w duzym gronie ( ostatni zjazd to było ponad 100 osób) i juz się nie moge doczekać tego spotkania.

To i tak daliscie mu strasznie dużo czasu.

My tez zyjemy. A. musiał już niestety wrócic do pracy.:-(
Uczymy sie z Filipem siebie na wzajem. Ogólnie nie moge narzekać- mam aniołeczka- wiadomo marudzi czasem troszkę, ale to tak max.2 godzinki i przeważnie zdarza się wieczorem, kiedy jest już zmęczony i sam biedak nie wie, co ma ze soba zrobić :-(

W czerwcu lecimy do PL na 10 dni. Pierwsze wakacje Filipka. Co 5 lat moja rodzinka spotyka sie w duzym gronie ( ostatni zjazd to było ponad 100 osób) i juz się nie moge doczekać tego spotkania.
Ale fajnie :)
takie zjazdy sa super!
daj nam jakies fotki synka :)
No i szkoda ze maz musial wrocic do pracy ale coz zycie... ale za to suuper mezczyzne masz obok siebie ;)

reklama
Kwiateczek kochaniutka ja wyslucham bardzo chetnie :tak:

A forum nie umiera :no:poprostu kazdy z nas pewnie zabiegany troche sloneczka sie pokazalo i kazda z nas pewnie na spacerkach:tak:

Izka cos wiadomo z PL?przepraszam ze tu pytam ale nie pojde juz na odp watek:sorry2:mam nadzieje ze wybaczysz :sorry2:(odpowiedzi tam bede szukala;-))

A my za tydzien wizyte mamy tesciow :tak: potem 2 tyg odpoczynku i lecimy do PL na komunie mojej najstarszej coreczki:tak:

Do góry