reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

[FONT=&quot]Hej,
jestem mamą 3 miesiecznego synka. Wspolpracuje z Oriflame na Wyspach Wielkiej Brytanii, moze ktoras z mam chcialaby tak samo dorobic wychowujac swoje malenstwo.[/FONT]

Decyzja o tym w jak szerokim zakresie chciałabyś pracować zależy od Ciebie.
Decydując się na taki rodzaj pracy możesz liczyć na moją pomoc i wsparcie.
Zapisujac się do Oriflame masz szanse zakupu nawet o 80% taniej, możesz kupowac na wlasne potrzeby, jesli jestes zainteresowana zapraszam do rozmowy
[FONT=&quot]
[/FONT]

Gg 3669160
Skype ada-pac
[FONT=&quot]www.my.oriflame.co.uk/ada-pac[/FONT]
[FONT=&quot]TEL 0752 6020 775[/FONT]
ada-pac@wp.pl

Milego dnia.

reklama
kwiateczku - no u nas w urzedach jakby nie patrzec same wredne babska. Wszytsko sobiscie musze zalatwiac, nawet meldunek kazaly mi same zalatwiac, a dziewczyny pisaly ze dzidki to zalatwaja...
Jak teraz bede w Pl to wyrobimy ten dowod tak jak mowisz
A jesli chodzi o diety to ja nie lubie sobie odmawiac, ciasto upieke :-D,:-D zjem wieksza czesc... ale kolezanka powiedziala ze duza roznice robi czy kupuje sie zwykle czy light produkty. MY od 3 tygodni jedziemy na light co tylko sie da :tak:Nigdy nie wierzylam w prdukty light ale sprobowac mozna :) Oprocz tego od zawsze zawsze , jak smaruje maslem chlebek to ledwo go widac (podobno to bardzo dobry dietetyczny nawyk) i nie slodze herbat i kaw co tez jest duzym plusem. Podobno bardzo dobrze jest sie przezucic na te oleje w stray'u ...kupilismy ale one jakos dziwnie pachna i nie wiem jak na tym smazyc kotlety, czy nalesniki...poki co stoi w kacie i uzywamy zwyklego hehehee

witajcie Kochane dawno tu nie zagladalam ale was podczytuje caly czas :)

o tych diabelskich paszportach czytalam wlasnie na emito... co prawda ja jeszcze Kacprowi nie wyrabialam paszportu bo nie wybieralismy sie do PL ale w tym roku to juz trzeba bo planuje wakacje w PL... rece opadaja na cala ta dokumentacje i polityke nic tylko utrudniac zycie innym... no nic ale jak mus to mus... dla mnie najwiksza glupota jest to ze trzeba zameldowac dziecko w PL... my nie zamierzamy tam wracac bynajmniej przez najblizsze kilkanascie lat wiec po co bruzdzic malemu w papierach... teraz to juz dwojce.... nie wiem dla mnie to wariactwo... malo tego musze ich zameldowac u mnie w domu i tacie dojdzie kolejna dwojka do podatku i calych tych oplat...

a z ta szkola??? hmmmm ja na szczescie jeszcze nie mam tego problemu - dla mnie to kolejne wariactwo ktore wiarze sie z tym calym meldunkiem - niepotrzebne nerwy i stres ..... ale to tylko moje zdanie....

ja sie powoli szykuje im blizej konca tym bardziej mi sie dni wloka ;) tym bardziej ze pnocach nie spie bo juz nie wiem jak lezec :):):)

kwiateczek gratuluje pracy :):):)

Witajcie dziewczyny, jestem dzisiaj jakas spiaca i zamulona moze przez te pogode.

ada1989
teraz jest najgorszy okres na znalezienie pracy a pozniej jeszcze w sezonie kiedy zjezdza sie mnostwo studentow do pracy. Sytuacje macie niezbyt ciekawa.

gosia to rzeczywiscie jakies zawziete urzedasy, mnie mama wlasnie wymeldowala tymczasowo z domu, co by mniej placic i musialam jej tylko podac nr pesel i nr dowodu, to wszystko, zadnycch podpisow i nie musialam stawiac sie osobiscie. Dowod nowy tez mi zaltwila, tzn odbior dowodu bo ja juz z PL wyjechalam jak bylismy na holidayu rok temu, ale to tylko dlatego ze ma znajoma w urzedzie i ona wszystko zalatwila:tak:bo gdyby nie to to bym bez dowodu zostala:dry:
madziulina no wiem ciezki okres teraz jest, chociaz od kwietnia powinno sie cos ruszyc;-)

Ada teraz juz sie pojawia powoli praca,wiem bo szukam i wiem co mi mowia tylko ja nie moge na dniowki a naprawde jest juz w czym wybierac:tak:znajdzie lada dzien,zobaczysz:tak:
Gosia zrob tak jak pojedzieszz,bedzie z glowy tylko odrazu pros o to by ktos za was mogl odebrac.pilnuj tego bo oboje musiscie sie podpisac na upowaznieniu,zeby potem nie bylo.wszedzie musicie sie oboje podpisac wiec sprawdz.metryke przetlumacz wez tez angilska,te kopie co sa wszystkie dane i tyle:-)

Witam Mamusie!

Ja zabiegana ostatnio,z dwa dni bede juz w Polsce! HURA:-)
nie moge sie doczekac zeby odpoczac psychicznie:-p

Ada wiem co przezywasz my na wyplacenie kasy z jobseekera czekamy ponad miesiac!:dry:
moj tez szuka pracy i narazie nic ...
na dodatek kupilismy bilety do Polski i moj musial przez nich przebukowac na inny termin,bo musi podpisac... wiec ja lece za dwa dni ,a on doleci do nas za tydzien.Musimy troche odpoczac od UK wyluzowac ,bo ostatnio przez to ,ze nie ma pracy to ciagle w nerwach wszystko:sorry2:
Zycze powodzenia i trzymam kciuki za was :-)
mysle ,ze cos w kwietniu ruszy,mam taka nadzieje,bo tez moj wraca i bedzie szukal...

Dziewczyny co do paszportow to masakra ja teraz lece i Brianowi akurat konczy sie paszport za 2tygodnie wyrabiam mu teraz dowod ,bo nie mam zamiary w Londynie uzerac sie z tymi ludzmi tam:cool2:

Pozdrawiam i sle ciumaski!

Witam
Maggusia tylko zrobcie to szybko to moze wam zalatwia szybciej.ja bardzo prosilam,wlasciwie G(pani byla mloda)i zrobili nam w 2 tyg:tak:jak sie zabierzecie od razu to moze wam zrobia:-)

Ale dzis pochmurno,boshh ja chce lato:sorry:

hej
A u nas dzis piekne sloneczko, niby 5 stopni:-) szkoda nie isc na spacerek, zahacze tez o przychodnie na wazenie i podpis od health visitor bo wczoraj dostalam ktory musi podpisac hv i bede miala vouchery na mleko owoce warzywa:-)dobre i to:tak:
Maggusia ja tez zycze Wam powodzonka, oby jak najszybciej Twoj M znalazl jakas prace;-)i milego pobytu w PL:-)
ok ja lece Kondziowi kaszke robic:tak:

reklama
Do góry