reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Kwiateczek- buzki sa tez po prawiej stronie strony na której piszesz tak jak bylo wczesniej tylko troszke pomniejszone:tak::tak:
a czego bys sie nauczyla?????????????

Izka- no ja wiedzialam ze zmiany będa ale nie wiedzialam ze az takie :szok::szok::szok::szok:
teraz oczopląsu mozna dostac:-p hohoho

reklama
Nie wyswietlaja mi sie moje posty, "buzki" rowniez ;(((((

kochana buzki masz dopiero jak klikniesz na "zaawansowana edycje" a jak posty sie nie wyswietlaja???

No a co do nowej szaty BB to fakt w pierwszej chwili szok ale z kazda chwila zaczynam sie uczyc i po pierwszym wrazeniu "O MATKO GDZIE CO JEST" juz sie lapie

Pinka sliczne fotki ja mam kilka roznych programikow do obrobki i sie nimi bawie ale marzy mi sie photoshop

minisia- ale ty chyba tylko ramki wstawiasz z tego co widze:tak::tak: prawda???? bo zadnych innych efektów nie widze.... chyba ze sie nie chwaliłas:-p

kochana buzki masz dopiero jak klikniesz na "zaawansowana edycje" a jak posty sie nie wyswietlaja???

No a co do nowej szaty BB to fakt w pierwszej chwili szok ale z kazda chwila zaczynam sie uczyc i po pierwszym wrazeniu "O MATKO GDZIE CO JEST" juz sie lapie

Pinka sliczne fotki ja mam kilka roznych programikow do obrobki i sie nimi bawie ale marzy mi sie photoshop

minisia chodzilo mi o moje stare posty, wszystko przepadlo a moja skleroza nie pozwala mi przypomniec na jakich watkach sie udzielalam oprocz "mamy z uk" i "mamy z londynu" ;(((((((((((( za naprowadzenie co do "buzkow" dziekuje, buziol wielki :***

ja tez mam buzki tylko w zaawansowanej edycji a tak ich nie ma:no:
Pinka nauczylabym sie takich zdjec robic tylko ze ja malo cierpliwa jestem:sorry:ale te twpje zdjecia czarno biale i po srodku kolor to super.takie wlasnie chcialam:tak:

Kwiateczek- no to fakt cierpliwosci trzeba i to duzo ja tez jej nie mam bo naprawde niektóre zdjecia to 2 dni robilam zanim doszlam do efektu koncowego :tak::tak: ale jak juz sie uda to to jest super:tak:

hejka
ale zmiany co nie??:-pmnie chyba poprzenia wersja sie bardziej podobala:tak:
pinka dciagnelam sobie tego photoscape, fajny programik i duzo mozliwosci ma, najbardziej mi ramiki sie podobaja:-)
mam zamiar zrobic rodzicom i tesciom prezent jak Kondzio skonczy roczek, powybierac najfajniejsze jego zdjecia z pierwszego roczku, zrobic w ramkach, pozniej zrobic taki filmik- slajdy z podkladem muzycznym (Sade-Smooth Operator, przy tej piosence Kondzio przyszedl na swiat bo na sali operacyjnej bylo radio:-D i Enya- Only Time) Juz czesc zrobilam i fajnie to wyglada, tylko jak zrobie na pelny ekran to strasznie piksele widac na fotkach:baffled: M ma zadzwonic do wuja i sie dowiedziec jak zrobic by ich nie bylo;-) a efekt koncowy na pewno wam zaprezentuje:-)

ok lece bo kolejny odcinek Lost bede z M ogladac:-)

reklama
ada- no to prezent rzeczywiscie bedzie super czekamy na efekt koncowy:tak::tak::tak:
Izka -co to za ciasto??????? podaj przepis:-):-):-):-):-) bo wyglada apetycznie:tak::tak:

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry