reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Ada to super ze tak szybko sie udalo_Oby znalazl prace szyko a tymczasem pewnie ze grosik sie przyda.powodzenia:tak:
Maggusia ja nie wiem czemu u was znowu nie idzie.mi tez poszlo szybko,cos jest chyba nie tak tam:baffled:albo trafiliscie zle i poprostu ktos nie lubi polakow i wam utrudnia.bywalo i tak:baffled:

reklama
Kwiteczek podobno po podpisaniu w poniedzialek za pare dni mamy dostac cos na konto no zobaczymy...
a z tym,ze na kogos nienormalnego sie trafia,ktory utrudnia polakom pobieranie pieniazkow to juz spotkalam sie wiele razy :eek:

Maggusia ja tez sie spotkalam,raz nawet w Job Centre:no:ale trzeba wiedziec co sie nalezy.przeciez nie wykorzystujesz ich..macie sytuacje jaka macie a to wam sie nalezy.Nastepnym razem nie mow im nic,o zadnych wyjazdach itp....poprostu badz na spotkaniu i sie podpisz:tak:

Kwiateczek ja im specjalnie poiedzialam,bo akurat 15 mamy podpisac a,a nie podpiszemy bo bedziemy w Polsce i chcialam zapyac czy nie daliby nam innej daty ,ale nie eh...
nawet chcialam im bilet pokazac w dupie to maja no trudno...
mam nadzieje,ze nie bede musiala wszystkiego od nowa robic :sorry: i tyle czekac jak przyjedziemy.

maggusia - a ile dni po trerminie podpisania wrocicie??? bo moj jak byl na bezrobociu rok temu to raz zapomnial isc sie podpisac i wtedy babka mu powiedziala ze jesli w ciagu nastepnych dni sie zglosi o podpisu to ok ale jesli przekroczy termin 6 dni aplikacje trzeba skladac na nowo

Hej laseczki
Pinka powiedz no mi kochaniutka jak ty robisz te eksperymenty z fotkami bo to moja pasja!! bardzo bym chciala rowniez nauczyc sie korzystac z Photoshopa narazie mam wersje testowa na 30 dni:cool:bo wiem ze to drogi program choc tak naprawde nie wiem ile kosztuje
powiedz kochana jak ty dzialasz

Hej laseczki
Pinka powiedz no mi kochaniutka jak ty robisz te eksperymenty z fotkami bo to moja pasja!! bardzo bym chciala rowniez nauczyc sie korzystac z Photoshopa narazie mam wersje testowa na 30 dni:cool:bo wiem ze to drogi program choc tak naprawde nie wiem ile kosztuje
powiedz kochana jak ty dzialasz

minisia na poczatku powiem ci ze okolo poł roku zajelo mi nauczenie sie robienia takiego czegos bo po pierwsze wszystko zalezy od zdjecia a zdjecie od aparatu:tak: to 80% sukcesu w zdjeciu:tak::tak: sama obróbka to juz nie takie trudne choc poswiecic czas temu trzeba na poczatek poleceam ci program PhotoScape to darmowy program................ bo to zdjecie na nk w nim zrobilam ale jak ci nie powiem bo do tego musisz dojsc sama( tak najlepiej sie czlowiek uczy:tak::tak::tak:

to jeszcze kilka moich prac:tak::tak:

Załączniki

• SCAN0018.jpg
    SCAN0018.jpg
    30,8 KB · Wyświetleń: 31
  • SCAN0019.jpg
    SCAN0019.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 34
  • tata.jpg
    tata.jpg
    45,5 KB · Wyświetleń: 32
reklama