reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
Witam Mamusie!

Dzieczyny co do sukien ja wlasnie chce miec taka jak ksiezniczka:-p,bo uwazam ,ze takiej sukienki nigdy nie zaloze ,a to taki jedyny dzien w zyciu gdzie wlasnie taka balowa moge zalozyc dlatego wlansie takie cos poszukuje:blink:
Wczesniej myslalam wlasnie o takich syrenkowatych ,ale stwierdzilam ,ze takie to chyba dla wysokiej dziewczyny:tak:
a wlasnie w takiej sukience bufiastej chcialabym wstawic zamek i ,zeby sie odpinala i zebym miala wlasnie na wesele krotka z przodu tyl dlugi :blink: i wlasnie na takich bufiastych to fajnie wyglada:-)
ale pojade ,zmierze i zobacze jaka mi sie spodoba :blink:

Izka u gory mi sie te gorsety najbardziej podobaja cos w tym stylu szukam :-)

Kwiateczek a dziekuje dlatego wlasnie ,ze mam czym oddychac hehe to wlasnie nie chce tego chowac:-p

Malahgorzatka nie mamz aproszen jeszdze ,ale wydaje mi sie ,ze wlasnie takie zwykle powysylam :blink: nie bede sie specjalnie chyba rozdrabniac na to ,bo wlasnie tak mi sie wydaje ,ze kazdy to wyrzuci do kosza.
Moj na poczatku ogladal filny na youtube i tak gadalismy o tym pozniej w sumie ucichl i juz myslalam ,ze tylko ja bede wybierac wszytsko,a teraz jak widzial ,ze mam problemy ze znalezieniem orkiestry to szukal nawet u siebie w robocie hehe:blink: co mi sie bardzo spodobalo:-p
Ale fakt ja szukalam sali i mielismy dwie do wyboru i wybralismy jednoglosnie ta co mamy teraz zabukowana:-)
Mysle,ze jak zaczniesz mezulkowi pokazywac ozne filmiki rzeczy sam sie w to wciagnie.Facecci czasem mysla ,ze to do nas nalezy:-)

Joklis wlasnie tu w salonach sie nie rozgladalam jeszcze ,ale moze przejde sie wlasnie tu po jakis moze cos upatrze:-)

Ada chyba zle mnie zrozumialas mi chodzilo o to ,ze jelsi ktos bierze slub bo dziewczyna w ciazy a wcale sie nie kochaja to dla mnie to bez sensu:sorry2:

Pozdrawiam i sle ciumaski!

Maggusia no tak, rzeczywiscie zle to odebralam:tak:taki slub to juz w ogole masakra:baffled: nie wyobrazam sobie,a znam pary ktore sa ze soba tylko i wylacznie przez wpadke:baffled:
Pinka zaraz przejrze zdjecia i na pewno cos podesle, na pewno bedzie cos ze slubu i moze jakies foto Kondzia:-p
izka ja tez ledwie co zjadlam, raczej nie ze stresu bo tego w ogole nie odczuwalam:sorry2: tyle bylo zarcia a ja ledwie obiad, kawalek tortu i moze jakiegos kotleta:sorry2:

ja dzis zgrzeszylam, kupilam sobie 4 litrowe lody...:szok::-Dna razie staram sie o nich nie myslec bo jak sie dorwe to zjem wszystko:-D

magusia- jak ksiezniczka to tylko takie suknie, pewnie ! A mezulek....juz podkladanie pod nosek przerabialam - z zaproszeniami, z orkiestra, z sala, nawet strojem dla niego...ale u nas to nie dziala. Na wszytsko slysze - No LADNE, NO FAJNE.... i wciubia nosek gdzies w swoje "sprawy".... tak mysle ze moze troszke sobie poczekam i moze sie obudzi w lato, ze swiadkow trzeba wybrac, stroje, zaproszenia... ah szkoda gadac.

ada- 4 litrowe lody ?????????? :szok::szok::szok: Ja staram sie stronic od slodyczy, ale jak wieczorkiem siadam i ndrabiam seriale to zawsze czekoladka,paluszek, chrueczek- galeria !

Iza wiesz ze ja tez:sorry:od jakiegos czasu jak mi sie @@@zbliza to jem tone slodyczy:sorry:jak w ciazy:baffled:i za kazdym razem sie zastanawiam czy czasem nie jestem a glupia jestem bo przeciez biore tablety:sorry::-D:-Dwlasnie skonczylam jesc i jeszcze mi sie chce:-p boshhh :sorry:ide chyba umyc zeby i sie poloze.przeleze lepiej:sorry:
dobrej nocy kochane mam nadzieje ze u mnie te taka bedzie.Kondzio jeszcze nie zasnal,zuca sie w lozeczku,co 5 min mu sie przypomina ze mamy nie ma i wyk:baffled:boshhh

To nie tylko ja jestem slodyczowym potworkiem :-D

Izka- Kiedys na moje fochy byla jakas reakcja, teraz jak mu wyloze kawe na lawe to enruzjazm trwa pol dni potem wraca do normy, takze tudno cos zapiac na ostatni guzik. Ja jestem nerwus i mowie ze lepiej miec pozalatwiane wczesniej bo jeszcze dochodza dodatki, nauki przedmalzenkie itd no ale nie da sie tego przeskoczyc.
Jak tylko skonczyly sie swieta BN wysyla maszynke do mielenia miesa jako zwrot...zapakowana z listem lezy i lezy.... kurzy sie i kurzy.... od konca wakcji zglasza agencji ze nam prysznic kapie.... juz polowa stycznia i jeszcze nie dzwonil, nie byl (a agencje mamy przy PL sklepie w ktorym bywamy) .... takze ja juz dalam LUZ....niech lezy, niech kapie, niech sie leje, pali, wali... strasznie wszytsko trwa jesli to nie dotyczy samochodow, elektroniki i innych jego dupereli.

reklama
Do góry