Witam Mamusie!
Dzieczyny co do sukien ja wlasnie chce miec taka jak ksiezniczka
,bo uwazam ,ze takiej sukienki nigdy nie zaloze ,a to taki jedyny dzien w zyciu gdzie wlasnie taka balowa moge zalozyc dlatego wlansie takie cos poszukuje
Wczesniej myslalam wlasnie o takich syrenkowatych ,ale stwierdzilam ,ze takie to chyba dla wysokiej dziewczyny
a wlasnie w takiej sukience bufiastej chcialabym wstawic zamek i ,zeby sie odpinala i zebym miala wlasnie na wesele krotka z przodu tyl dlugi
i wlasnie na takich bufiastych to fajnie wyglada:-)
ale pojade ,zmierze i zobacze jaka mi sie spodoba
Izka u gory mi sie te gorsety najbardziej podobaja cos w tym stylu szukam :-)
Kwiateczek a dziekuje dlatego wlasnie ,ze mam czym oddychac hehe to wlasnie nie chce tego chowac
Malahgorzatka nie mamz aproszen jeszdze ,ale wydaje mi sie ,ze wlasnie takie zwykle powysylam
nie bede sie specjalnie chyba rozdrabniac na to ,bo wlasnie tak mi sie wydaje ,ze kazdy to wyrzuci do kosza.
Moj na poczatku ogladal filny na youtube i tak gadalismy o tym pozniej w sumie ucichl i juz myslalam ,ze tylko ja bede wybierac wszytsko,a teraz jak widzial ,ze mam problemy ze znalezieniem orkiestry to szukal nawet u siebie w robocie hehe
co mi sie bardzo spodobalo
Ale fakt ja szukalam sali i mielismy dwie do wyboru i wybralismy jednoglosnie ta co mamy teraz zabukowana:-)
Mysle,ze jak zaczniesz mezulkowi pokazywac ozne filmiki rzeczy sam sie w to wciagnie.Facecci czasem mysla ,ze to do nas nalezy:-)
Joklis wlasnie tu w salonach sie nie rozgladalam jeszcze ,ale moze przejde sie wlasnie tu po jakis moze cos upatrze:-)
Ada chyba zle mnie zrozumialas mi chodzilo o to ,ze jelsi ktos bierze slub bo dziewczyna w ciazy a wcale sie nie kochaja to dla mnie to bez sensu
Pozdrawiam i sle ciumaski!