reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

witamy sie po powrocie i najlepsze noworoczne zyczonka skladamy :))) przede wszystkim duuuuzo zdrowka :)
nie wiem kiedy Was nadrobie czytac :)
pozdrawiamy :)

reklama
help! mała ma katar a w domu prócz maści majerankowej niec nie mam , jak moge jej pomóc, kicha czasem az charczy kładłam ją na brzuszku ale z noska nic jej nie chce wyleciec, suwaczka jescze nie zmieniłam mała ma miesiąc i tydzien:sorry2:

lucy- kup sól fizjologiczna ktora oczyszcza nosek i jak bedziesz mała kmpała to zrob tak aby w łazience było pełno pary zakrop noasek i wsadz do wanny gwiazde mojej takie inhalacje pomagały :tak::tak::tak:

Lucy Tu nie wiem czy dostaniesz ale w polsce wiem ze jest jakas frida:sorry:nie wiem w sumie jak to wyglada ale wiem ze jest dobra,jakos wyciaga katar mocniej niz gruszka.ja wyciagalam malemu patyczkeim do uszu:tak:jak odmieklo to wtedy.jesli bedzie ze duzy to poprostu zdejmij troche watki.jesli jest za gleboko to poprostu musisz nawilzyc.jest jeszcze woda morska.w bootsie tez jest sea water:tak:tylko ze jest mocny spryskiwacz i ja bralam na patyczek i smarowalam w srodku:tak:
cos takiego,znalazlam
http://www.nokaut.pl/szukaj/frida-aspirator-nosa.html
i
http://www.domzdrowia.pl/42783,aspirator-do-nosa-frida-1-szt-.html
i

Ostatnia edycja:
dzieki kochane właśnie dzwoniłam do męża i zwolnił sie z pracy i byl mi kupic nasosal dzieki PINKA za nazwe:tak:
i kupil fride a dokładniej baby nose clear super sprawa wyciągnełam cała wydzieline z noska małej i w koncu zasnęła i oddycha sobie swobodnie .

reklama
Lucy to dobrze,grunt ze pomoglo:tak:a ile ta frida kosztowala??moj Kondzio chyba za duzy juz na to:sorry:tez mial katar dlugo,sucho w nosku ale teraz tak mysle ze to chyba podloze alergiczne mialo:dry::dry:przez ciagle majsterkowanie przy jego nosie to teraz nie mam szans:sorry:nawet na snie:no:

Do góry