reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Joklis - tez uwazam ze facet sobie z was jaja robi. Wiesz oni wszytscy chca jak najtaniej gdy wynajmuja komu smieszkanie. Przeciez to nie srodek lata ze mozecie czekac na piec tylko srodek srodek zimy i ponoc takiej od 30 lat nie bylo... Macie male dziecko...musicie grzac. On jest pewny ze tak nagle nie odejdziecie bo jak... ale ja juz dawno bym zaliczyla CAB i napewno jakby mi powidzial ze piec bedzie za tydzien to napewno by mu ak gladko z nam nie poszlo. Placimy wymagamy... a ze musi naprawic, bo jego sprawa....jak mowilam to zima, wiec nie ma co odkladac na kiedy indziej. To jest pilne, wiec jak on nie moze niech zleci komus innemu... a koszty to jego brocha.

JOKLIS
- Nas zycie tutaj nauczylo ze cokolwiek sie dzieje z mieszkaniem to zglaszamy na papierze, nawet gdy jest to wynajmowanie prywatne - dzwonilismy i tego samego dnia wysylany byl list polecony,do agencji zas telefon i wysylany mail - zeby potem ktos wlasnie w takich przypadkach nie mowil ze zgloszenie bylo nie 2 tygodnie temu tylko 2 dni temu. Bo w razie "walki" on zawsze moze powiedziec ze problem zgloszony byl wczoraj. My juz przerabialismy takie przypadki. Teraz na wszytsko mamy podkladke.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ale mnie złapało przeziebienie szokkkkkkkkkkk:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ledwo na oczy widze tak mi łzawia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: kuruje sie ale jakos poprawy jak narazie nie ma

u nas ludzie dowiedzieli sie ze zapowiadaja ostre przymrozki i sniezyce i poł sklepu nam wykupili:-D:-D:-D:-D:-D a wczoraj co towar dojechal hahhaaah zaopatruja sie bo słyszeli ze sklepy bedą zamykac ale czad co???? tylko tu tak panikuja:tak::tak::tak:

u nas tez pustki w supermarkecie..... chce kupic papier toaletowy.....NIE MA...ide po jajka ...NIE MA..... cebula NIE MA.... pieczarki....NIE MA...mleka NIE MA...itd...wyszlam tylko z pomidorami, rzodkiewka i szczypiorem. :szok: Az zapytalam sie pani o co chodzi, bo sainsbuty jest duzy , 70% polek jest pusta a ona mowi ze snieg jest i nie maja dostaw. Mowie jest ze to troszke jest smieszne bo fakt nas niby najbardziej zasypalo, ale juz od wczoraj ulice sa swobodnie przejezdne (moj codziennie kustsuje do londynu) , i mozna smialo powiedziec ze snieg jest tylko na chodnikach... no ale stwierdzila ze za duzo panikuja, ze niby bezpieczenstwo itd ... wiec jej sie pytam co bedzie np w pn na polkach, bo dzis ma padac i jutro ma padac...:-D..no sie z kobita posmialismy, bo co nam pozostalo...

Kwiateczek- spac nie ogłam bo zawalona jestem na maxa zrobiłam sobie fervex i przy okazji zamówienie zrobilam na towar

a ty tez widze se nie pospałas...........

reklama
Nie dalo rady,do tego kaszel go dusil.dobrze ze mialam sinecod to dostal krople i po 10 min przestalo:baffled:najgorsze ze u G w pracy jakas dziewczyna powiedziala ze miala lot we wtorek i jej przelozyli na 18go a my tego dnia lecimy.oni teraz musza wyrownac wszystkie loty a co z naszym bedziebaffled:zalamie sie jak cos przysla:no:

Do góry