reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Joklis - tez uwazam ze facet sobie z was jaja robi. Wiesz oni wszytscy chca jak najtaniej gdy wynajmuja komu smieszkanie. Przeciez to nie srodek lata ze mozecie czekac na piec tylko srodek srodek zimy i ponoc takiej od 30 lat nie bylo... Macie male dziecko...musicie grzac. On jest pewny ze tak nagle nie odejdziecie bo jak... ale ja juz dawno bym zaliczyla CAB i napewno jakby mi powidzial ze piec bedzie za tydzien to napewno by mu ak gladko z nam nie poszlo. Placimy wymagamy... a ze musi naprawic, bo jego sprawa....jak mowilam to zima, wiec nie ma co odkladac na kiedy indziej. To jest pilne, wiec jak on nie moze niech zleci komus innemu... a koszty to jego brocha.

JOKLIS
- Nas zycie tutaj nauczylo ze cokolwiek sie dzieje z mieszkaniem to zglaszamy na papierze, nawet gdy jest to wynajmowanie prywatne - dzwonilismy i tego samego dnia wysylany byl list polecony,do agencji zas telefon i wysylany mail - zeby potem ktos wlasnie w takich przypadkach nie mowil ze zgloszenie bylo nie 2 tygodnie temu tylko 2 dni temu. Bo w razie "walki" on zawsze moze powiedziec ze problem zgloszony byl wczoraj. My juz przerabialismy takie przypadki. Teraz na wszytsko mamy podkladke.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ale mnie złapało przeziebienie szokkkkkkkkkkk:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ledwo na oczy widze tak mi łzawia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: kuruje sie ale jakos poprawy jak narazie nie ma

u nas ludzie dowiedzieli sie ze zapowiadaja ostre przymrozki i sniezyce i poł sklepu nam wykupili:-D:-D:-D:-D:-D a wczoraj co towar dojechal hahhaaah zaopatruja sie bo słyszeli ze sklepy bedą zamykac ale czad co???? tylko tu tak panikuja:tak::tak::tak:

u nas tez pustki w supermarkecie..... chce kupic papier toaletowy.....NIE MA...ide po jajka ...NIE MA..... cebula NIE MA.... pieczarki....NIE MA...mleka NIE MA...itd...wyszlam tylko z pomidorami, rzodkiewka i szczypiorem. :szok: Az zapytalam sie pani o co chodzi, bo sainsbuty jest duzy , 70% polek jest pusta a ona mowi ze snieg jest i nie maja dostaw. Mowie jest ze to troszke jest smieszne bo fakt nas niby najbardziej zasypalo, ale juz od wczoraj ulice sa swobodnie przejezdne (moj codziennie kustsuje do londynu) , i mozna smialo powiedziec ze snieg jest tylko na chodnikach... no ale stwierdzila ze za duzo panikuja, ze niby bezpieczenstwo itd ... wiec jej sie pytam co bedzie np w pn na polkach, bo dzis ma padac i jutro ma padac...:-D..no sie z kobita posmialismy, bo co nam pozostalo...

Kwiateczek- spac nie ogłam bo zawalona jestem na maxa zrobiłam sobie fervex i przy okazji zamówienie zrobilam na towar

a ty tez widze se nie pospałas...........

reklama
Nie dalo rady,do tego kaszel go dusil.dobrze ze mialam sinecod to dostal krople i po 10 min przestalo:baffled:najgorsze ze u G w pracy jakas dziewczyna powiedziala ze miala lot we wtorek i jej przelozyli na 18go a my tego dnia lecimy.oni teraz musza wyrownac wszystkie loty a co z naszym bedziebaffled:zalamie sie jak cos przysla:no:

Do góry