reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
U nas dzis jest odwilz a u Was??
Nie wiem co jest grane bo jak sparwdzam loty na stronie ryanaira to pokazuje wiekszac ze leci o czasie a niektore maja godz opoznienie:baffled:

Ostatnia edycja:
u nas zapowiadaja dopiero przymrozki od dzis ma snieg padac jak narzie delikatnie pruszy wiec zobaczymy

a gdzie ty sprawdzasz to czy loty maja opoznienie czy tez nie???

u nas zapowiadaja dopiero przymrozki od dzis ma snieg padac jak narzie delikatnie pruszy wiec zobaczymy

a gdzie ty sprawdzasz to czy loty maja opoznienie czy tez nie???
wchodze na strone glowna ryanaiera i tam jest taka ikona sprawdz loty czy jakos tak:sorry2:i tam sa dzisiejsze loty,wszystkie godz wylotow....nie pisze ze jakies sa odwolane:no:

hejka
dzisiaj nocka byla podziurawiona bo Kondzio goraczke lekka ma:-(w nocy byl taki goracy ze szok, dalam mu panadol, rano bylo ok a pozniej znow:baffled:malo przez to spal w dzien i dopiero pol godz temu usnal, na szczescie sam:zawstydzona/y:zobaczymy jak bedzie dzis:zawstydzona/y:
madziulina witaj:happy:
a u nas tez mrozu nie ma snieg nie pada, ale lod na chodnikach taki ze przejsc sie normalnie nie da:baffled:

Laseczki powiedzcie mi robiłyscie przed wylotem sobie odprawę on -line????? bo ja w sumie teraz zrobilam ale nie bardzo wiem na czym to polega w rzeczywistosci jest jakas roznica jak sie jej nie ma??

Pinka dokladnie musisz wydrukowac sobie tzw bilet:baffled:my juz wydrukowalismy,on jest dostepny od 2 tyg przed odlotem inaczej placi sie za to 40f.:no:my jednego nie moglismy wydrukowac bo byl jakis blad,probowalismy na lotnisku i tez sie nie dalo wiec poszlam tam gdzie sie kupuje bilety i mi wydrukowali free:tak:ale tylko dlatego ze byl blad i na lotnisku w maszynie tez sie nie dalo.tam ludzie stali i malo ich nie pozabijali.byly dziewczyny co dwa samoloty im uciekly a one w koncu mowia ze dopiero moga jutro jechac.masakra byla.Z drugiej strony mimo ze to masz to i tak dalej stoisz w tej kilometrowej kolejkce do odprawy.nie wiem jakiemu celowi sluzy to ze samemu drukujesz jak i tak stoi sie dlugo jakby mialy dopiero drukowac bilety:no::no::no:

dzieki dziewczyny odprawe juz sobie zrobilam:-):-):-):-):-)

Izka- powiedz mi jak latasz samolotem to starszemu bagaz sie nalezy--- bo jak jak yrobilam ta odprawe to ja mam numerek z miejscem siedzacym 32 a Wiki 33 czyli juz mi nie siedzi na kolanach,,,,,,,,,,, bo Wice bagaz sie jeszcze nie nalezy choc placi tak samo za bilet jak ja paranoja normalnie

reklama
Do góry