reklama
kwiateczek
majowa mama `08
U nas dzis jest odwilz a u Was??
Nie wiem co jest grane bo jak sparwdzam loty na stronie ryanaira to pokazuje wiekszac ze leci o czasie a niektore maja godz opoznienie
Nie wiem co jest grane bo jak sparwdzam loty na stronie ryanaira to pokazuje wiekszac ze leci o czasie a niektore maja godz opoznienie
Ostatnia edycja:
kwiateczek
majowa mama `08
wchodze na strone glowna ryanaiera i tam jest taka ikona sprawdz loty czy jakos taki tam sa dzisiejsze loty,wszystkie godz wylotow....nie pisze ze jakies sa odwolaneu nas zapowiadaja dopiero przymrozki od dzis ma snieg padac jak narzie delikatnie pruszy wiec zobaczymy
a gdzie ty sprawdzasz to czy loty maja opoznienie czy tez nie???
ada1989
Mama Konradka :)
hejka
dzisiaj nocka byla podziurawiona bo Kondzio goraczke lekka ma:-(w nocy byl taki goracy ze szok, dalam mu panadol, rano bylo ok a pozniej znowmalo przez to spal w dzien i dopiero pol godz temu usnal, na szczescie samzobaczymy jak bedzie dzis
madziulina witaj
a u nas tez mrozu nie ma snieg nie pada, ale lod na chodnikach taki ze przejsc sie normalnie nie da
dzisiaj nocka byla podziurawiona bo Kondzio goraczke lekka ma:-(w nocy byl taki goracy ze szok, dalam mu panadol, rano bylo ok a pozniej znowmalo przez to spal w dzien i dopiero pol godz temu usnal, na szczescie samzobaczymy jak bedzie dzis
madziulina witaj
a u nas tez mrozu nie ma snieg nie pada, ale lod na chodnikach taki ze przejsc sie normalnie nie da
kwiateczek
majowa mama `08
Witam
Co z wami,gdzie sie podziewacie???
Co z wami,gdzie sie podziewacie???
kwiateczek
majowa mama `08
Pinka dokladnie musisz wydrukowac sobie tzw biletmy juz wydrukowalismy,on jest dostepny od 2 tyg przed odlotem inaczej placi sie za to 40f.my jednego nie moglismy wydrukowac bo byl jakis blad,probowalismy na lotnisku i tez sie nie dalo wiec poszlam tam gdzie sie kupuje bilety i mi wydrukowali freeale tylko dlatego ze byl blad i na lotnisku w maszynie tez sie nie dalo.tam ludzie stali i malo ich nie pozabijali.byly dziewczyny co dwa samoloty im uciekly a one w koncu mowia ze dopiero moga jutro jechac.masakra byla.Z drugiej strony mimo ze to masz to i tak dalej stoisz w tej kilometrowej kolejkce do odprawy.nie wiem jakiemu celowi sluzy to ze samemu drukujesz jak i tak stoi sie dlugo jakby mialy dopiero drukowac bilety
dzieki dziewczyny odprawe juz sobie zrobilam:-):-):-):-):-)
Izka- powiedz mi jak latasz samolotem to starszemu bagaz sie nalezy--- bo jak jak yrobilam ta odprawe to ja mam numerek z miejscem siedzacym 32 a Wiki 33 czyli juz mi nie siedzi na kolanach,,,,,,,,,,, bo Wice bagaz sie jeszcze nie nalezy choc placi tak samo za bilet jak ja paranoja normalnie
Izka- powiedz mi jak latasz samolotem to starszemu bagaz sie nalezy--- bo jak jak yrobilam ta odprawe to ja mam numerek z miejscem siedzacym 32 a Wiki 33 czyli juz mi nie siedzi na kolanach,,,,,,,,,,, bo Wice bagaz sie jeszcze nie nalezy choc placi tak samo za bilet jak ja paranoja normalnie
reklama
kwiateczek
majowa mama `08
Pinka nie wiem jak z bagazem ale miejsce ma osobno nie na kolanach
Iza masz racje niby odprawe robisz sama a 20 f biora zlodzieje
Iza masz racje niby odprawe robisz sama a 20 f biora zlodzieje
Podziel się: