reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

mala-gorzatka28 sorki no racja to niedo Ciebie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: tak to jusz jest jak czlowiek szybciutko pisze , cos mu wleci do glowki i tak napisze- ha ha

Mam do was pytanie, otoz co moge jeszcze dac malemu na chlebek bo juz pasztetowa sie znudzila i polska tez, samego chlebka z maslem tez juz nie ruszy.
Co mozna jeszcze?

reklama
hejo laseczki

wy tak sie ze sniegu cieszycie a u nas nic troszke popada i zaraz sie roztopi:-:)-:)-(,ale az tak nie tesknie za sniegiem bo 23 lece do polski i chciala bym aby do tego czasu padac przestało ,bo co rusz slysze ze loty opóznione lub odwołane......

maggusia- ja tez na poczatku nie chcialam dj szukałam orkiestry ale te co mi sie podobały były zajete a inne to po prostu masakra albo fałszowali ,albo tez ktos angielski po kalemu znał i piosenka traciła na wartosci.............a ja nie nawidze jak ktos fałszuje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i zdecydowałam sie na dj za ktorego zaplacilism jedyna 600 zł i było cudnie :tak::tak::tak::tak:piosenki jakie chciałam dym swiatła itp....atrakcje.........

Witam
Pinka ja uwazam ze wedle uznania,jedni lubia cos co drudzy nie:sorry:my dzis kupilismy bilety ale na 17go ze stansed wiec mam nadzieje ze za tydz juz bedzie dobrze:szok:a teraz przeczytalam ze prognozuja jeszcze 2 tygtakie:no:

Witam
Pinka ja uwazam ze wedle uznania,jedni lubia cos co drudzy nie:sorry:my dzis kupilismy bilety ale na 17go ze stansed wiec mam nadzieje ze za tydz juz bedzie dobrze:szok:a teraz przeczytalam ze prognozuja jeszcze 2 tygtakie:no:
wiadomo ze kady robi jak chce nikogo nie namawiam na dj tylko z opini ludzi ktorzy slub brali nie raz narzekali na orkiestry bo nie dosc ze drogo to jeszcze wpadki były..... no ale to juz idnywidualna sprawa tak jak mówisz......

ja lece z Bristolu i tez mam nadzieje ze obejdzie sie bez przeszkód bo nie wyobrazam sobie czekac Bog wie ile na lotnisku z dzieckiem

Witam Mamusie!

U nas zasypane.Autem jak jedziemy to 10 na godzine chyba ,bo tak slisko i normalnie w niektorych miejscach az tyl auta w inna strone jechal szok:szok:najlepiej to sie nie ruszac z domu.No i oczywiscie u nas w miescie wszytsko pozamykane.Mojemu wczoraj kazali jechac w pracy do domu wczesniej ,a dzis wogole nie przyjezdzac:baffled: i co najlepsze na ten wolny dzien wzieli mu z wolnych dni jakie mu jeszcze zostaly eh...przeciez to oni nie kazali przyjezdzac ...jutro chyba tez nie pojedzie.

Kwiateczek no wlasnie podobmo nie mzoemy zmienic do poki im tego nie spacimy ,bo mamy na karte to i na karte to splacanie wychodzi lepiej niz np co miesiac iles tam,bo tak to musielibysmy im splacic chyba 400 f jeszcze wiecej...:dry:

Pandorka co to jest ten CAB:confused::zawstydzona/y:

Mala-gorzatka narazie zaproszen jeszcze nie mam pojade w mnarcu chyba do polski to jakies kupie i wtedy powysylam i chyba napisze,ze do czerwca kazdy musi mi dac znac 100% a ty tak bedziesz pisac?
Oczepiny chce miec wydaje mi sie to fajna zabawa ,kazda mloda panna czeka na zlapanie welonu ,a u mnie takie panienki beda :-p faceci tez hehe...
To wy naprawde malusko placicie za orkiestre mi wlasnie dzis znajomy napisal ,ze niestety ,ale zajety termin maja kurde wszyscy hajtaja sie w ten ermin co my:shocked2:
Co do fotografa to chyba tylko zrobimy sobie sesje zdjeciowa slubna ,a reszte fotek na weselu bea pstrykac ludziska a wy?

Pinka napwno dj jest lepszy niz falszujaca orkiestra ,ale wlasnie ja dlatego chce orkiestre bo dj jest wszedzie na dyskotekach itd ,a raz w zyciu chcialabym miecs woja orkiestre i szukam i szukam...

Joklis dobrze ,ze te grezjniki elektryczne macie ,ale tez uwazaj z nimi bo ciagna niezle praduma od tych dmuchaw to mozna sie kaszlu nabawic :dry:

Dovinered a moze mu sprobujesz dac chlebka z dzemem:confused::blink:

Pozdrawiam i sle ciumaski!

Maggusia - nasza orkiestra ogolnie bierze 3000zl jak gra w naszym miescie (sa z wloclawka) a jak graja poza to biora wiecej bo licza dojazd itd no ale ze to taty kolega, mamy upust ;) a graja dobrze, bo robia mnostwo wystepow publicznych w kujawsko-pomorskim i na weselach. Jak zamawialismy ich w sierpniu 2009 to sierpien 2010 juz mieli caly zajety , we wrzesniu 2 terminy wolne...:szok:
Fotografa juz zamowilismy - srasznie dlugo szukalam bo przewaznie jesli mi sie jakies zdjecia podobaly to fotograf byl ze stworzayszenia fotografow a ani mniej niz 3500zl za sesje w dniu slubu, bez sesji plenerowych nie biora wiec dla mnie to bylo za drogo . No ale mamy troszke tanszego - 2700. Zawsze marzyl mi sie pozadny fotograf, taki na caly dzien, ktory fajnie uchwyci momenty z calego dnia. jednym slowem utworzy "historie"
A goscie niech sobie tez robia zdjecia :-p tylko Bog wie czy one do mnie dotra :-p aha , a kamerzysty miec nie bedziemy bo stawiamy na fotografa, mamy swoje kasety z polowinek, studniowek i oboje nigdy ich nie ogladalismy. Nawet wesel na ktorych bylismy nie lubimy ogladac :-p wiec dla nas to strata kasy, wolimy miec album, zdjecia...to jest lepsze niz jakas tasma. Zreszta mamy swoja dobra kamerke to jak ktos bedzie napalony na kamerowanie to niech kreci hehehe

Magissia CAB to citizen advice bureau:tak:
szukaj orkiestry,popytaj znajomy moze pomoga:tak:
Gosia mi tez sie marzy taki fotograf z prawdziwego zdarzenia.nawet tak bym chcial zdjecia sobie zrobic,nam:tak:G nie lubi,wiecznie tylko szybko rob...:angry:a ja nie ladnie wychodze a taki to nepewno zrobi ladnie:tak:

Ale dzis zima,snieg u nas pada,ale nie duzo boje sie juz.bilety kupione a tu takie nespodzianki.oby za tydz bylo dobrze:sorry:

zapomnbialam dodac ze Kondzio wylal mi na telefon herbate i teraz wyswietlacz jest dosc ze do gory nogami to jeszcze odwrotnie,jak w lustrzannym odbicie.pojde do T mobile pokazac im ciekawe co zrobia:-D:-D:-D
Zobacz załącznik 194209

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny...
Landlord byl wczoraj, ogrzewanie naprawili, po czym po 3 godzinach... zepsulo sie znowu... Czyli bez zmian a tak sie juz cieszylam, bo cieplo na chwile w domu bylo... Dzisiaj przyjezdza znowu, w najgorszym wypadku boiler do wymiany... W najlepszym do weekendu naprawia... A ja juz nie wiem, czy sie klocic z landlordem o rent, bo to nie jego wina w sumie, a chociaz przyjezdza i checi naprawy wykazuje...
Kwiateczek w T mobile Ci nic z telefonem nie zrobia, jako, ze jest to spowodowane zalaniem=twoja wina... No, chyba, ze masz wykupione ubezpieczenie, to wtedy tak... Mi sie niedawno to samo stalo... Telefon wpadl mi do toalety :-D:-D:-D... Moj mi kazal od razu go wylaczyc, rozebral na czesci i suszyl sie dwa dni na kaloryferze... Dziala normalnie, a zaraz po "wypadku", to polaczenie bylo beznadziejne, bo ja nie moglam nic slyszec, ani mnie nikt nie slyszal... Moze sprobuj tak...
Maggusia powodzenia w szukaniu orkiestry... U nas snieg w dalszym ciagu lezy, ale juz nie pada... To w sumie niedaleko od was... Mialam dzis jechac do kolezanki, ale moj mnie ostrzega, ze pod tym sniegiem podobno oblodzone, wiec zostalam w domu, bo z wozkiem to nie bardzo chce sie jechac na takiej pogodzie...
Doveinred ja mam ten sam problem... Niedawno pisalam... Moja oprocz kaszek to nic na sniadanko nie chce, bo wszystko be... Ale chociaz tyle zje... A ty kaszek probowalas?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry