Witam Mamusie!
U nas zasypane.Autem jak jedziemy to 10 na godzine chyba ,bo tak slisko i normalnie w niektorych miejscach az tyl auta w inna strone jechal szok
najlepiej to sie nie ruszac z domu.No i oczywiscie u nas w miescie wszytsko pozamykane.Mojemu wczoraj kazali jechac w pracy do domu wczesniej ,a dzis wogole nie przyjezdzac
i co najlepsze na ten wolny dzien wzieli mu z wolnych dni jakie mu jeszcze zostaly eh...przeciez to oni nie kazali przyjezdzac ...jutro chyba tez nie pojedzie.
Kwiateczek no wlasnie podobmo nie mzoemy zmienic do poki im tego nie spacimy ,bo mamy na karte to i na karte to splacanie wychodzi lepiej niz np co miesiac iles tam,bo tak to musielibysmy im splacic chyba 400 f jeszcze wiecej...
Pandorka co to jest ten CAB
Mala-gorzatka narazie zaproszen jeszcze nie mam pojade w mnarcu chyba do polski to jakies kupie i wtedy powysylam i chyba napisze,ze do czerwca kazdy musi mi dac znac 100% a ty tak bedziesz pisac?
Oczepiny chce miec wydaje mi sie to fajna zabawa ,kazda mloda panna czeka na zlapanie welonu ,a u mnie takie panienki beda
faceci tez hehe...
To wy naprawde malusko placicie za orkiestre mi wlasnie dzis znajomy napisal ,ze niestety ,ale zajety termin maja kurde wszyscy hajtaja sie w ten ermin co my
Co do fotografa to chyba tylko zrobimy sobie sesje zdjeciowa slubna ,a reszte fotek na weselu bea pstrykac ludziska a wy?
Pinka napwno dj jest lepszy niz falszujaca orkiestra ,ale wlasnie ja dlatego chce orkiestre bo dj jest wszedzie na dyskotekach itd ,a raz w zyciu chcialabym miecs woja orkiestre i szukam i szukam...
Joklis dobrze ,ze te grezjniki elektryczne macie ,ale tez uwazaj z nimi bo ciagna niezle praduma od tych dmuchaw to mozna sie kaszlu nabawic
Dovinered a moze mu sprobujesz dac chlebka z dzemem
Pozdrawiam i sle ciumaski!