Witam wszystkie mamy...
Kwiateczek ciesze sie, ze z malym juz lepiej... Pewnie masz racje-taki okres, ale ja pracuje w miejscu publicznym (uniwersytet, pelno studentow), wiec wiesz jak jest... Zaraza panuje w kolko... Odkad zaczelam tam pracowac, to juz chyba 4 raz jestem przeziebiona... Jeden zlapie, a potem krazy
A tak w ogole to jestem za... Jesli bylaby mozliwosc utworzenia osobnego watku zamknietego tylko dla nas, to byloby super... Ale z kim sie kontaktowac na ten temat?
Pandorka moze ty nam pomozesz...
Olcia ja tez nie pamietam, bo chyba jeszcze wtedy nie pisalam, ale co do twojego pytania, to nie daloby rady sprawdzic tego przez badanie krwi? Ale na badanie krwi musisz miec skierowanie od lekarza, wiec nie wiem... Ja ciaze potwierdzac to bylam u polskiego lekarza w Londynie, bo tutaj to tylko na podstawie testow... A mimo, ze ja 3 robilam to i tak nie bylam pewna, a czekac 10 tyg na wizyte u poloznej tez nie chcialam... Polski gin zrobil mi usg i wszystko bylo jasne
;-)
Ostraszka przykro slyszec, ze u ciebie nie za ciekawie... Moze sproboj pochodzic tak jak Kwiateczek pisala... Popytaj tez o chate z councila, powiedz, ze musicie byc out 20go, Twoj prace traci, a ty tez nie pracujesz, moze szybciej dostaniecie... A co sie stalo z twoja praca w polskim sklepie (o ile dobrze pamietam)?
Ada a zapomnialam zapytac, na jak dlugo tesciowa przyjechala? Dobrze, ze jest juz lepiej, ale pewnie nie mozesz sie doczekac wyjazdu gosci i swietego spokoju ;-)
Nie martw sie, z kasa bedzie lepiej, chociaz moja juz ma 10 m-cy i u nas dalej nie jest lekko... Ale mi nikt nie zaplaci za czas spedzony z malutka, ktory dla mnie jest bezcenny