reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Rozwieję Wasze wątpliwości ;-)
Tak wątek zamknięty Mamy z UK już istnieje od 2005 roku chyba.
Zasada jest taka, że to mamy z dostępem do tego wątku zamkniętego decydują o tym, kogo przyjąć do tego grona. W tej chwili czekam na propozycję tychże mam.
Pozdrawiam serdecznie.

Ostatnia edycja:
reklama
czesc dziewczyny pisalam z wami jakis czas temu ;-) w koncu zalozylam spowrotem internet i chcialam sie pochwalic swoim malenstwem:tak: olivia urodzila sie w 42 tygodniu dnia 25 listopada o 6.05 am wazac 4 i pol kilo ciezko bylo ale w koncu wylazla:szok: a oto malutka:-p

Załączniki

• Image0643.jpg
    Image0643.jpg
    13 KB · Wyświetleń: 23
  • Image0664.jpg
    Image0664.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 22
  • Image0657.jpg
    Image0657.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 21
  • Image0678.jpg
    Image0678.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 22
Rozwieję Wasze wątpliwości ;-)
Tak wątek zamknięty Mamy z UK już istnieje od 2005 roku chyba.
Zasada jest taka, że to mamy z dostępem do tego wątku zamkniętego decydują o tym, kogo przyjąć do tego grona. W tej chwili czekam na propozycję tychże mam.
Pozdrawiam serdecznie.

Pandorka jesli dobrze rozumie to ten watek jest tu MAMY Z UK.Kto jest moderatorem takiego watku?gdzie on jest bo nie widzialam nigdy.ja pisze tu od ponad roku i nie widzialam go:eek::sorry:pogubilam sie:sorry:
Edit;
nie myslalam o innych watkach ktore tu sa,min miasta w Uk itd.Ten watek zamkniety jest polaczeniem wszystkich tych watkow??chodzi o to jakie tam sa mamy,z naszego watku czy ze wszystkich for.ale namieszalam ale mam nadzieje ze mnie rozumiesz:sorry:

Weri gratuluje corci:tak:duza jest,widac zreszta na zdjeciach:sorry:kurcze teraz przypominam sobie o tym necie:zawstydzona/y:napisz cos wiecej jak bedziesz miala chwile:tak:buziaki:-)

Ostatnia edycja:
dzieki :-) co moge wiecej napisac skurcze mialam od czwartku co 3 minuty odsylali mnie ciagle ze szpitala do domu a dopiero we wtorek zatrzymali mnie na wywolanie porodu i po 13 godzinach urodzilam mala dostalam pol dawki Pethidine (na druga bylo za pozno) i dopomagajac sie gazem jakos dalam rade:cool2: wszyscy byli w szoku ze urodzilam naturalnie takie wielkie bobo;-) ale chyba mam cos takiego w genach bo moj tato wazyl 6 kilo jak sie urodzil :szok::-D biedna babcia he he

weri gratulacje!! piekna spiaca krolewna:-):-) a twoja babcia rzeczywiscie biedna, taki kolos:szok::szok::szok::-)
pandorka ja tez nie widzialm tutaj nigdy tego watku, ale jak cos to pisze sie zeby dolaczyc:tak::tak:

Hej dziewczyny, ja tylko na chwile, wlasnie wykapalam mala i polozylam spac... Nie wiem, mam dzisiaj dola taakiego strasznego, ze caly czas rycze, nie wiem dlaczego... Uroki tabletek, nie? :sorry::sorry::sorry:
Weri malutka sliczna, a ile ma wloskow!!! Mnie tez sie dziwili, ze rodzilam silami natury (4.3 kg), ale nikt u mnie nie podejrzewal, ze bedzie taka duza!!! Gratulacje, mamy nadzieje, ze teraz bedziesz nas czesciej odwiedzac, o ile corcia pozwoli...
Pinka pomyslnej przeprowadzki!! Daj znac, jak sie juz urzadzicie...
Dziewczyny, ja tez jestem na watku ladnych pare m-cy i tez z watkiem zamknietym sie nie spotkalam, ale jak cos to tez sie dolaczam... Pandorka ja tez nie zrozumialam, to watek dla wszystkich mam z u.k., czy tylko dla tych z tego watku?
Kwiateczek jak tam Kondzio? Juz lepiej? Moja teraz chora, chyba ja zarazilam... Latalam dzisiaj tylko za nia, i nosek wycieralam... A i musze sie pochwalic... Podciaga sie juz sama do stania i stoi trzymajac sie czegos wlasnymi silami... Niedlugo bedzie biegac :-D:-D:-D

reklama
Pandorka jesli dobrze rozumie to ten watek jest tu MAMY Z UK.Kto jest moderatorem takiego watku?gdzie on jest bo nie widzialam nigdy.ja pisze tu od ponad roku i nie widzialam go:eek::sorry:pogubilam sie:sorry:
Edit;
nie myslalam o innych watkach ktore tu sa,min miasta w Uk itd.Ten watek zamkniety jest polaczeniem wszystkich tych watkow??chodzi o to jakie tam sa mamy,z naszego watku czy ze wszystkich for.ale namieszalam ale mam nadzieje ze mnie rozumiesz

Wątek zamknięty jest niewidoczny dla tych, którzy nie maja do niego dostępu. Jest dla wszystkich mam z UK, czyli nie ma osobnych wątków dla poszczególnych miast w UK. Ja jestem jego moderatorem.

Do góry