reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

kwiateczek no wlasnie chodzi o to ze on sam mowil ze na tydzien gora dwa bedzie mieszkal u nas, pozniej dojechal kumpel ktory mial byc dwa dni, ale to wszystko dzieki mojej kochanej tesciowej bo ona pewnie mu powiedziala ze sie spieszyc nie musi bo i tak moj M go nie wyrzuci bo to brat:baffled: moze i tak ale moim bratem nie jest i ja tu mieszkam a nie ona, najlepsze jest to ze wlasnie teraz zorientowalam sie ze co innego mowi mnie a co innego komu innemu i jeszcze inaczej mysli, takze wiele u mnie starcila i tyle:wściekła/y: moze gdyby nie jej wplyw to chlopaki by sie szybciej zmobilizowali:baffled:
posprzatalam chalupe, poprosilam ich o odkurzenie schodow wiec laskawie pomogli, jakbym sie do nich pierwsza nie odezwala to by chyba cicho siedzieli przez caly dzien:eek:jakby oni obrazeni byli, tylko nie wiem niby o co:eek:mam nadzieje ze M pogada z nimi jak wroci, ja sie niestety do takich ciezkich rozmow nie nadaje, a szkoda, bo caly czas zaciskam zeby, jestem za dobra chyba dla wszystkich:baffled:

gosia fajny ten elefun:-)

lucy, weri, zelcia odezwijcie sie w koncu!:-p

reklama
Minisia nie umie dodac zdjecia,ciagle wyskakuje zainstaluj wtyczki.klikam ale ciagle ich brak:no:G mnie zastrzeli jak sie cos z tym sciagnie:sorry:
a zalogowalas sie ???bo wiesz ja kiedys tez tak mialam cos poklikalam i nagle zaczelo dzialac moze pokombinuj i bedzie dobrze :tak:daj znac..

mala-gorzatka suuper chyba kupie to dzieciom na gwiazdke :tak:

ehh laski moje kochane ja znow po pomoc :) czy ktoras widziala stroj dla dziewczynki wiek 9-10l zeby sie przebrala za pania mikolajowa :))

Ostatnia edycja:
Minisia dzieki ale i tak nie moge nic zrobic:no:moze nam czegos brakuje poprostu:sorry:musze poszukac czegos innego ale gdzie??:sorry:
Joklis ja pisalam ze ufarbowalam wlosy a potem ze je obcielam ale chyba nikt nie czytal:no:otoz ufarbowalam bo panie w salonie chcialy dodatkowo 30 f :szok:za farbowanie wiec sama kupilam cos i kolezanka mi farbnela:tak:a [potem sie obcielam.mam grzywke ale juz sie przyzwyczailam:sorry:Podoba ci sie???mi srednio:sorry:
Gosia fajny ten slon:-)
Ada koniecznie porozmawiajcie z nimi wszystkimi,w koncu to wy za wszytsko placicie:baffled:niech wam chociaz pomoga a nie patrza sie zeby ktos dla/za nich zrobil:angry:

amy dzis bylismy w family group.dzieci byly w roznym wieku:sorry:robily kartki swiateczne,mikolajow wlacznie z pomalowaniem:tak:kondzio ma jednego ale mama zrobila:sorry:wyladuje na choince:tak:jutro idziemy na nasza grupe i w czwartek:tak:

Minisia dzieki ale i tak nie moge nic zrobic:no:moze nam czegos brakuje poprostu:sorry:musze poszukac czegos innego ale gdzie??:sorry:
Joklis ja pisalam ze ufarbowalam wlosy a potem ze je obcielam ale chyba nikt nie czytal:no:otoz ufarbowalam bo panie w salonie chcialy dodatkowo 30 f :szok:za farbowanie wiec sama kupilam cos i kolezanka mi farbnela:tak:a [potem sie obcielam.mam grzywke ale juz sie przyzwyczailam:sorry:Podoba ci sie???mi srednio:sorry:
Gosia fajny ten slon:-)
Ada koniecznie porozmawiajcie z nimi wszystkimi,w koncu to wy za wszytsko placicie:baffled:niech wam chociaz pomoga a nie patrza sie zeby ktos dla/za nich zrobil:angry:

amy dzis bylismy w family group.dzieci byly w roznym wieku:sorry:robily kartki swiateczne,mikolajow wlacznie z pomalowaniem:tak:kondzio ma jednego ale mama zrobila:sorry:wyladuje na choince:tak:jutro idziemy na nasza grupe i w czwartek:tak:
Caption.iT - Face In Hole | Photo Frames | Picture Captions | Text Generators moze tu
ale to imikimi mnie zastanawia hmm mowie ja tez tak kiedys miala zinstalowalamnic sie nie dzialo i nagle moglam przerabiac fotki

Kwiateczek a zrestartowalas komputer po tym jak zainstalowalas te plugi? Bo ja tez tak mialam na tej stronce, po tym jak sie zalogowalam i niby zainstalowalam te plugi to dalej mi nie chcialo isc, dopiero potem doczytalam ze trzeba po instalowaniu zrestartowac kompa i teraz juz mi dziala:)

Joklis podziekuje ja zdam.
Minisia jak szukalam stroj elfa to w zadnym z marketow to nie dostaniesz,wiem ze na ebay sa rozne stroje,a ja kupowalam stroj elfa w takim sklepie Fancy Dress,moze u was w miescie tez gdzies jest.
jest bylam tam dzis i moja lamana angielszczyzna dogadalam sie asprzedawca mnie pochwalil za bardzo dobry jezyk hehe az sie usmialam ja i dobry jezyk :-p:-p:-p
ale wracajac do sklepu nie mieli takiego dla dziewczynek jednak pan wzial numer tel i pow ze do 16 gr zadzwoni jak otrzyma ale ja potrzebuje na 17 wiec nie moge czekac :no:

Kwiateczek wklej fotke fryzurki :)

Kwiateczek wklej fotke fryzurki :)
prosze ale jestem troche puzonowata na nim bo sam robilam po wyjsciu od fryzjera.mam inne lae juz nie sama jestem a na ogolnym z nikim nie chce dodawac:sorry:
takie sobie:sorry:

Aneczka nie rezsetowalam jeszcze ale dzis juz mi sie nie chce n ic robic wiec jutro sprobuje jeszcze raz:tak:

Załączniki

• DSCF6890.jpg
    DSCF6890.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 29
Ostatnia edycja:
Ja tak na chwilkę urodziłam córeczkę Sandre warzyła 3760 g i mierzy 52cm przez cesarke,urodziłam 06.grudnia w Mikołajki - co do porodu to chciałabym o tym kiedyś zapomniec ale chyba sie nie da, meczyłam sie od piątku od północy miałam wszytskie znieczulenia ppodane jakie były możliwe , bóle były ponad moje siły gdzie był moment krytyczny i wtedy wziełam epikural znieczulenie w kręgosłup po nim miałam rodzić naturalnie parłam jakies półtorej godziny,
ale mała żle sie ułożyła i zapadła decyzja ze cesarka na sali operacyjnej kolejne znieczulenie i tylkko wielkie szarpanie czułam ogromny dyskomfort i cudowny krzyk małej, łzy w oczach mojego męża który był przy mnie i zachwyt angoli...
zeby.gif
jaka Ona piękna
zeby.gif
po tych wszytskich znieczuleniach jestem opuchnęta do teraz .
Jesteśmy juz wszyscy razem ....jak bede miała czas to wpadne -Uściski dlA wszytskich Mam;)

reklama
Lucy ogromne gratki!!!!!!!!!!! wreszcie jakies wiesci bo my sie tu juz martwilysmy!!!! daj no fote tej ksiezniczki :)))

kwiateczek slicznie ci w tej fryzurce
:tak:a na zamkniety to ja nie mam dostepu:sorry:

Ostatnia edycja:
Do góry