reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
witam wszystkie w niedzielne popoludnie:tak::tak::tak::tak:

ja juz dzis powoli pakowałam gratu kurcze ile tego jest:szok::szok::szok: co mieszkanie to wiecej sie tego gromadzi:-D:-D:-D:-D a za kazdym razem duzo wywalam eheheh
Lucy- no wlasnie czyzby juz????? albo biedna nie zaglada do nas by sie nie dołowac:sorry:
minisia- chwal sie kochana choineczka:-D:-D:-D nech juz sie swiatecznie na forum zrobi ja w tym tygodniu ubiore jak sie na nowe wprowadzimy.........

ale tu dzis cichutko:-)

Minisia choinka sliczna:tak:z czuc swieta:sorry:

A u nas dzis po Mikolaju:sorry:Kondzio sie bal o dziwo ale dzis cos nie w sosie:sorry:a prezenty wzial:tak:pamietam ze jak moj mlodszy brat bal sie Mikolaja:sorry:dawal mu prezent a on do niego mowi zeby sobie poszewdl i wzial prezenty:-D:-D:-D byle by poszedl:-D

Witam moje drogie.

Melduje sie po pierwszym weekendzie w pracy.
Jakos przezylam pierwsze dni w pracy. Nie bylo tak zle choc zmeczona na naxa. Wczoraj po nocy bylo ciezko bo jak wrocilam to na 40 minut poszlam sie kimnac bo potem na probe choru i msza wiec w domku bylam po 13. Potym wszystkim odechcialao mi sie spac wiec poszlam o 20:30.

Dzis Maly przespal swoje standardoew pobudki w nocy i od 20 spal do 6:20:biggrin2:
Co do jedzenia to je owiele wiecej zjada duzo obiadu okilo 220g o 16 wiec super.

Ja jeszcze nie mam przygotowanych ozdob czy choinki wiec u mas w domku jeszcze tak nie swiatecznie:-(
My choinke mamy taka z 50 cm wiec malutka.

Wesołych świąt,
prezentów wymarzonych,
gwiazdki na niebie...
Atmosfery kolorowej,
choinki nowej i....
wszystkiego co sobie wymarzycie :)

Witam
Doveinred teraz czekaj az sie waga powiekszy:tak:ja nie wiem jak te HV pomagaja.wystarczy dobra dieta i czas:tak:
Dzieki za zyczenia:tak:
Kondzio moj malo cos je,ledwo dwa posilki,kaszka rano,wieczorem i jakis obiadek wcisniety na sile:no:tyle:no:boshhhh ja sie zalamie teraz.nic nie chcedzis zrobie kotleta,bardzo lubi,zobaczymy czy zje z checia czy trzeba wcisnac bedzie:baffled:

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry