reklama
witam wszystkie w niedzielne popoludnie

ja juz dzis powoli pakowałam gratu kurcze ile tego jest

co mieszkanie to wiecej sie tego gromadzi

a za kazdym razem duzo wywalam eheheh
Lucy- no wlasnie czyzby juz????? albo biedna nie zaglada do nas by sie nie dołowac
minisia- chwal sie kochana choineczka

nech juz sie swiatecznie na forum zrobi ja w tym tygodniu ubiore jak sie na nowe wprowadzimy.........
ale tu dzis cichutko:-)

ja juz dzis powoli pakowałam gratu kurcze ile tego jest

Lucy- no wlasnie czyzby juz????? albo biedna nie zaglada do nas by sie nie dołowac

minisia- chwal sie kochana choineczka

ale tu dzis cichutko:-)
kwiateczek
majowa mama `08
No cichutko
ja czekam na MIkolaja:-)ale jestem ciekawa co moj spryciarz wymysli,ucieknie czy wrecz przeciwnie,wejdzie na glowe:-)

ja czekam na MIkolaja:-)ale jestem ciekawa co moj spryciarz wymysli,ucieknie czy wrecz przeciwnie,wejdzie na glowe:-)
kwiateczek
majowa mama `08
Minisia choinka sliczna
z czuc swieta
A u nas dzis po Mikolaju
Kondzio sie bal o dziwo ale dzis cos nie w sosie
a prezenty wzial
pamietam ze jak moj mlodszy brat bal sie Mikolaja
dawal mu prezent a on do niego mowi zeby sobie poszewdl i wzial prezenty

byle by poszedl

A u nas dzis po Mikolaju

Witam moje drogie.
Melduje sie po pierwszym weekendzie w pracy.
Jakos przezylam pierwsze dni w pracy. Nie bylo tak zle choc zmeczona na naxa. Wczoraj po nocy bylo ciezko bo jak wrocilam to na 40 minut poszlam sie kimnac bo potem na probe choru i msza wiec w domku bylam po 13. Potym wszystkim odechcialao mi sie spac wiec poszlam o 20:30.
Dzis Maly przespal swoje standardoew pobudki w nocy i od 20 spal do 6:20
Co do jedzenia to je owiele wiecej zjada duzo obiadu okilo 220g o 16 wiec super.
Ja jeszcze nie mam przygotowanych ozdob czy choinki wiec u mas w domku jeszcze tak nie swiatecznie:-(
My choinke mamy taka z 50 cm wiec malutka.
Melduje sie po pierwszym weekendzie w pracy.
Jakos przezylam pierwsze dni w pracy. Nie bylo tak zle choc zmeczona na naxa. Wczoraj po nocy bylo ciezko bo jak wrocilam to na 40 minut poszlam sie kimnac bo potem na probe choru i msza wiec w domku bylam po 13. Potym wszystkim odechcialao mi sie spac wiec poszlam o 20:30.
Dzis Maly przespal swoje standardoew pobudki w nocy i od 20 spal do 6:20

Co do jedzenia to je owiele wiecej zjada duzo obiadu okilo 220g o 16 wiec super.
Ja jeszcze nie mam przygotowanych ozdob czy choinki wiec u mas w domku jeszcze tak nie swiatecznie:-(
My choinke mamy taka z 50 cm wiec malutka.
kwiateczek
majowa mama `08
Witam
Doveinred teraz czekaj az sie waga powiekszy
ja nie wiem jak te HV pomagaja.wystarczy dobra dieta i czas
Dzieki za zyczenia
Kondzio moj malo cos je,ledwo dwa posilki,kaszka rano,wieczorem i jakis obiadek wcisniety na sile
tyle
boshhhh ja sie zalamie teraz.nic nie chcedzis zrobie kotleta,bardzo lubi,zobaczymy czy zje z checia czy trzeba wcisnac bedzie
Doveinred teraz czekaj az sie waga powiekszy

Dzieki za zyczenia

Kondzio moj malo cos je,ledwo dwa posilki,kaszka rano,wieczorem i jakis obiadek wcisniety na sile

kwiateczek
majowa mama `08
witam
A co tu tak pusto

Mikolaj was pozabieral czy co
A co tu tak pusto

reklama
kwiateczek
majowa mama `08
Minisia chcialabym takie zdjecie jak masz Ty
swiateczne
moze nie takie samo ale cos takiego