reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

minisia- ja miałam taka sytuacje jak ty czekalismy 6 miesiescy ale sie nie martw bo policza wam od złozenia pierwszej aplikacji:tak::tak: takze spokojnie:-)

Kwiateczek- szok:no::no: wogole sie tego czytac nie da ja np nie moge bo szlag mnie trafia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

doveinred- tatus da rade nie mart sie:tak::tak: a synek i szybko do taty sie przyzwyczai wiem co mowie bo moja corcia to mamusi pupil i tez do ojcia ciezko bylo sie przyzwyczaic ale jakos to poszlo trzymam kciuki i za was

u nas szaro znow padac zaczeło az 1 dzien piekna pogoda była heheh mała kima a ja na necie buszuje:-p

reklama
kwiateczek co do moich objawów to troche słabo, bo pobolewa mnie tylko brzuch jak na okres, czasem plecy i krocze:sorry: i na tym koniec -brzuch juz mi tak wysadziło ze ledwo chodze -dzis mija 4 dzien po terminie moze na Mikołajki bedzemy mieli prezent;-)kolejna wizyte u połoznej mam we wtorek i mam nadzieje ze juz urodze do tego czasu...
Pinka bede sie starc dac Wam znać jak najszybciej ...:tak:
dziś łóżeczko mąż złożył a ja wciąż czekam :sorry:

minisia- ja miałam taka sytuacje jak ty czekalismy 6 miesiescy ale sie nie martw bo policza wam od złozenia pierwszej aplikacji:tak::tak: takze spokojnie:-)

Kwiateczek- szok:no::no: wogole sie tego czytac nie da ja np nie moge bo szlag mnie trafia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

doveinred- tatus da rade nie mart sie:tak::tak: a synek i szybko do taty sie przyzwyczai wiem co mowie bo moja corcia to mamusi pupil i tez do ojcia ciezko bylo sie przyzwyczaic ale jakos to poszlo trzymam kciuki i za was

u nas szaro znow padac zaczeło az 1 dzien piekna pogoda była heheh mała kima a ja na necie buszuje:-p
dziekuje kochana jestes bo mnie teraz podniosłaś na duchu
milego wieczorku mamusie
ja probuje sciagnac filmik "amerykanskie ciacho"

aaa i sciagnelam sobie angielski metoda callana moze mi powiecie czy ktoras sie tak uczyla ???

wrocilysmy w polskiej playgroupy i jestem wykonczona... mala najedzona- dzieci robily ciastka, potem jej jadly hehehehe no niebo w gebie, od stolu odejsc nie chcialy hehehe

Kwiateczek- nocnik... za tydzien chce go wyjac spowrotem bo jej na miesiac chcialam odstawic. Mam nadzieje ze tym razem pojdzie lepiej i juz nie bedzie wstrzymywac tylko sie "rozluzuje" bo tylko o rozluzowanie u niej chodzi.

Pinka- ah dawaj mi ja tutaj :-D zaraz ja naucze. hehehehe Powiem ci ze ja mialam takiego stresa przed rzucaniem tego smoczka ze nawet nie wiesz. Fakt ze dostawala go tylko do spania, ale juz od kapieli o niego wolala i musiala go dostac... a tu o dziwo tak gladko nam poszlo. No ale zeby nie bylo tak kolorowo, to teraz zasypia dluzej bo jakies 40 min, a przez ten czas gada, wstaje , odkrywa sie, przyktywa , wierci, opowiada ze koty spia, pieski spia, ciocia spi.... ilez ja sie teraz naslucham. Drzemka bez smoczka przychodzi ciezko...

Gosia:-D:-D:-D ale wazne ze spi bez,nie ma nic za darmo;-)
co do play group to fajnie tam macie jak widac:-)A Z nocnikiem moze tez tak zrob,ze Mikolaj przyjdzie i moze zostawi cos zanim da prezen a ty jej wloz cos pod poduszk,moze kasiorke czy cos innego,moze slodkiego:sorry:nie wiem ...
Lucy nie martw sie,napewno jest blizej jak dalej:-D:-D:-D taki zarcik ale rozumie Cie,.kiedy masz sie zglosic do lekarza,midwife czy kogokolwiek??w sumie jestes po terminie.moze posiedz na pilce itp....moze malestwo wyjdzie;-)tam mu dobrze,ma ciepelko a tu taki ziab ze mu sie wyjsc nie chce:sorry:
Minisia jakos ptrzeoczylam.nie martw sioe,wszystko zaplaca.ja na CHB czekalam 6 mies ale dali wszystko:tak:
P[inka ty sie zameczysz:sorry:jak sklepik propseruje??

kwiateczek ja juz od dwóch tygodni na piłce skacze:wściekła/y: dziś po schodach pobiegałam , ale juz po paru razach zadyszki dostałam i miałam dosyć:wściekła/y: dzis jeszcze planuje na zakupy pojechac z męzem i mam zamiar kilka kilometrów narobić:wściekła/y: seksik nie pomaga:wściekła/y: a wizyte mam we wtorek 8 grud. z położna juz mam dosyć wszytskiego :wściekła/y:
nogi mam jak balony, brzuch ogromny ahhhhh

Lucy- a kąpiele ciepłe probowalas??????????? ja jak byłam w szpitalu poszlam sie wykąpac nalałam sobie ciepleszej wody (duzo cieplejszej) i ruszyło mnie po godzinie na maxa:-D:-D:-D:-D:-D
minisia- cieszie sie bardzo ze ci pomogłam:tak::tak::tak::tak:jak cie spłacą to sie wprosze na kawe bo wtedy bedziesz bogata ehehheeh
Gosia- ale mnie rozbawiłas hahaahha tym ze Nastka tak opowiada:-D:-D:-D:-D no ale z moja to jest piekło wczoraj próbowałam i nic:no::no::no:
obiecałam jej bo lubi aniołki ze jak zasnie bez smoczka to pojdziemy i kupimy aniołka,zgodziła sie schowala smoka ale tylko na 5 min bo potem jednak stwierdzila ze nie chce juz aniołka woli smoczka:-p:-p:-p i klops ahhaahha
Kwiateczek- spoko daje rade czuje sie jak bym cos brała normalnie hahahah zero zmeczenia ostatnio jak nakrecona chodze:-D:-D

Pinka moze 2-3 razy siedziałam w bardzo ciepłej wodzie,moze częściej i dłużej spróbuje. Mam nadzieje ze dzisiejsze latanie po supermarkecie mi pomoże bo inaczej będą mi wywoływać poród -no ale jak bedzie tak bedzie zniose wszytsko dla mojego bąbla;-)

Lucy- a kąpiele ciepłe probowalas??????????? ja jak byłam w szpitalu poszlam sie wykąpac nalałam sobie ciepleszej wody (duzo cieplejszej) i ruszyło mnie po godzinie na maxa:-D:-D:-D:-D:-D
minisia- cieszie sie bardzo ze ci pomogłam:tak::tak::tak::tak:jak cie spłacą to sie wprosze na kawe bo wtedy bedziesz bogata ehehheeh
Gosia- ale mnie rozbawiłas hahaahha tym ze Nastka tak opowiada:-D:-D:-D:-D no ale z moja to jest piekło wczoraj próbowałam i nic:no::no::no:
obiecałam jej bo lubi aniołki ze jak zasnie bez smoczka to pojdziemy i kupimy aniołka,zgodziła sie schowala smoka ale tylko na 5 min bo potem jednak stwierdzila ze nie chce juz aniołka woli smoczka:-p:-p:-p i klops ahhaahha
Kwiateczek- spoko daje rade czuje sie jak bym cos brała normalnie hahahah zero zmeczenia ostatnio jak nakrecona chodze:-D:-D

eee kochana kawke ;-)zabalujem
y :-D:-D:-D:-D

reklama
Lucy widac ze malenstwu sie nie spieszy wiec nie ma co na sile:baffled:moja bratowa rodzila 2 tyg po terminie i 3 razy wywolywali jej porod:eek:szok ale wylazl w koncu.mial lobuziak:sorry:nie spieszylo mu sie.ona sie bala bo brzuch twardy miala,myslala ze nie ma miejsca juz tam a jeszcze sporo wod bylo:tak:moze zle termin obliczony:sorry:nie wiadomo:baffled:
Pamietam jak ja czekalam,boshhhh jaka udreka juz byla na koniec.ja przytylam 23 kg ale moja normalna waga sprzed ciazy to 47kg wiec ledwo moglam sie udzwignac:dry:za duzo jak na taka anorektyczke bylo:baffled:10 kg po urodzeniu mialam mniej czyli reszta(13kg)ptasiego mleczka:-p
ide sie myc:tak:

Do góry