reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

doveinred tak slonce dostalam bardzo dziekuje.... powiedz mi tylko czy ten wniosek to ja sama musze napisac i dac jej do podpisania czy to pracodawca pownien mi juz cos takiego uszykowac???

reklama
izka no właśnie jak tu jest z tym czopem nie odeśla mnie do domu???
w sumie tylko troche mi go wyleciało wiec nie bede panikować -sama nie wiem

lucy jak Ci czop wypadnie to cie odesla. Tu nawet odsylaja jak juz rodzisz ale jeszcze szyjka nie jest wystarczajaco powiekszona. W bolach wracasz do domku i czekasz na czestsze skurcze:sorry:

Lucy ja choinke mialam ubierac w weekend, ale calymi dniami pracowalam, jesli nie pojde w ten weekend do pracy po poludniu, to ubiore... Tylko moj znowu w pracy, a bede potrzebowac jego pomocy, bo musze miejsce zrobic i fotel na gore wniesc... Tymczasowo, dopoki choinka jest, bo malej zabawki i wszystko zabieraja tyle miejsca ze szok!!! No, jak czop zaczyna odchodzic, to juz niedlugo... Daj znac jak tylko urodzisz... Wiem, ze czasu pewnie nie bedziesz miala, ale chociaz sie pochwal!!!
Maggusia i do tych stronek ktore podalam, dochodzi jeszcze jedna gocompare.com...

Lucy, jeszcze nie panikuj... Dopiero jak skurcze poczujesz to jedz do szpitala, bo jak dziewczyny pisza, wczesniej to cie odesla do domu... Jak zaczna ci sie skurcze, to nie panikuj, wez sobie jeszcze kapiel czy cos i dopiero jedz... Pozdrawiam

tak tez myslałam ze jak dopiero skurcze bedą częste to dopiero pojade do szpitala ,nie predzej a co ile je musze miec?? co 3minuty słyszałam .
I oczywiscie jak urodze to sie pochwale swoja niespodzianką jagby inaczej;-)

Z tymi skurczami co 3 minuty to uwazaj... Zalezy jak daleko masz do szpitala, i o ktorej porze dnia pojedziesz...Wiadomo, ze w godzinach szczytu to potrwa troche dluzej... W nocy natomiast krocej... Drobna rada ;-);-);-) Bo nie chcesz w samochodzie zzaczac rodzic ;-);-);-)

tak tez myslałam ze jak dopiero skurcze bedą częste to dopiero pojade do szpitala ,nie predzej a co ile je musze miec?? co 3minuty słyszałam .
I oczywiscie jak urodze to sie pochwale swoja niespodzianką jagby inaczej;-)
nie wiem jak tu jest wiec napewno ci mamuski powiedza co ile minut:tak: a powiedz jak daleko masz do szpitala??
co do czopu to odchodzi na kilka godzin przed porodem ale nawet na 2 tyg:sorry:tyle ze u ciebie napewno kwestia kilku dni max:tak:

powodzenia

reklama
Do góry