reklama
J
joklis
Gość
Lucy ja choinke mialam ubierac w weekend, ale calymi dniami pracowalam, jesli nie pojde w ten weekend do pracy po poludniu, to ubiore... Tylko moj znowu w pracy, a bede potrzebowac jego pomocy, bo musze miejsce zrobic i fotel na gore wniesc... Tymczasowo, dopoki choinka jest, bo malej zabawki i wszystko zabieraja tyle miejsca ze szok!!! No, jak czop zaczyna odchodzic, to juz niedlugo... Daj znac jak tylko urodzisz... Wiem, ze czasu pewnie nie bedziesz miala, ale chociaz sie pochwal!!!
Maggusia i do tych stronek ktore podalam, dochodzi jeszcze jedna gocompare.com...
Maggusia i do tych stronek ktore podalam, dochodzi jeszcze jedna gocompare.com...
J
joklis
Gość
Lucy, jeszcze nie panikuj... Dopiero jak skurcze poczujesz to jedz do szpitala, bo jak dziewczyny pisza, wczesniej to cie odesla do domu... Jak zaczna ci sie skurcze, to nie panikuj, wez sobie jeszcze kapiel czy cos i dopiero jedz... Pozdrawiam
tak tez myslałam ze jak dopiero skurcze bedą częste to dopiero pojade do szpitala ,nie predzej a co ile je musze miec?? co 3minuty słyszałam .
I oczywiscie jak urodze to sie pochwale swoja niespodzianką jagby inaczej;-)
J
joklis
Gość
Z tymi skurczami co 3 minuty to uwazaj... Zalezy jak daleko masz do szpitala, i o ktorej porze dnia pojedziesz...Wiadomo, ze w godzinach szczytu to potrwa troche dluzej... W nocy natomiast krocej... Drobna rada ;-);-);-) Bo nie chcesz w samochodzie zzaczac rodzic ;-);-);-)
nie wiem jak tu jest wiec napewno ci mamuski powiedza co ile minut a powiedz jak daleko masz do szpitala??tak tez myslałam ze jak dopiero skurcze bedą częste to dopiero pojade do szpitala ,nie predzej a co ile je musze miec?? co 3minuty słyszałam .
co do czopu to odchodzi na kilka godzin przed porodem ale nawet na 2 tygtyle ze u ciebie napewno kwestia kilku dni max
powodzenia
reklama
Podziel się: