reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
Hej dziewczyny...
I mam po pracy... Przynajmniej na jakis czas... W kazdej agencji w ktorej sie rejestrowalam, proponuja mi prace, ale na rano... A w kazdej jednej powiedzialam, ze nie moge na rano... Dzwonili do mnie z oferta pracy, 7.30£ na godz, przy sortowaniu pieniedzy, i gdyby bylo na po poludnia to bym poszla, ale nie na rano... No coz, mam nadzieje, ze predzej, czy pozniej cos sie trafi...
Minisia wczesniej nie odpisalam, bardzo dobrym suplementem na pomoc w odchudzaniu jest chrom... Zreszta w tym linku ktory podalam, masz cala sekcje odchudzanie, wiec na pewno mozna cos wybrac...
Gosiu gratulujemy spania w lozeczku i oduczenia smoczka... A jak wam idzie z nocniczkiem? Jakies zmiany?
Lucy no lada dzien sie pochwalisz, ze maluszek juz na swiecie... Trzymamy kciuki za szybkie rozwiazanie...
Niestety wszystkim nie odpisze, bo chociaz przeczytalam wszystko, to pamiec mam krotka :-D:-D:-D... Ale bede teraz czesciej zagladac... Pozdrawiam wszystkie i kazda z osobna, pa

Witam z rana z poranna kawusia
FR_sxc_457985_521854_38608l.jpg

Malagorzatka jak zostalam w przedszkolu godzine z malym to nie odpowiadalo to pania ja widzialam to po ich minach...:eek:
a teraz to co napisalas to jest prawda ,bo ja sama widzialam jak pani nieraz mowila do jakiegos dziecka zeby wytarlo nos i wlasni zastanawialam sie jak to jest w wc to teraz juz mi objasnilas sytulacje jej skad takie maluszki maja tyle az umiec?
moj maly jest bardzpo delikatnym chlopcem czasem ja mowie ze jest tak delikatny jak dziewczynka:sorry:dlatego tez trzeba miec podejscie do niego jak ktos do niego krzykiem to on placze bardzo i odrazu chce sie przytulac albo pocalowac bo wie ze zrobil zle i chce przepraszac....
ja widzialam jak pare razy pani miala te hinduskie dzieci na kolanach ,a czego nie miala mojego dziecka jak plakalo?tylko go trzymala za reke i chodzila po przedszkolu?:-(ah tyle mam pytan ale dobra nie bede wlakowac tego...
mam nadzieje ze polubi szkole-wybralam mu kolo nas katolicka ma dobra opinie,duzo polakow tam pododbno chodzi i jutro wysylam aplikacje ,bo mialam wczoraj ale do wczoraj musialam poczytac co znaczy ` baptist ` :-p
Swietnie ze pozbyliscie sie smoczka i poprostu ladnym sposobem:-) ja tez pozbylam sie smoka szybko i bardzo sie tego cieszylam ,akurat ulubionego Brian zgubil kupilam nowe ,ale juz mu nie spaowaly i tak jakos pozbylismy sie smoka:-p
Brawo postepow!

Joklis szkoda ,ze nie ma tej pracki wtedy kiedy bys chciala ,a stawka rezczywiscie niezle :-)
moze jezszcze sie cos trafi?
Kochana czy ty podawalas kiedys stronke gdzie wyszuukuje sie tanie ubezpieczenia na auta?
jesli trak bardzo cie prosze zebys mi jeszcze raz podala ,bo gdzies zapodzialam ,a tu nie moge znalesc gdzie o tym pisalysmy:sorry:

Dovinered a to jak tak maluszek robi to napewno juz chce raczkowac pare dni i zobaczysz bedzie smigal:-phehe.
A foteczki synusia sliczne coz za slodziak...

Ada widzialam tego puchatka dzis na polskiej tv :-) fajniutki jest...

Pozdroweczka!

:-) witamy sie cieplutko :-)
Nie bylo nas caly tydzien, bo mamy troszke biegania przed wyjazdem, a tu jeszcze ta infekcja oczka....
Niestety nie poczytalam Was ani troszke, bo wpadlam tu na chwilke tylko zyczyc Wam Zdrowych, pogodnych i miluskich Swiat Bozego Narodzenia i oby Nowy ROk przyniosl Wam wiecej szczescia i pogody ducha niz poprzedni :-)
Trzymajcie sie cieplutko :-):-):-)
A nowym Mamusiom zycze wytrwalosci i ogrom cierpliwosci, a poza tym cieszcie sie kazda chwilka z Waszymi nowonarodzonymi maluszkami, bo te chwile mijaja szybko i bezpowrotnie. Wiem, ze czasem zmeczenie bedzie brac gore, ale to najpiekniejsze chwile w zyciu :-) przynajmniej tak bylo u mnie :-)
Jeszcze raz serdecznie pozdrawiam i do milego uslyszenia w Nowym Roku, bo ja lece w sobote bladym switem, a wracam w polowie stycznie.
Trzymajcie prosze kciuki za mnie, zebym jakos ten pobyt przetrwala :-(
buziaki

LUCY to jest lista hrabstw nalezacych do manchester pozostale naleza do konsulatu w londynie Konsulat Generalny RP w Manchester wiec jezeli mieszkam w leicester naleze do hrabstwa leicestershir co oznacza ze nie moge wyrobic paszportu w londynie chociaz mam blizej...
MINISIA mozesz podaclinka na ten konkurs ?
ADA a co robi ten misiu ? my kupujemy bujaczke chicko niestety na allegro bo tu nie ma wyboru :-(
https://www.babyboom.pl/rodzina/konkursy/regulamin_konkursu_swiatecznego_przeczytaj_koniecznie.html:tak:

Barnimek z misiem!:laugh2:

piekny!!

Hej dziewczyny...
I mam po pracy... Przynajmniej na jakis czas... W kazdej agencji w ktorej sie rejestrowalam, proponuja mi prace, ale na rano... A w kazdej jednej powiedzialam, ze nie moge na rano... Dzwonili do mnie z oferta pracy, 7.30£ na godz, przy sortowaniu pieniedzy, i gdyby bylo na po poludnia to bym poszla, ale nie na rano... No coz, mam nadzieje, ze predzej, czy pozniej cos sie trafi...
Minisia wczesniej nie odpisalam, bardzo dobrym suplementem na pomoc w odchudzaniu jest chrom... Zreszta w tym linku ktory podalam, masz cala sekcje odchudzanie, wiec na pewno mozna cos wybrac...
Gosiu gratulujemy spania w lozeczku i oduczenia smoczka... A jak wam idzie z nocniczkiem? Jakies zmiany?
Lucy no lada dzien sie pochwalisz, ze maluszek juz na swiecie... Trzymamy kciuki za szybkie rozwiazanie...
Niestety wszystkim nie odpisze, bo chociaz przeczytalam wszystko, to pamiec mam krotka :-D:-D:-D... Ale bede teraz czesciej zagladac... Pozdrawiam wszystkie i kazda z osobna, pa

dziekuje poczytalam cos pomysle ale chyba po swietach:sorry::sorry::zawstydzona/y:

witam
ehh u nas pada a mi net bardzo muli kilka minut strony sie otwieraja :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Hejka
U nas dzis pogoda w kratke slonce i deszcz na przemian,ale do tego tak zimno.
Niedawno wrocilismy z soft play,jescze tylko do szkoly wyjde i nigdzie sie nie ruszam.U nas powiekszyła sie wczoraj rodzinka i Natan juz nie jest najmlodszy w rodzinie.No i moje male dzieci zostaly wujkami juz.:-)

Malogorzatka gratuluje postepow,u nas smok juz dawno wyrzucony,ale teraz chlopaki dostali nowe łozka i tez spi maly grzecznie.Myslalam ze jak bedzie mial takie otwarte lozko to bedzie latał po pokoju i nie zasnie.Ale jak zgasimy swiatlo to lezy w lozku i zasypia.
Magusia no to niemila sytuacja,nie wiem czy moe dlatego ze ja mieszkam w malutenkim miasteczku i te panie calkiem inne sa i milsze duzo.No moze uda ci sie jakies inne przedszkole znalezc i synus bedzie za jakis czas chcial isc znowu do przedszkola.A tak poza tym to czym te panie sie moga zmeczyc przez te 2,5 godziny bo chyba do takiego chodzil nie.A zreszta chyba wszystkie dzieci nie robia w majtki w tym samym czasie.A co do tego przytulenia to moze nie przytulaly go bo on nie chcial,nie kazde dziecko a sie obcej osobie przytulic,moj Nati tez stal w przedszkolu i plakal ale pani dal sie przytulic,choc ona podchodzila i chciala gop przytulic i wziasc na rece.
Izku milego pobytu w Pl,oby przebiegal radosnie.No i najlepsze zyczenia na swieta i Nowy Rok.
Doveinred no to za pare dni moze zacznie raczkowac malutki,aj wtedy to on zgubi te koligramy jeszcze bardziej jak bedzie tak pedzil jak moj.
Ada fajna zabawka dobry pomysl na prezent.A siedzeniem masz racje nie ma sie co martwic moj Natan mial 7 mies jak zaczal raczkowac a jeszcze nie siedzial sam.Dopiero miesiac pozniej zaczal sam siedziec bez podporek.
ok lece pa

reklama
dzieki dziewczyny za rady:tak:
mój bąbel jeszcze nie ma zamiaru wychodzić ,a juz mi ciezzko i nie wygodnie, dzis miałam wrażnienie ze troche czopu mi odeszło jeszcze sie wygodnie na kibelek nie usiadłam a to cos tylko hlup zrobiło - ale nic innego mi nie pozostaje jak tylko czekac :wściekła/y:
macie juz ubrane choinki bo ja sie tak czaje zeby swoja ubrać w sumie tak nie mam co ze soba zrobić:sorry:

Do góry