reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

hej mamuśki ja tak na chwilke, ja ciągle w dwupaku, :sorry:
wczoraj połozna sprawdziła szyjke i nadal długa nic sie nie dzieje a ja juz bym chciała miec to za sobą ehhh ale pisze do was bo nie moge znalezc wątku wszystko o paszportach dla dziecka jak składać, gdzie itd. chciałabym juz aby mi wysłali papiery \a nic na ten temat nie wiem -mozecie mi wysłać jakis linki ??? bede wdzięczna :tak:pozdrawiam wszystkie mamuski:-)

reklama
LUCY 25 o jakie papiery Ci chodzi. jezeli wniosek o paszport to musisz go wypelnic na miejscu w ambasadzie w londynie lub w manchester... moze ten link Ci sie przyda no i zycze Ci szybkiego rozwiazania... :-)

kornasia jaki link, podałaś jakiś??? bo zadnego nie widze, obiło mi sie o uszy ze trzeba zadzwonić do nich i oni wysyłaja jakis wniosek :sorry: a co do porodu to juz bym chciała miec to za sobą i to bardzo- :confused2:

POPRAWIAM SIE :-) Dzial Paszportowy TO PRAWDA ZE TRZEBA SIE UMOWIC NA SPOTKANIE ALE WNIOSKI O PASZPORT TYMCZASOWY SA DOSTEPNE TYLKO W KONSULACIE :-) CIEZKO JEST DO NICH SIE DODZWONIC WIEC POLECAM POCZTE ELEKTRONICZNA.
A!! I ZAPISY SA TYLKO DO KONSULATU W MANCHESTERZ A W LONDYNIE MUSISZ POPROSTU TAM ISC I POCZEKAC NA SWOJA KOLEJ :-)

hejo laseczki

maggusia- no to nie ciekawie sie poroiło ale racja w tym ze na siłe dziecka do przeszkola prowadzac nie mozna skoro sle zle czuje to powinnas go wypisac po czasie zapomni:tak::tak: i bedzie ok

Gosia- no my tez grzejemy cały dzien na najmniejszych stopniach ale to nic nie daje:no::no::no: na koniec dnia po prostu kapie z sufitu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:szokujace to jest!!!! a Calinka dziekuje za pozdrowionka;-);-);-)
Kwiateczek- zdrowka dla synusia wiem co to znaczy ja dziecko chore:-:)-:)-( moja jak zdowa to jest nieznosna a jak chora to juz wogole................
Ada fajne focie widac ze odwiedziny gosci vałemu służa i wam tez o super wyglądacie:tak::tak:

pozdrowionka dla reszty mykam na filmik

Pinka dzis juz jet lepiej ale ostatnia nocka to tez byla masakra:no:ja mam naprawde dosc.dzis juz powiedzialam G zeby go wzial bo ja ide do innego pokoju:no:nerwe mialam w nocy a teraz mam wyrzuty:baffled:teraz juz wyglada normalnie,zobaczymy co w nocy:sorry:jak to mowia ze dzieci sie psuje przez chorobe i on praktycznie z nami spal teraz woiec dzis nie ma zlituj:no:G juz sie boi bo jutro do pracy:sorry:
Lucy skoro masz blizej do Menchesteru to nawet musisz tam jechac bo w Lpndynie cie nie przyjma:no:tak juz jest:baffled:

reklama
lucy nie martw sie do manchesteru jest o wiele blizej i watpie by londyn to byl twoj rejon;-) nie wiem jak jest w manchesterze, bo ja wyrabialam mlodemu tymczasowy jeszcze w londynie i nie musialam sie zapisywac po prostu pojechalam i tyle:tak:
dzis Kondzio byl na wazeniu i mamy juz 9020:-)slodki ciezarek, pani sprawdzala tez jak siedzi ale po kilku sekundach opada na boki, za bardzo ruchliwy:-D powiedziala ze ma jeszcze czas i gdyby nie siedzial sam do ok 10 miesiaca wtedy zrobia badanie:sorry:a dzisiaj wieczorem przed zasnieciem podnosil sie w lozeczku do polowy po czym spadal na bok:-pjeszcze troche i sie podciagnie:tak:

lece, dobranoc;-)

Do góry