Witam Mamusie!
Wiecie musialam zrezygnowac z przedszkola ,pani w przedszkolu stwierdzila ,ze Brian jak nie chodzi to zajmuje miejsce i ,albo bedzie chodzil,albo trzeba go wypisac.
Wczoraj poszlam do mojej skzoly na lekcje i Brian nie chcial sam zostac z tatusiem wiec moja nauczycielka powiedziala zebym go przyprowadzila
Brianek sie z nia bawil rysowal po tablicy ,robil samoloty itd
Rozmawialam na ten temat z moja nauczycielka tez ma syna ,ale juz odchowanego i zna sie tu na szkolach przedszkolach...
Powiedziala ,ze jesli maly lubial przedszkole wczesniej ,a po paru tygodniach zaczol sie paniczny placz itd tzn,ze z przedszkolem cos jest nie tak.Powiedziala ,ze Brian nie jest trudnym dzieckiem ,ze da mu sie glupi (ze tak napisze) dlugopis i on sie zabawi ,a jej syn byl trudnym dzieckiem i jakby mu dala ten dlugopis to wyladowal by odrazu w koszu...
Dzis mam przyniesc ksiazke co mam w domu i pokaze mi dovbre skzoly u nas,ale juz musze wyslac wkoncu aplikacje ,bo czasem czeka sie nawet i na dobra szkole 2lata!
No wiec aplikacje juz mam i ja wyplenie dzis jutro wysylam:-)i bede spokojnie czekac najlepiej to do katolickiej bym go poslala i popiera mnie nauczycielka.
Po za tym tak zimno ,ze brrrrrrrr doslownie trzese sie z zimna ciagle
W domu ogrzewam malymi grzejnikami ,bo ten gas tak nam spuierdziela ,ze masakra
No i Brianek znow przeziebiony:-
-(
Pandorka wow gratulacje ,ze ci sie udalo...Ja probuje zzrzucic 3-4kg ,ale jakby zrzucila 5kg to tez byloby ok,jakos nie moge ostatnio zrzucilam poltora i tak nadal stoje w miejscu z waga:-(
a duzo nie jem...nawet nie pamietam kiedy ja kolacje jadlam
A co to jest to do picia co ty pilas
gdzie ja moge to kupic?
Ja pije duzo jogurtow do picia i wlasnie po nich nie chce mi sie jesc.
Mma tez halogen-oven takie cos co reklamuja na mango ,ze bez tluszczu piecze muszez aczac to uzywac moze dzis juz zaczne?
ah takie posty mnie dopinguja
Pytalam jak sie czujesz?
Pinka fajnie ,ze sie uklada i ze mieszkanko znalezione ,a makowca bym zjadla chetnie!:-)
Kwiateczek ,ale ja tez na poczatku probowalam podawac sloiczki i moj nie chcial wyplowal woec zaczelam gotowac zupki :-)
Pozdrawiam i sle ciumaski!
Zmykam na kawusie ....