Minisia ale u mnie nie mozna dolozyc tego zeba bo nie ma gdzie zlapacmoj zgryz jest ponoc tak bardzo zly ze sie nie bedzie trzymal,nie ma jak koronki,szyny itp zrobicPowiedzial zeby mi zrobil porcelanowy za ktory duzo zaplac tu ale nie ma jak zlapacjuz mialam tak z lewa dwojka.Wyrwal mi go,wycial cyste w korzeniu i wstwail spowrotem.podjal sie tego pierwszy raz sam choc takie rzeczy robiaale nie wzial podu uwage ze nie ma jak szyny zrobic.ciagle mialam za duzo nadlane i nie moglam zgryzc zebow normalniewiec przykleil mi do zebow trojki i jedynkitrzyma sie,na przeswietleniu widac ze jakby sie wrastal w korzenpowiedzial ze jest w szoku bo myslal ze z tym beda problemy a tu jest odwrotniechoc ukruszylo mi sie troche ostatnio z jednej strony ale dorobil i jest gita ten znowu boli i boli i juz rece opadaja mi i jemuzapomnialam dodac ze moje zeby z przodu,dokladnie 6 jest tak rowne jak podlinijka,w rzedziekly mi tylko troche odstaja,dlatego jest tak ciezko
Ehh to wspolczuje serdecznie i trzymam kciuki za bezbolesne rozwiazanie problemu zebowego!!!!nie zazdroszcze dentysta to jeden zostatnich lekarzy do jakich chce pojsc