reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Minisia to historia:szok:ale ciesz sie ze w koncu znalazlas kogos kto na Ciebie zasluguje:tak:
Pinka jakie wypieki macie??
Joklis nie dostalam HB bo mamy za duzo ponoc kasy:no:ale rozmawiali ze mna i powiedziala ze nie ma problemu bpo aj jestem podana jako partner:tak:ale co z tego:sorry:
ale dostalam JA :tak:tyle ze po rozmowie ze mna poiedziala ze moj angileski jest dobry na tyle ze moge pracowac za braem:-D:-D ZACZELAM SIE SMIAC BO MOWIE ZE NIE ale ona wpisala ze tak i mowie ze czasem ludzie anglicy mowia gorzej:baffled:fajnie,teraz wieksze prawdopodobienstwo ze moge znalezc prace:baffled:raczej oni mi:no:

Wiecie nie dawno dostalam informacje ze znajomej synek 2.5 letni zginal w lesie.byli na grzybach i zginal:no:ale juz znalezli:tak:boshh normalnie teraz dochodze do siebie:no:

oj ja tez bym strachu sie najadła:szok::szok:

reklama
Joklis juz jakis czas temu pisalam ze sie bedzie konczyc bo sezon sie konczy:baffled:n ie ma ruchu ale kazali mi zryjsc na sezon znowu a w sumie jak pytalam szefa to powiedzial ze juz w lutym moze:-pfajnie by bylo.teraz musze tylko posciemniac do lutego no i nie znalezc pracy:sorry:
Ada napweno malego obsypia ale nie kaz tak rozpieszczac bo my tak z naszm Kondziem zrobilismy.W koncu kupilam plastykowe pudlo,ponaklejalam nakleki i wszystkie zabawki w nim wyladowaly:tak:wyklada je moze raz na tydz:baffled:chyba ze jakis dzieciaczek tu przyjdzie to czesciej:tak:strata kasy.im wiecej mial tym zadzeij bawil sie czymkolwiek.a my tylko chcielismy dac mu wszystko ale bez sensu.czekam na nowe mieszkanie to zrobie renament i pochowam wiekszosc do jakiegos pudla bo tylko zastawia miejsce:sorry:
oki lece na filmik.@@@dostane jutro a moze jeszcze dzis wiec....
dobranoc

hej u mnie była położna i jak sie okazało znowu miałam wysokie ciśnienie i znowu mnie wysłała do szpitala no ale ktg i ciśnienie było w normie nie mam pojecia czemu mi tak skacze , pytałam o ta karte tylko nie miałam tej aplikacji przy sobie wiec we wtorek mi da:tak: a rano byłam w aptece i nie chcieli mi nic dać na moje swędzenia :no:które dostałam po antybiotyku, bez recepty ani rusz, no ale jak byłam w szpitalu mówiłam jaki mam problem i dali mi maść i tabletki , chociaż coś sie udało. I znowu 5 godzin zmarnowane ze teraz juz czas na obiadokolacje i tak myśle o racuchach:-p:-)
No juz niedługo widze bedziesz maluszka tuliła :tak:ale fajnie , ale ja juz nie chce:-p

Joklis juz jakis czas temu pisalam ze sie bedzie konczyc bo sezon sie konczy:baffled:n ie ma ruchu ale kazali mi zryjsc na sezon znowu a w sumie jak pytalam szefa to powiedzial ze juz w lutym moze:-pfajnie by bylo.teraz musze tylko posciemniac do lutego no i nie znalezc pracy:sorry:
Ada napweno malego obsypia ale nie kaz tak rozpieszczac bo my tak z naszm Kondziem zrobilismy.W koncu kupilam plastykowe pudlo,ponaklejalam nakleki i wszystkie zabawki w nim wyladowaly:tak:wyklada je moze raz na tydz:baffled:chyba ze jakis dzieciaczek tu przyjdzie to czesciej:tak:strata kasy.im wiecej mial tym zadzeij bawil sie czymkolwiek.a my tylko chcielismy dac mu wszystko ale bez sensu.czekam na nowe mieszkanie to zrobie renament i pochowam wiekszosc do jakiegos pudla bo tylko zastawia miejsce:sorry:
oki lece na filmik.@@@dostane jutro a moze jeszcze dzis wiec....
dobranoc
Kurcze tak czytam co piszesz i ja chyba nie w temacie:zawstydzona/y: jak to jest u ciebie z ta praca bo cos nie kumata jestem:-p:-p;-)

Co do filmikow ogladałyscie PRAWO OJCA??stary ale ja dopiero 2 dni temu go obejrzalam albo DOM NAD JEZOREM-sliczny polecam !!

AAAaaaaa na TRAVEL& LIVING w niedziele o 20 naszego czasu jest program o kobietach ktore o swojej ciazy dowiaduja sie w chwili gdy.....zaczynaja rodzic:szok::szok::szok:jak nie zapomne bede ogladala:tak:

Czesc dziewczyny:)

Ja jak zwykle raz za czas sie pokaze, ale na bierzaco to jestem:tak:
Pinka fajnie ze wam sie interes kreci, oby tak dalej:-)
Joklis gratuluje, naprawde, sama sie juz nie moge doczekac, jestem juz ubezpieczona na nasz samochod takze bedziemy szlifowac i do testu jak najszybciej:tak:
Nie bede kazdej odpisywac, bo sie juz troche z tym wszystkim pogubilam ale pozdrawiam was wszystkie:tak:

Wiecie, ostatnio do mnie zadzwonili z jakiejs tam agencji i sie mnie zapytali czy interesuje mnie praca w Budapeszcie. W Budapeszcie normalnie! Nigdy nie bralabym pod uwagi Wegier ale jakby mi dobrze zaplacili to czemu nie;-)

Ja tez bym sie dziewczyny z wami spotkala kiedys, a najlepiej to jakbysmy mogly gdzies w miasto wyskoczyc, he he. W ogole jak ktoras ma ochote to zapraszam na weekend;-)

W ogole to musze was ponformowac ze pierwszy zabek sie pojawil:-Ddlugo wyczekiwany ale jest:tak::tak:

AN ECZKA a ja mam pytanie do ciebie czy ty ubezpieczylas samochod nie majac prawka jeszcze? nie wiedzialam ze tak mozna ,no i jaka firme wybralas?
no i gratulacje zabka :-D a co do pracy to co na to Twoj M :-)

Kornasia to w ogole na takiej zasadzie jest ze Andy tak jakby do swojego ubezpieczenia mnie dolacza, nie wiem za bardzo jak to dziala ale wiem ze musisz miec provisonal, jestem jakby dodatkowym kierowca ale na jego ubezpieczeniu, oczywisce dopuki nie mam pelnego driving licence sama jezdzic nie moge ale z nim owszem, wiekszosc firm ubezpieczeniwych ma taka opcje i w sumie wychodzi to na nas teraz ok £60 miesiecznie.

A co do choinki to u mnie normalnie wszystko na opak, bo Andy taki podekscytowany jest ze juz sobe postawil w salonie, tylko jeszcze trzeba dekoracje, ale z tym poczekamy troche dluzej. Szkoda gadac ale ja mu juz nic nie bede mowic, niech sie cieszy:-D

A co do pracy to moj Andy zrobil by wszystko zebysmy sie mogli stad wyprowadzic, anglikiem jest ale Anglii nie lubi, nawet w Polsce czuje sie znacznie lepiej niz tutaj, pomimo tego ze jest znacznie latwiej to gdyby sie natrafila okazja pewnie bysmy sie spakowali i przeniesli gdzie indziej.

Hej kobiety!!!
Ja melduje sie po pracy dzisiaj, od 4tej rano juz na nogach, bo mala zdecydowala, ze ona juz sie wyspala :-D:-D:-D...
Aneczka dziekuje za gratulacje, i Tobie zycze powodzenia... Na pewno bedzie dobrze... Mi sie udalo za trzecim podejsciem, wiec jeszcze nie tak tragicznie... Na weekend z checia bysmy przyjechali, ale niestety nie jest tak prosto... Co do pracy, to gratuluje oferty, jesli pieniadze dobre by byly, to czemu nie skorzystac... Moj tez nie lubi Anglii, ale niestety realia sa takie, ze dobrze sie tu zyje pod wzgledem finansowym... On po powrocie z Cypru przez jakis czas tam chcial sie przeprowadzic, ale tam to z kasa w ogole bysmy nie wyrobili...
Kornasia juz ci kiedys chyba pisalam, Aneczka ma tak samo, ja tez tak mialam, jestes na polisie partnera jako tzw named driver, my placilismy ok46£ m-cznie, ale moj ma ponad 10 lat prawko juz... Wiec jesli twoj ma polise, to dopisz siebie do jego ubezpieczenia...
Kwiateczek moze faktycznie wczesniej pisalas, ale zapomnialam... No to sobie troche odpoczniesz... Mi tez na jakis czas robota w grudniu sie skonczy, wiec na gwalt musze cos znalezc... Zaczelam sie troche wahac, czy starac sie o ta prace supervisora, bo nie wiem czy nie skonczyloby sie na pracy 4 razy w tygodniu, bez sobot i niedziel, a tego nie chcialam... Zobaczymy... Jutro podejme decyzje po rozmowie z managerem...

Mamusie powiedzcie mi jak to bedzie u nas bo widze ze wy zorientowane ja mam juz ponad 10l prawko i jak kupimy autko chce je wziasc na siebie a meza dopisac orientujecie sie moze ile my bedziemy placic ??:tak:

joklis a ty masz sliczne zdjecie na nk tow pracy:tak:powiedz jak ci sie pracuje ? jak podszkole jezyk tez bede sie rozgladala za jakas praca miedzy ludzmi;-)

Ostatnia edycja:
reklama
hej ja na sekunde, rodzice juz sa, zjedlismy obiadek, polozylam Kondzia zeby sie drzemnal, duzo wrazen dzis ale podobalo mu sie i babcie przypadly mu do gustu:-) prezentow dostal mnostwo, na szczescie wiecej ciuszkow niz zabawek :tak: a kielbas i wedlin to nam chyba teraz na pol roku starczy:szok: samo jedzenie przywiezli prawie:sorry: na razie jest fajnie i wesolo:-p
milego wieczorku:happy:

ps. doczytam pewnie dopiero po ich wyjezdzie :sorry::sorry:

Do góry