reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Dziewczyny sorka,ze tak wpadam nagle,ale mam prosbe trzymajcie kciukasy mam dzis egzamin z angielskiego i to ustny trzese dupa doslownie!
Pozdrawiam i sle ciumaski!:-)

reklama
Jestem wkurzona egzamin odwoloany na dodatek do poniedzialku mamy sie czegos innego nauczyc na nowy egzamin ja chyba zwarjuje:szok:
tyle czasu poswiecilam na to i oni karza co innego ,bo pomylka eh nie macie pojecia jaka wkurzona chodze grrrrrrrrrrrr:confused2:

hej, a ja przed godzinka dowiedzialam sie ze brat M do nas przyjezdza dzis wieczorem:szok::eek::happy:pomieszka unas ze dwa tygodnie, jak znajdzie prace to zostanie a jak nie to wraca do swojej wioski:-D nie wiem czy to dobrze szczegolnie dla mnie, spoko gosciu jest i fajnie ze sie zobaczymy ale nie wiem jak bedzie nam sie razem mieszkalo:sorry: no zobaczymy....:-pbedzie gdzies za godzinke
maggusia ja tez bym sie wkur....na twoim miejscu:szok::wściekła/y:i caly tydzien bedziesz miala nauke:sorry:
joklis, doveinred no wiem ze nie musze sie przejmowac, w koncu przyjdzie taki piekny dzien kiedy moj synek mnie zaskoczy i usiadzie:-D
izku pogonilam tego mojego troche i pomalowal dzis, farby mu braklo a nie bardzo to wyglada bo sa takie przeswity w niektorych miejscach a on na to powiedzial ze tak zostanie, to mu powiedzialam zeby kupil jeszcze mala puszke i sama sie za to wezme:confused2::sorry:ech te chlopy, czasem to do niczego sie nie nadaja.....:cool:

Witam
ale dzis slonecko ladnie wyglada:tak:
Magussia wspolczuje,moze uda ci sie nauczyc:sorry:napewno i zdasz b,dobrze:tak:
Doveinred normalnie sie prawie posikalam:-D:-D:-D:-D
tamten filmik tez dobry:-D
Uciekam zaraz bo do dentysty:baffled:oby juz ostatni raz:sorry:

no tez sie tak smialam ogladajac, normalnie slodziutkie dzieciaczki:laugh2:

U nas pogoda taka sobie, czasami pada i wieje i wydaje sie dosc zimno wiec nie wybieram sie na zaden spacerek.
Ja bym z checia poszla do dentysty, tu nie ufam a do polski pojade pewnie cos ok. marca, musze poczekac.:-(

witam wszystkie mamy w UK
Chciałam się zapisać do waszego grona gdyż od 2 m-cy dołaczyłam z dziecmi do męża i zaczynamy życie w UK.

Ogólnie na forum jestem już od dłuższego czasu jako mamusia październikowa 2008
pozdrawiam Was serdecznie i mam nadzieje że w niedługim czasie lepiej się poznamy :):tak:

Witam Minisia :-) po suwaczkach widze ze masz niezla gromadke :-)
DOVEINDER po filmiku plakalam ze smiechu boska jest ta czworeczka :-D tez bym sie przeszla do dentysty, ale nie moge sie zorganizowac i zapisac (u mnie tez problem kto by z mala zostal, bo moj E od 8 do 18 w pracy czasami bez dnia wolnego :-(

Załączniki

• samochodzik.gif
    samochodzik.gif
    6,4 KB · Wyświetleń: 27
reklama
Joklis gratki:tak:brawo teraz bedziesz calkowicie niezalezna:tak:no prawie:sorry:
Minisia witaj.Gromadka widze nie zla:-)a ile maja lat Twoje dzieciaczki??bo po suwaczkach nie widac:sorry:
wcinam cos co mialo wygladac jak golabki:-p kapusta sie rozgotowala:sorry:

Do góry