reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

ADA a z ktorej czesci londynu jestes? bo jezeli poludniowo wschodnia to moja siostra ma duzo etatow wolnych... :-D ja bym z checia tez poszla do pracy, zawsze to wiecej pieniazkow jest, a te dwa,trzy dni mozna odpoczac od dzieciatka hehe

reklama
kornasia my mieszkalismy w londynie, teraz w preston, chodzilo o to ze moj M bedzie pracowal w tej samej firmie co tez jest w Londynie;-) to jest welcome break, siec zajazdow przy autostradach jest ich dwadziescia pare w calym UK:tak:

Ada bo jak do nich dzwionisz to nie mow ze jestes za granica lub mama uzytkuje w Polsce-ja tak robie:tak:nie mozna miec zagranico:no:nawet konsekwencje prawne moga wyciagnac:no:choiciaz 70% uzytkownikow to wlasnie zagranica jest i oni dobrze wiedza:angry:ale prawnie nie mozna.a co sie stalo??nie wem o polnocy zniknely i dopiero ok 11 rano wrocily:angry:gratuluje pracki:tak:

kwiateczek no wlasnie slyszalam ze podobno za granica nie wolno, jak dobrze pamietam to pani mowila ze nie biora wtedy odpowiedzialnosci za wszelkie usterki, ale ze az konsekwencje prawne, to nie wiedzialam:sorry:a cyfra jest na moja tesciowa i pamietam jak w tym roku wymienialismy dekoder bo sie zepsul, nie moglismy go wyslac w terminie i nawet tesciowa mowila im ze syn mieszka w anglii i ze on tego dekodera uzywa i nie dostarczy na czas, a wtedy nawet nic nie wspomnieli ze nie mozna miec za granica:no::no::sorry:dziwne:sorry:

Witam Mamusie!
Ja dzis zapracowana pazurkowo ,ale ciesze sie,ze jakies klientki mam:-)
Po za tym uczylam sie tez do egzaminu jutro mam i trzese tylkiem,bo to ustny egzamin:sorry:

Ada ostatnio ja mialam zaplacone za cyfre a 2tygodnie mi nie dzialala:szok:dopiero jak do nich napisalam uruchomili odrazu dziwne!

Dziewczyny pisalyscie tutaj o Child Tust Found do mnie przychodza z tym listy ,ale ze to jest na jakims funduszu:eek:
sama nie wiem co mam z tym zrobic ,bo moi znajomi otworzyli dzecku konto w hsbc.
Mozecie dziewczyny mnie oswiecic z tym?

Pozdrawiam i sle ciumaski!

Magissia masz 3 rodzaje tego konta i musisz wybrac jedno.Ja wybralam to pierwsze Stake holdewr chyba sie nazywa.nie bedziemy nic wplacac bo nie wiem czy tu zostaniemy.na tym koncie mozna wplacac kiedy chcesz.Ja nie bardzo wiem jak one dzialaja bo sie tym nie interesuje.nie wplacam i ile bedzie tyle bedzie.Kiedys Kondzio przyjedzie po to:tak:

Witam wogole.Ale pogoda:no::no:szaro buro....nawet kawa nie pomaga.Musze poszukac nr do Job centre i umowic sie na spotkanie o JA znowu:sorry:wtedy pojde sobie na angielski za darmo:tak:tylko ze czekam i czekaM A ONI NIE DZWONIA:no:GRUPY CHYBA ZEBRAC NIE MOGA:NO:A JEDNO PRZEPADLO:sorry:

Witam z ranka. U nas tez pogoda taka sobie, pochmurno i pewnie zimno brrrrr.. Co do tego mleka to zostawilam to bo po przeczytaniu co napislalyscie stwierdzam ze i tak czy tak bede musiala potem jeszcze raz mu zmienic, wiec postanowilam zachowac to no.3 i poczekac az sie malutki przyzwyczai.
Poza tym u nas dobrze choc Barnim stwierdzil ze dzis wstaje o 5 rano i juz sie mu nie chce spac. Wiec ja juz tak od rana na nogach. O 6 rano wstawilam pranie potem nastepne , no teraz spi bo o 9 go klade wiec mam chwilke spokoju;-).
Pije cherbatke bo cos mnie gardelko boli. No ja niestety koncze maternity live i musze isc do pracy od 4 grudnia. Bedzie ciezko bo na nocki ale trzeba bedzie sobie dac rade.
Czasami jest bardziej marudny troche gorzej spi, moze ida gorne zabki? zobaczymy. A jak to u Ciebie jest Ada bo mowilas ze chyba Kondzio dostaje gorne.
Ostatnio kupilam stroj gwiazdira na swieta by malutki mial zdjecie z gwiazdorem a ze lubi czerwony mam nadzieje ze sie nie przestraszy!:-D:-D:-D

Moze bedzie i raczkowal, tego nie wiem mam nadzieje bo slyszalam ze dzieci ktore odrazu chodza bez raczkowania maja problemy z upadaniem, bo nie wiedza ze maja upasc na pupke. Mam nadzieje ze sie nauczy, chociazby rowno z chodzeniem. A to maly ostatnio zrobione , co prawda bez twarzy:happy: ale dowod jest!

No szalony to on jest . jak siedzi na kolanie na podlodze to sam sie podnosi i chwilke postoi. Jak moze sie lekko trzymac to moze stac dlugo. Twoj tez tak szybko zaczol?
Bede szla na 8 wieczor do 8 rana. Zalatwilam sobie ze to bedzie z piatku na sobote z soboty na niedziele i z niedzieli na poniedzialek. Z tym ze do konca marca bede pracowac tylko przez dwa pierwsze dni bo z niedzieli na poniedzialek bede miala dzien zalegly urlopowy. W weekend moge spac po przyjsciu z pracy bo moj G bedzie sie malym opiekowal.

reklama
Do góry