reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

doveinred caly czas czekamy na gorne zabki:tak: a Twoj maly slicznie juz stoi az normalnie w szoku bylam:szok::szok::-D:-Dja sie samodzielnego siedzenia doczekac nie moge, no ale kazde dziecko inaczej sie rozwija;-)

reklama
witamy sie w poniedzialek :-) pogoda jak to w Anglii, nic specjalnego: szaro i buro i wieeeeje ;-) pijemy kawke, ale zbozowa, bo ciagle sie cyckujemy, a po zwyklej Natka nie chce spac :-)
Doveinred - gratulujemy samodzielnego stania :-) Musze przyznac, ze bardzo fajnie sobie wymyslilas z praca. Ja jeszcze mam troszke czasu, bo wracam dopiero na poczatku maja, a i to jeszcze musze przemyslec czy chce tak od razu.
Ada - gratulujemy pracy, a co do remontu to ja bym nie czekala na meza :-) tylko znajac siebie sama bym zrobila :-)
Maggusia - powodzenia na egzaminie
milego dnia dziewczynki

Pinka a jak sklepik???
Kasia,Paula co u WAS????Weri chyba tez juz urodzila bo jej cosik nie ma:-):-p
Kobiety odzywajcie sie co u was??????Zelcia chyba tez juz po...:-)
Gosia,Ostraszka cos poweekendowalycie?!!!pisac tu juz....:sorry:

aaa zapomnialam cosik fajnego przesylam,skopiowalam:sorry:
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=IIt5lGhFyE0"]YouTube- Baby Billie Jean - Michael Jackson babies dancing[/ame]

Hejka!!!
Ja sie melduje na szybko, po pracy w weekend nic mi sie nie chcialo... Musze sie pochwalic W KONCU ZDALAM PRAWO JAZDY!!! Nawet nie wiecie jak sie ciesze...
Doveinred no Barminek ladnie stoi, moja tez chce caly czas byc na nogach, podciaga sie do stania, ale sama jeszcze nie stoi... A prawie 3 miesiace starsza...
Ada nie przejmuj sie... Jak pisalam na to przyjdzie czas... Moja zaczela siedziec dopiero miesiac temu, a juz raczkuje i podciaga sie do stania... W ciagu m-ca...
Maggusia my wplacalismy na savings, ale osobno tez mamy zamiar otworzyc malej konto inwestycyje, w cos inwestowac i moze troche odlozyc w ten sposob, bo za 18 lat te 250£ nic nie bedzie warte...
Oki laski ja na razie spadam, zajrze pozniej, pa

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=XXTE4lHsdTU"]YouTube- Smieszne Dziecko[/ame]
a to widzialyscie? filmik jest dowodem na to, ze wystarczy fajny pomysl na zabawe, bo dzieciaczki nie potrzebuja drogich zabawek tylko troche naszej uwagi :-)

Ada nie przejmuja sie, kazde dziecko jest inne , moj to poprostu jakis szalony:rofl:. Sam dokladnie nie stoi tylko jak sie opiera o cos to ustoi bo tak samemu bez podpory to jeszcze nie, ale i tak super sobie radzi.

Joklis gratuluje zdania prawka, so teraz bedziesz szalec:laugh2:

a u nas pada,pada,pada.....:no2:

reklama
Do góry